Tatile gelen abim yüzünden eşime mahcup oldum

Iyi de dogu turu bi aileye yuk olarak yapilacak bir sey degil. Gezmek icin hazirligi olmayan gezmesin. Yemek ismarlamalar, benzin dodurmalar.. Yahu kim kime yapar? Yapmamali da zaten. Hamileymissiniz bahaneniz de varmis. Keske Bastan hic kallismasaydiniz gezme isine. Esinize yazik gunah gercekten, bu kadar Eli aciklik iyi bir sey degil. Isim var desin o da Bari bugunu kurtarin.

Abiniz ve ailesi duzgun olsalar zaten benzininin parasini odetmez. Onlar gelirken size yuklu yuklu hediyelerle geldiler mi peki? Uzaktan geliyorlar, Eli Bos gidilmez. Misafir hurmeti bekliyolar ya demek ki biliyolar kultur gorgu?

Ben evime krali da gelse gucumun yettigince agirlarim. Gucum yetiyorsa da niyete bakarim. Kullanacak adama ne hurmet ne agirlama, hicbir sey yapmam.

Hem gezdiğiniz şehirleri beğenmeyişlerinden hem de yengenin size hiç yardım etmeyişinden ısrar üzerine istemeyerek geldiklerini düşünüyorum.

Şu saatten sonra yapacak hiç birşey yok. Buda size ders olmuş oldu. Bir daha kimseyi ağırlamayın

Tatil ve gezip görmek anlayışları farkli olabilir belki ama yinede bumuymuş bunda ne varmış ki denmez tabi.
7 aylık hamile olduğunuzu biliyordunuz yani geldiler ben hamileyim bir işe el atmadı beklentiniz değişik geldi bu konuda.
Ha ben olsam bir daha çağırmam o ayrı konu, misafirperverlik için ağîrlamak istemiş olmaniz için bile insan daha mülayim davranır ancak olmamış yani yapacak bir sey yok

Ya jest yapmak istemişler ama sonra canları sıkılmış. Mesela arabasinin depoyu doldurduk diyor. Sanki abisi doldurun depomu demis gibi, bunu kendi isteğiyle yapıyorsa demeyecek.

Gezide ilgilerini çekmemistir, anlayınca devam etmeyecektiniz. Bazi insanlar sevmiyor. Birde koştur kostur bişey anlamamış olabilirler. Ben turla gap turuna gittim, o kadar kötüydü hiçbir yerden zevk almadim. Bu muydu filan dedim belki geniş geniş bikac yer gezilse yeterdi. Ben pek müze vs sevmem ama benim esim ve oğlum bayılır. Ama yanlarında giderim işte sıkılırım da

Mesela yemekte alman usulü olsun demedinde de bişey yok . Mesela bunları gözden cikardiysaniz ,yemek ödedik, araba deposu doldurduk demeyecksiniz kendiniz istemiş yapmışsinz .

Aaaa araba abinin miymiş?
Depo doldurmak çok gereksiz olmuş ya.
Onun yerine illa bir jest yapılacaksa yemeklerden biri çaktırmadan ödenirdi. Diğerleri yine alman usulü olsun.
Abi birilerine yüklenme derdinde değil ama çok da cebimden para çıkmasın kafasında biri gibi. Sınırları var bence.herkes ne ödediğini bilsin istemiş. Genel olarak Türk insanına uymuyor ama makul bence.

Ve bence de fazla gezdirmişler öyle bir talep var mıydı ille o şehirlere gidelim dendi mi bilmiyorum.

Katiliyorum herkesin gezme anlayisi farkli. Ben gittigim ulkelerde müze gezmeyi, varsa şatodur saraydir vs mimari yapi gormeyi de cok severim ama kuzenim sadece ulkenin sokagini gezer alisveris yapar yemek yer. Bu da bir tercih. Birinin rahat rahat vakit gecirmek istedigi yerde oburu acele edip diger yerleri gormek istiyor mesela butun olayin tadi kaciyor. Ben eşimden başka insanlarla avm bile gezmekten zevk almiyorum birakin sehir sehir dolasmayi.

Konu sahibi kendi kafasinda bir duzen kurmuş ama abinin haberi yok. Biz depo doldururuz yeme icme masraflari da bazen biz bazen abimler toplu öder diye mi dusundu napti artik bi sekilde istedigi olmamiş. Ne para, ne gezme konusunda uyumlu degiller. Araba abinin oldugu icin depo doldurmalari gerekiyor zaten ayip yani milleti israr kiyamet baska sehirden getirtip bir de coluk cocuk tura cikariyorlar depo doldurduk diye soyluyor doldurcaksin yani. Geri kalan da herkes kendi aldigini, yedigini ödese abinin de istedigi gibi daha saglikli bir ortam olurmuş onu da yine kendileri bozmuş.
Biri elinde biri karninda cocukla gezmeye gelince sorun yok evde iş yapmak oldugunda hamileyim yardimm etsin o da ayri bisey.

Evet şehirler yakın ama çok gezilecek yerleri var o yüzden en fazla bulunduğunuz şehri ve bi başka yeri daha gezebilirsiniz çok yorucu bir tur olur birkaç gün için

Ne ailemle, ne kardeşimle, ne arkadaşımla liste uzar gider tatile gitmem, evime çağırıp hadi şuraları gezelim vs vs asla demem… Çünkü yaşadık tecrübe ettik.

Hele tatil asla… en son bi arkadaşımla gittik resmen deliymiş fark ettim ve çok sakin kaldım bu beni iki cocukla ortada bıraktı. Allah bana o sakinliği nasıl verdi bilmiyorum…

Daha da siz kaşınmışsınız memnun olmayan insanları ısrarla gezdirmek ne…

"Gelininiz" sırf kadın olduğu için ortalığı toplamak zorunda değil
Karşısında 7 aylık hamile ve okula giden çocugu olan bir kadın.
Hiç birşeyin hatrı olmasa hamile kadınlara yolda görsek yardım ediyoruz dimi…

Ben kesin laf sokardım duramazdım,sen nerden bilcen böyle yerleri Allahın köylüsü falan diye(ben köylüyüm buarada)
1-2 bozsan kendine gelirdi
Cok alttan almıssınız
Ayrıca abiye cıtlatırdm 7 aylık hamileyim karın bi isin ucundsn tutsun bi zahmet diye
Ezdirmeyin kendinizi kız su insanlara.

Abiniz tüm yediği yemekleri size yıksaydı cimri olurdu. Alman usulü ödemek istemiş ödemiş niye cimri oldu anlamadım? Neden rahatsız oldunuz?
Alman usulu misafirlikte sacma oluyor
1 sen ödersin 1 karsı taraf
Aile arasında hadi toplayalım paraları demezsin.Yada kasada biz ne yemistik hesabı yapmazsın yani.

Alman usulu misafirlikte sacma oluyor
1 sen ödersin 1 karsı taraf
Aile arasında hadi toplayalım paraları demezsin.Yada kasada biz ne yemistik hesabı yapmazsın yani.
Biz alışmadığımız için bize garip geliyor bu doğru ..ama kendi yediğinin ,aldığının parasını ödeyen birisi için cimri olduğunu düşünmezdim

Yedi kat el ile bile ortak yemek falan yemişsem hesap ödeme anında ben ödeyebilirim diye kibarca teklif ediyorum.

İnsan kardeşinin ve eşinin yediğini cüzdanından niye ayırır nasıl, hayret!
Kırk yılda bir yapılacak plan bu. Ayıptır.

Alman usulü gezmeyi seviyor ise turlarla gezsinler ya da otelde kalıp karı koca gezsinler.

Sevmem böyle çok hesapçı insanları.

Bozulduğunuzu belli edin bozun da.

Böyle tipler dünya varlık edinir, onlarca kalp kırarlar.. Yazık!

Ben abinzi haklı buldum. Ödeme kısmında ilk yemeği ne güzel siz ödemişsiniz gezdirmişsiniz Misafirinizi güzel ağırlamışsınız.

Tamam bitti o kadar abartmaya gerek yok gidecekleri son saate kadar dip dibe olamazsınız ki.. En azından bir gün de başbaşa ailesi ile geldiği Şehiri keşfedecekti. Siz abi kardeşsiniz kimse alınıp gücenmezdi.

Ha yengenizi bilemem ağzınızla kuş tutsanız memnun olmayacaktır. Ayrıca yabancı gibi oturup size yardım etmemesi de olmamış ayıp etmiş.

Hayır yani niye gelin yardım etsin ki? Abisi etsin. Bıktım su sitedeki kafa yapısından ya. Zorlanıyorsa çağırmasın kimseyi tatile. Surda 2 hafta tatil var bi de gidip ev isi yapayım yani oldu.

Hayır yani niye gelin yardım etsin ki? Abisi etsin. Bıktım su sitedeki kafa yapısından ya. Zorlanıyorsa çağırmasın kimseyi tatile. Surda 2 hafta tatil var bi de gidip ev isi yapayım yani oldu.
Yahu elin tanımadığımız hamilesine yardım ediyoruz, yengesine yardım etmeli tabi ki.
Ben senin kafa yapını doğru bulmuyorum hamile kadına yardım edilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…