Yok balım kıyamam ben onaNe oldu son durum yahu? Sevisiyolar mi acaba?O zaman kurtulur bu iliski deyipte hani??
Kov ozaman. Valizine esyalarini koy kapinin onune koy.Ben Ödedim tatili benim gitmem onu çok çok mutlu eder işine gelir . Ödememe rağmen ben mi gitmeliyim
Yazdigi sacma konuya sacma bi cevapNe bu geleceğe mesaj mı
Affetmis olabilir. Onune gelenle yatiyor demis yine de affetmis.Konu sahibi nerde acabahem yardım istemiş hemde ortada yok napalim toplanıp adamı mı dövelim anlamadım
40 yillik kocan deilki niye hala ne yapsam diyorsun.biliyrm boyle seyleri duymak bazen insanda dahada takinti yapabiliyor ama bi kalbe 2 kisi sigmaz.kendi duygularinza yazik etmeyinKızlar 1.5 yıldır sevgilim var onun için çok çabaladım çok fedakarlık yaptım gerçekten onu çok sevdim . Ciddi bi yere varmak için uğraştım hep hiç vazgeçmedim çok mutlu olduğumuz zamanlarda oldu. Günü birlik ilişkilrrde bulundu benimle çıkarken hep affettim onu . 2 gün önce Tatile geldik ve dün bana ilk aşkını unutamadığını fake hesaplardan takip ettiğini anlattı . 5 yıl çıktım 2 çocukla gelse yine kabul ederim onu dedi. Kız bunu en yakın arkadaşıyla aldatmış gitmiş onunla ilişkşye girmiş . Tekrar geri dönmek istemiş kız ,kabul etmiş ama yine de ona kıyamamış ilişkiye asla girmemiş sonra bitmiş falan.arasa ağlarım onu çok seviyorum dedi. Bu arada bizde öyle bişey yaşamadık bana da sana kıyamıyorum diyodu hep . Ondan sonra kimseyi sevmedim . Seninle de evlenmeyi hiç düşünmedim dedi Bunları bana anlattı ne yapcamı bilemedim nefes alamadım odadan dışarı çıktım bişeyler almaya gitçem dedim. Dışarı çıktım çok ağladım. Napıyosun balım gel özledim seni konuşalım diye mesaj atmış. Odaya gidemedim 2 saat. Hiç dokunmadım geldiğimde tatilim zehir oldu ve 2 günüm daha var ne yapmalıyım nasıl davranmalıyım bilmiyorum çekip gitmeyi düşündüm onada cesaret edemedim . Tatilden dönünce kesinlikle bitecek içim öyle acıdı ki. Tek başıma takıldım akşam ilgilenmek içimden gelmedi. Hiç bişey anlatmamış gibi davranıyor nefes alamıyorum o kadar ağladım ki bunu görmüyor bile ben ne yapmalıyım( ??
Ama oyle bi psikoloji var bazi erkeklerde ya.benim esimde nisanliyken elimi tutmanin otesine pek fazla gidemiyordu.ben sana oyle yaklamasimiyrm diyrdu.ki benden onceki iliskilerinde cok daha fazlasini yaptgna eminim.evlenince hic bi soeun yasamadik ama o donemde oyleydiİki insanın arada cinsel bir çekim varsa birlikte olması kıyma/kiymama mevzusu değildir bence...hele ki zaten başkası ile aktif cinsel hayatı olan birisiyle hala "kıyamadım birlikte olmadım" diyen adam ya yalan söylüyordur ya da cinsel hayatında sorunlar vardır.
İyi de oncesinde sizin bir cinsel birlikteliginizin olmadigini bildigi icin ileri de gitmek istememis olabilir.Bu adam kendisini başkası ile aldatıp birlikte olan kıza da kiyamiyor....gidip milletle gecelik iliskisinin olduğunu soyleyip bu kızımıza da kiyamiyor.Ustune de sen özel değilsin başkası ile de çıkabilirdim tatile diyor.Esinizin geçmişte böyle dengesiz bir hayatının olduğunu sanmıyorum.Ama oyle bi psikoloji var bazi erkeklerde ya.benim esimde nisanliyken elimi tutmanin otesine pek fazla gidemiyordu.ben sana oyle yaklamasimiyrm diyrdu.ki benden onceki iliskilerinde cok daha fazlasini yaptgna eminim.evlenince hic bi soeun yasamadik ama o donemde oyleydi
Yok canim oyle dengesizlikleri yok ben bu olaydan bagimsiz olarak soyledim aslinda kastim cinsel birliktelik degildi.yani öpmeye fln bile esim oyle bi yaklasmda bulunmustu hala dahada garip gelir.baskalaryla yapabildigi seyleri niye benimle nisanliyken yapmadi diye.bikeresinde dizimi carptim onun yaninda actim baktim bisey olmusmu diye.ona bile bakamamisti bunlari bahne ederek.garip geldi banada bazi erkeklerde oluyor diye dusundum etraftanda duyuncaİyi de oncesinde sizin bir cinsel birlikteliginizin olmadigini bildigi icin ileri de gitmek istememis olabilir.Bu adam kendisini başkası ile aldatıp birlikte olan kıza da kiyamiyor....gidip milletle gecelik iliskisinin olduğunu soyleyip bu kızımıza da kiyamiyor.Ustune de sen özel değilsin başkası ile de çıkabilirdim tatile diyor.Esinizin geçmişte böyle dengesiz bir hayatının olduğunu sanmıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?