- 11 Ağustos 2018
- 49
- 27
- 3
- 35
Evet pardon kiyamiyorlardi di miYok balım kıyamam ben ona
Tatile mi kıyamadın da beklyn hala çoçık git evineKızlar 1.5 yıldır sevgilim var onun için çok çabaladım çok fedakarlık yaptım gerçekten onu çok sevdim . Ciddi bi yere varmak için uğraştım hep hiç vazgeçmedim çok mutlu olduğumuz zamanlarda oldu. Günü birlik ilişkilrrde bulundu benimle çıkarken hep affettim onu . 2 gün önce Tatile geldik ve dün bana ilk aşkını unutamadığını fake hesaplardan takip ettiğini anlattı . 5 yıl çıktım 2 çocukla gelse yine kabul ederim onu dedi. Kız bunu en yakın arkadaşıyla aldatmış gitmiş onunla ilişkşye girmiş . Tekrar geri dönmek istemiş kız ,kabul etmiş ama yine de ona kıyamamış ilişkiye asla girmemiş sonra bitmiş falan.arasa ağlarım onu çok seviyorum dedi. Bu arada bizde öyle bişey yaşamadık bana da sana kıyamıyorum diyodu hep . Ondan sonra kimseyi sevmedim . Seninle de evlenmeyi hiç düşünmedim dedi Bunları bana anlattı ne yapcamı bilemedim nefes alamadım odadan dışarı çıktım bişeyler almaya gitçem dedim. Dışarı çıktım çok ağladım. Napıyosun balım gel özledim seni konuşalım diye mesaj atmış. Odaya gidemedim 2 saat. Hiç dokunmadım geldiğimde tatilim zehir oldu ve 2 günüm daha var ne yapmalıyım nasıl davranmalıyım bilmiyorum çekip gitmeyi düşündüm onada cesaret edemedim . Tatilden dönünce kesinlikle bitecek içim öyle acıdı ki. Tek başıma takıldım akşam ilgilenmek içimden gelmedi. Hiç bişey anlatmamış gibi davranıyor nefes alamıyorum o kadar ağladım ki bunu görmüyor bile ben ne yapmalıyım( ??
Kes biletiniKızlar 1.5 yıldır sevgilim var onun için çok çabaladım çok fedakarlık yaptım gerçekten onu çok sevdim . Ciddi bi yere varmak için uğraştım hep hiç vazgeçmedim çok mutlu olduğumuz zamanlarda oldu. Günü birlik ilişkilrrde bulundu benimle çıkarken hep affettim onu . 2 gün önce Tatile geldik ve dün bana ilk aşkını unutamadığını fake hesaplardan takip ettiğini anlattı . 5 yıl çıktım 2 çocukla gelse yine kabul ederim onu dedi. Kız bunu en yakın arkadaşıyla aldatmış gitmiş onunla ilişkşye girmiş . Tekrar geri dönmek istemiş kız ,kabul etmiş ama yine de ona kıyamamış ilişkiye asla girmemiş sonra bitmiş falan.arasa ağlarım onu çok seviyorum dedi. Bu arada bizde öyle bişey yaşamadık bana da sana kıyamıyorum diyodu hep . Ondan sonra kimseyi sevmedim . Seninle de evlenmeyi hiç düşünmedim dedi Bunları bana anlattı ne yapcamı bilemedim nefes alamadım odadan dışarı çıktım bişeyler almaya gitçem dedim. Dışarı çıktım çok ağladım. Napıyosun balım gel özledim seni konuşalım diye mesaj atmış. Odaya gidemedim 2 saat. Hiç dokunmadım geldiğimde tatilim zehir oldu ve 2 günüm daha var ne yapmalıyım nasıl davranmalıyım bilmiyorum çekip gitmeyi düşündüm onada cesaret edemedim . Tatilden dönünce kesinlikle bitecek içim öyle acıdı ki. Tek başıma takıldım akşam ilgilenmek içimden gelmedi. Hiç bişey anlatmamış gibi davranıyor nefes alamıyorum o kadar ağladım ki bunu görmüyor bile ben ne yapmalıyım( ??
konuyu okurken yorumunuza istemsizce güldüm . Hemde öyle böyle değilUzerine Roket atmasını mı bekliyorsun ayrılmak için
te maşallahEvet önüne gelenle yatıyo(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?