- 24 Mart 2025
- 39
- 19
- 3
- 28
- Konu Sahibi kaderminackk
-
28 yıllık abinizi tanımıyor muydunuz ?Abim 35 yaşınd eşiyle birlikte hayatında ilk kez bizim ısrarımızla tayin sebebiyle yaşadığımız Mardin’e geldiler , beraber bir doğu turu yapalım gezdirelim sizi dedik , geldiler bir şehire gittik onlara güzel yemek yedirdik hesapta bayagu kabarıktı neyse önemli değil aradan bir zaman geçti eşime dedi herkes alman üsülü ödesin dedi eşim de mısafır gelmişsiniz aileyiz biz o ne demek ağırlayacağız sizi dese de ısrarla tamam dedik , 3 şehir gezdirdik bir tanesini bile beğenmediler hep bir laf ettiler bu mu burası mı falan modumuz düştü , biraz daha hızlı tempo edelim yetişelim işte kapanmadan yerler diyince ekstra. Yavaşladılar hatta eşim abin öyle dedin diye durdu dedi bir yeri gezemedik . Cıkolata alacağız ona bile herkes kendisine alsın dedi , hep bir surat begenmemezlik 10 TL’nin lafını etmek . Aşırı üzüldüm mahcup oldum . Yarın son gün olduğumuz şehri gezecektik eşime dedim ben istemiyorum artık hiç bir şeyden memnun kalmadılar neden uğraşacağım diye . Hamileyim 7 aylık ekstra yoruldum inanın sırf memnun edelim diye ev bir birine girdi gelinimiz bir yardım edeyim toparlayalım bile demedi çocuk okuldan geri kaldı beraber gexelim d diye eşim arabalarının deposunu bile doldurdu inanın hiç bir şeyden geri almaz aşırı eli açıktır kocam . Ben ne yapayım yarın akıl verin inanın gitsinler istiyorum pişman oldum
Bsey yapmayın defolup gitsinlerAbim 35 yaşınd eşiyle birlikte hayatında ilk kez bizim ısrarımızla tayin sebebiyle yaşadığımız Mardin’e geldiler , beraber bir doğu turu yapalım gezdirelim sizi dedik , geldiler bir şehire gittik onlara güzel yemek yedirdik hesapta bayagu kabarıktı neyse önemli değil aradan bir zaman geçti eşime dedi herkes alman üsülü ödesin dedi eşim de mısafır gelmişsiniz aileyiz biz o ne demek ağırlayacağız sizi dese de ısrarla tamam dedik , 3 şehir gezdirdik bir tanesini bile beğenmediler hep bir laf ettiler bu mu burası mı falan modumuz düştü , biraz daha hızlı tempo edelim yetişelim işte kapanmadan yerler diyince ekstra. Yavaşladılar hatta eşim abin öyle dedin diye durdu dedi bir yeri gezemedik . Cıkolata alacağız ona bile herkes kendisine alsın dedi , hep bir surat begenmemezlik 10 TL’nin lafını etmek . Aşırı üzüldüm mahcup oldum . Yarın son gün olduğumuz şehri gezecektik eşime dedim ben istemiyorum artık hiç bir şeyden memnun kalmadılar neden uğraşacağım diye . Hamileyim 7 aylık ekstra yoruldum inanın sırf memnun edelim diye ev bir birine girdi gelinimiz bir yardım edeyim toparlayalım bile demedi çocuk okuldan geri kaldı beraber gexelim d diye eşim arabalarının deposunu bile doldurdu inanın hiç bir şeyden geri almaz aşırı eli açıktır kocam . Ben ne yapayım yarın akıl verin inanın gitsinler istiyorum pişman oldum
İlk defa birlikte böyle gezmeye çıktık , hep köydeydik beraber ben böyle olduğunu bilmezdim bu gezi de öğrendim , biraz cimriliğş vardı ama bu kadar da olmaz dedim şok olduk biz ağırlamak istedik gezdirmek istedik bir şey beğenmediler28 yıllık abinizi tanımıyor muydunuz ?
Guleryuzle ugurlayin ve bir daha davet etmeyin, sağlıklı dogumlar dilerim.Abim 35 yaşınd eşiyle birlikte hayatında ilk kez bizim ısrarımızla tayin sebebiyle yaşadığımız Mardin’e geldiler , beraber bir doğu turu yapalım gezdirelim sizi dedik , geldiler bir şehire gittik onlara güzel yemek yedirdik hesapta bayagu kabarıktı neyse önemli değil aradan bir zaman geçti eşime dedi herkes alman üsülü ödesin dedi eşim de mısafır gelmişsiniz aileyiz biz o ne demek ağırlayacağız sizi dese de ısrarla tamam dedik , 3 şehir gezdirdik bir tanesini bile beğenmediler hep bir laf ettiler bu mu burası mı falan modumuz düştü , biraz daha hızlı tempo edelim yetişelim işte kapanmadan yerler diyince ekstra. Yavaşladılar hatta eşim abin öyle dedin diye durdu dedi bir yeri gezemedik . Cıkolata alacağız ona bile herkes kendisine alsın dedi , hep bir surat begenmemezlik 10 TL’nin lafını etmek . Aşırı üzüldüm mahcup oldum . Yarın son gün olduğumuz şehri gezecektik eşime dedim ben istemiyorum artık hiç bir şeyden memnun kalmadılar neden uğraşacağım diye . Hamileyim 7 aylık ekstra yoruldum inanın sırf memnun edelim diye ev bir birine girdi gelinimiz bir yardım edeyim toparlayalım bile demedi çocuk okuldan geri kaldı beraber gexelim d diye eşim arabalarının deposunu bile doldurdu inanın hiç bir şeyden geri almaz aşırı eli açıktır kocam . Ben ne yapayım yarın akıl verin inanın gitsinler istiyorum pişman oldum
Eşime dedim ben gelmeyeceğim rahatsızım diyeceğim evi temizlemek için oyalacagım kendileri gezsin istemiyorum artık gitsinler daha da muhatap olmam beni geçtim eşime ayıp ettiler adam elinden geleni yaptı memnun etmeye çalıştıBsey yapmayın defolup gitsinler
Yarın için öyle yapacağım evi temizleyeceğim diye oyalanmayı düşünüyorum işim bitmedi siz gezin diyeceğim , eşim de bensiz gitmez ama ayıp olur 1 gün daha dayan dedi . Ben asla muhatap olmayacağım gerçekten aşırı sinirlendimSulu çeşit çeşit yemek yapacağınıza makarna gibi kolay şeyler yapın.
Eşini(yengenizi) bulaşığa, yemeğe veya temizliğe yardıma çağırın.
Çocuğu okula götürme bahanesine dışarıda oyalanın.
Hamilesiniz odanıza gidin dinlenin, zorlamayın kendinizi abinler çokta misafir değil pekala elini bir işe sürebilirler veya birşey ısmarlayabilirler.
bir anda aşırı tepki gösterip haklıyken haksız duruma düşme eşinde sende birşeyleri bahane et. Yemekler özensiz olsun yeter.Yarın için öyle yapacağım evi temizleyeceğim diye oyalanmayı düşünüyorum işim bitmedi siz gezin diyeceğim , eşim de bensiz gitmez ama ayıp olur 1 gün daha dayan dedi . Ben asla muhatap olmayacağım gerçekten aşırı sinirlendim
Ay hiç yalan bahane bulmaya kalkmayın, 7 aylık hamile üç gün üstüste gezmek ne demek yoruldum deyin oturun ya. Zaten olmadı mı hiç bel agrısı sırt agrısı, ben azıcık yürüsem sancılar girerdi. Hiç olmazsa reflü mahvediyor o aylarda. Oturun onlar gidene kadar da temizlik falan yapmayın. Eşiniz de gitmesin, kendileri beğendikleri yerleri gezsinler.Yarın için öyle yapacağım evi temizleyeceğim diye oyalanmayı düşünüyorum işim bitmedi siz gezin diyeceğim , eşim de bensiz gitmez ama ayıp olur 1 gün daha dayan dedi . Ben asla muhatap olmayacağım gerçekten aşırı sinirlendim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?