Tatilde mi öğrenecektim :(((yardım lütfen

Kov adamı otelden tatilini yap mis gibi ?! Böyle konular ve kadınlar beni ilişkiler hakkında korkutuyor

Yahu bu konusahibi bu kamilden ayrılsa ne olur gider bi üst sürümünü bulur,şurdaki konulardan görmüyor musunuz,bi başlıyolar anlatmaya hep ezildim hep psikolojik şiddet gördüm hep aldatıldım bik bik hepse sen fırsat veriyosundur konusahibi gibi,adam one night standlarde coşmuş durmuş adamın tatil masrafını karşılamışsın otele götürmüşsün,nasıl bi ezik ruh halin var nasıl bi yokluktasın anlamadım,parayla kendine eskortluk edecek birini ayarlamışsın ama resmen para da yetmiyor adam “ kıyamıyor “ sana,daha saydırırdım sana da ban yemeye değmezsin. Git gönlünü al bari,pahalı hediyeler filan al mazallah terkeder seni yapayalnız kalırsın ölürsün filan,yuh yani yuh.

Arkana bakmadan git bence...
Balım gel konuşalım nedir ya bu itirafından sonra pes onada.
Hiç üzülmeyin sevinin kurtulacağını için

Bu kişiyle beraber olmanın hiçbir manasi yok zaten coktaan bitmiş gitmiş bir ilişki sizinki .kendisi de karakterisizinteki belliki bisa zamn kaybetme

Sana kıyamadım derken bile bizi aşağılıyor adi herifler...
Cinselliğe ve duygusal ilişkiye bakış açısına bakar mısın. Erkeğin biriyle yatması seçmesi ve istedigi zaman bırakması çok normal. Kıyıp kıyılmayacak kız ayrımını nasıl yapıyor acaba dangoz. Sanki bize allahın bi hediyesiymiş gibi ukala ukala knşuyorlar...

Günübirlik ilişkilerde bulunmuş bildiğin aldatmış adam seni ve affetmişsin. Bunu da unutursun bence sen çok zorlanacağını sanmıyorum. İhaneti affeden bunu da affeder.

Konu sahibini ben de merak ettim açıkçası. Umarım daha zor bir durumun içinde değildir.

40 yillik kocan deilki niye hala ne yapsam diyorsun.biliyrm boyle seyleri duymak bazen insanda dahada takinti yapabiliyor ama bi kalbe 2 kisi sigmaz.kendi duygularinza yazik etmeyin

Ama oyle bi psikoloji var bazi erkeklerde ya.benim esimde nisanliyken elimi tutmanin otesine pek fazla gidemiyordu.ben sana oyle yaklamasimiyrm diyrdu.ki benden onceki iliskilerinde cok daha fazlasini yaptgna eminim.evlenince hic bi soeun yasamadik ama o donemde oyleydi

İyi de oncesinde sizin bir cinsel birlikteliginizin olmadigini bildigi icin ileri de gitmek istememis olabilir.Bu adam kendisini başkası ile aldatıp birlikte olan kıza da kiyamiyor....gidip milletle gecelik iliskisinin olduğunu soyleyip bu kızımıza da kiyamiyor.Ustune de sen özel değilsin başkası ile de çıkabilirdim tatile diyor.Esinizin geçmişte böyle dengesiz bir hayatının olduğunu sanmıyorum.

Yok canim oyle dengesizlikleri yok ben bu olaydan bagimsiz olarak soyledim aslinda kastim cinsel birliktelik degildi.yani öpmeye fln bile esim oyle bi yaklasmda bulunmustu hala dahada garip gelir.baskalaryla yapabildigi seyleri niye benimle nisanliyken yapmadi diye.bikeresinde dizimi carptim onun yaninda actim baktim bisey olmusmu diye.ona bile bakamamisti bunlari bahne ederek.garip geldi banada bazi erkeklerde oluyor diye dusundum etraftanda duyunca

Önüne gelenle yatan adamın sizi sevdiğini mi sanıyordunuz da "başkasına aşığım" dedi diye yıkıldınız?
Bu KK'daki bazı konularda şoklardan şoklara sürükleniyorum.
Biri önüne gelenle yatan sevgilisini affetme peşinde, tatilini ödemiş hala kovmuyor; başkası jigolo kocasını bırakmıyor, "burnunu sürtsem yeter" modunda; diğeri dayak yiyor hala "seviyorum" diyor.
Yahu bu adamların terk edilmeleri için daha ne yapmaları gerekiyor?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…