Tatilde mi öğrenecektim :(((yardım lütfen

Tatil dönüşü bitecek derken? Neyi bekliyorsun hala, şaka mı bu? Defet gitsin, madem ödemeyi sen yaptin..
Gerci herif senden ve asla bitirmeyeceginden o kadar emin ki, ordan geliyor bu rahatlığı..

Erkek arkadasinizin psikolojisi iyi degil bence..eski sevgilisinin travmasini onune gelenle yatarak atlatmaya calismis..sizin gibi birini bulunca vicdan yapip itiraf etmis icindekilerini..
Hic dusunmeden ayrilin,severek ayrilmak zor ama gelecegin bunu yapmalisin..evlenince de gunubirlik iliskilerine devam edecektir..kendine deger ver biraz kendini sev..

Tatile gitmeden önce öğrenmişsin zaten ne mal olduğunu.
Ama ısrarla bu yaratıkla ilişkini sürdürmeye devam etmişsin.
Hatalı olan sensin o değil.

Adam sana bunları anlatıyor daha hala yanında mı duruyorsun kendine saygın yok mu?

Sevdiği kadınla "sevişmeye" kıyamayıp başkalarıyla düşüp kalkan her erkek karaktersizdir bir kez daha kanıtlanmış oldu.

Pes, öküzülükte son nokta. Adamdaki rahatlığa bak, bunları anlatmış bişey olmamış gibi devam ediyor hayatına. Yapmanız gereken derhal onu terk etmek ama siz ondan ayrılamazsınız. Merak etmeyin o ileriki zamanlarda sizden ayrılır, hayatımın aşkını buldum der başka biriyle evleniverir.

aldatma yok ne münasebet.
kıyma kıyamama durumu var..
bu kadarı saflık bile değil konu sahibesi bildiğin enayilik yahu.

Bence kac kurtul bu manyaktan:) 1,5 yildir aklin nerdeydi pislik? Gunu birlik iliski ne ya? Neden affettin, orda bile bile lades olmus

Her önüne gelen adam bi zahmet sana kıyamasın.
Ayrıl ve hemen evine dön daha ne bekliyorsun ki?

Sen böyle her şeyi affedip kabullenirsen adam da rahat rahat oturup ilk aşkını unutamadığını anlatır sana
Kadınlar 20 yıllık kocalarını bosuyor aldatma mevzuları yüzünden sen neyi ediyorsun az biraz dik durun

Okuduklarima inanamiyorum. Ve hala o adamla tatildesin. Ben olsaydim bi osmanli tokadi yemisti benden ve coktan terketmistim orayi

Bir sey diyecegim adam kendinde degil. Ne dedigini bilmiyor sana bunlari en yakin arkadasina anlatir gibi anlatmasi seni sevmedim evlenmeyi dusunmedim dedikten bes dk sonra balim ozledim seni demesi... Bana cok saglikli gelmiyor. Sanki bunlari anlatirken seni baska birisi sanmis bir an kendinden gecmis sonra kendine gelmis ve yaptiklarini hatirlamiyor gibi davranmasi cok ilginc. Zamanin varken kac ve kurtul.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…