Tatilde mi öğrenecektim :(((yardım lütfen

Bence .. seni tatile sana KIYMAK icin cagirmis bu bir.. ikincisi,canin isterse tatlim bende durumlar boyle boyĺe eski sevgilim gelse ona donerim onu aeviyorum seni degil...de demis. Yanj yarin bi gun hic bisey diyemiyceksin cunku acikca demis adam. Soz hakkin yok. Bile bile lades demis olcaksin kalirsan..
Hem sevisicek senle hem de bi hak iddia edemyceksin gonul bagi olmadigni soylemis cunku. Bence hemen terketmelisin orayi...

Biz hanımlar olarak bu kadar gurursuz olmamalıyız yaa.bunları duyup sineye çekmeyi nasıl beceriyorsunuz anlamadım.ne hali varsa görsün çek git evine hiçbirşey demeden.aşığım fln da demeyin lütfen.insan istedikten sonra herşeyi yapabilir.kimse vazgeçilmez değil

Erkek arkadaşınız anormal ötesi kusura bakmayın... Bir saniye beklemem ben olsam çeker giderim. Size bunları anlatırken alkollü müydü? Öyle olsa bile bu sonucu değiştirmez gerçi

Adam gizli gay falan galiba benim bildiğim fırsatını bulan erkek gözünün yaşına bakmaz kıyamam falan hikaye sizide bu ilişkilerine paravan olarak kullanıyor heralde tatil parasını bile ödetmiş baksanıza aklınızı kullanın azıcık acırsanız acınacak hale düşersiniz

"seninle tatile geldim diye kendini değerli sayma" şu lafı deyip de, hala sizin ödediğiniz tatili kullanıyor ya pes. size daha da pes.
dünyada adam kalmasa bunu bakmam. önceki konularınızı biraz okudum. şu adama niye katlanıp bide bunu tatile götürüyorsunuz.
kıyma meselesine gelince de o iş başka, eski sevgiliyi unutamama da hikaye; ondan beklentiniz olmasın diye yapmıyorsa ben yaz değilim.
def edin gitsin. balım balım ne ya!

Önüne gelen her kadınla yatıp sevdiğine gelince kıyamadım demek nasıl bı celiskidir boyle. Sevişmek kıymak mı oluyor. Ne bu erkeğin kadına bilmem ne yapması mı. Deli oluyorum şu kafalara.
Adam meseleyi namus ahlak vs boyutuyla düşünüyorsa başkalarıyla yatıp kalkmayacak.
Nerden tutsan elinde kalıyor.yol ver gitsin.
Yerinde olsam onu oracıkta terk eder başka bı otele yerleşir çatır çatır eğlenir tatili her anının tadını çıkarırdim.

günü birlik ilişkileri içine sindirdiysen ya miden ya da gururun noksan bacım senin boş ver devam et böyle. ilişkinin 6. ayında eski kız arkadaşına hala aşık olduğunu kızın hamile kaldığını çocuk aldırdıklarını söyleyen bir çocukla beraberdim bunları anlattı akşamına her yerden sildim engelledim bitirdim. az gurur sahibiysen tavsiye ederim. tatil paranın yanmasından daha önemli bence gururun onurun daha da yanında kalırsan her şey müstehak sana daha çok aldatılırsın.

Ben o haysiyet yoksunu erkek arkadaşınızın söylediklerine inanmadım. Mesajlar falan da sanal seks bile olabilir. Bildiğin ıssız adam tripleri falan. Aklınca seni etkileyip yatağa atmayı düşünmüş ama o kadar gerizekalı ki yaptığının daha iğrenç bir şey olduğunun farkında değil.

Konu sahibi muhtemelen hala onun yanındasın. Hala napayım diye sorduğuna göre. Herkes hak ettiğini yaşar ne diyeyim. Kendine bu adamı layık gördüğüne göre kendi değerin gözünde bu kadar. Mutluluklar

Arkadaşın cinsel performansi yok.Hatta kızlarla olamıyor bile olabilir...etrafa ,eşe dosta tiyatro oynuyor.Seninle de tatile bu yüzden çıkmış ..."balım" ne yaaa...

Ben de böyle düşünüyorum.
Muhtemelen yattım dedikleri ile yatamıyor ama sirf yaptığı sanilsin diye ya yakalatiyor kendini ya da itiraf ediyor.

Seni defalarca aldatmis iğrenç bir adamla sadece 1.5 yıldır berabersin adam akilli tanimiyorsun ama tatile gidiyorsun. Üstelik sana her şeyi itiraf etmis hala tatile devam ediyorsun onunla. Bu kadarına pess hiç gururun yok mu çek git bir daha yüzünü bile görme. Kendi değerini yok ediyorsun

Konunun başlığında bile sıkıntı var o tatil bitmiş artık. Tatilde ogrensen ne olur evde öğrenen nolur. Konunun ana fikri tatili mi simdi

Ay ağzım açık okudum . Seviyosunuz gözünüz belkide hiçbir şey görmüyo ama burda dışarıdan bakan onlarca göz var. Gururlu olun lütfen. Son durum ne bilmiyorum ama yüzüne tükürüp gönderin. Kendinize kıymet verin. Kararlı olun bitirin. Sesinizi duymasına bile izin vermeyin.

Sabahtan beri yazmamışsın konu sahibi merak ettim son durum ne? Umarım kovmuşsundur adamı.

Bu laflardan sonra patlatamadın mı suratına tokatı? Birde dalga geçer gibi özledim gel demiş sana.. Yani zaten sizi kaale almadığı o kadar açık ki...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…