Tatile gelen abim yüzünden eşime mahcup oldum

Ya aynen böyle düşünüyorum bende ama neden olayı farklı algılamış herkes yaa

Niye beraber gezdiniz ki? Sizde kalıyorlarmış zaten, gezmeye de yalnız gitselerdi

Adam alman usulü ödeyelim demiş ve ödemiş neden cimri oldu şimdi.
Bir de ısrar kıyamet çağırmışsınız neden illa yengeden yardım bekliyorsunuz öz abinizden bekleyin. Sırf kadın diye mi yengeden bekliyorsunuz.
Bir de olan olmuş eşiniz laf etmiyor siz neden bir gün kalmış ben gelmem şu bu diyorsunuz sizin abiniz eşinizin değil biraz kusur saklanır varsa da kendi ailenizde.
Çok garip geldi önce sizin laf etmeniz gitmem temizlik yapacağım demeniz.
Karşı taraf sıkıntılı olsa bile o kadar çağırmaya bir gün kalmış eşe belli etmeden hay huy diyerek yollanır bir daha da davet edilmez nedir yani.
Eşinizin kardeşi olsa ne olurdu düşünemedim

Aynen hadı kendı yaşadıgın yerde gezdır ok de. 3 şehir gezdirmek ne demek ,isteyen ıstedıgı yerı gezerdı siz nıye bukadar yuk altına gırmek ıstedınızkı. Madem ıstedınız sımdı nıye cımrı dıyorsunuz anlamadım

Abiniz sizin ısrarınızla gelmiş, belki masraf çıkarmak istememiş siz de illa gezdireceğiz sizi demişsiniz adam daha da mahcup oldu belki.
Bak bizim bu şekilde imkanlarımız var her şeyi karşılayabiliyoruz diye bu kadar belli etmek de hoş değil.
Abiniz belki alışkın değil sevmiyor bu tür şeyleri.
Hamilesiniz bi de ne gerek var bu kadar tantanaya.

Abiniz alman usulü deyince niye kabul etmediniz?

7 aylık hamile ve okula giden çocukla neden 3 gün gezdiniz? Ben mi takıntılıyım bilmiyorum ama okul dönemi içinde hafta içi ,misafir bile davet etmiyorum çocuklar derslerinden kalmasın.

Abiniz de size yardım etmemiş ama siz sadece geline laf ediyorsunuz.

Gezdikleri yerlere laf söylemeleri hiç hoş olmamış. İnternetten bakıp x yere gidelim mi diye belirtebilirlerdi. Bazı insanlar müze, ören yeri gezmeyi sevmiyor sanırım. İsteklerini paylaşabilirlerdi. Size ve eşinize surat yapmaları ve memnun olmamaları kırıcı olmuş.

Ben şeyi anlamadım siz sanirim bir kere cok kabarık bir hesap ödediniz, sonraki hesaplarda abi alman usulü yapalım dedi. Bundan mi abi cimri oldu. Yani siz yemeğe götürdüğünuZ , önemli degil desenizde içinize oturmuş onlarda bir kere ödeseydi diye düşünüyorsunuz sanırım yoksa adamın yaptığında cimrilik yok. Bu ekonomik şartlarda herkes kendi odesin demenin nesi kötü. Yemeğede siz götürmüşsunuz ,zorla ödettirmedi sanırım.

Bence bu para olayından eşinizde sizde bilenmişsiniz, bilerek yavaşlattı derken kocaman insan neden insan yapsın ,haa belkide gerçekten sizle sıkıldı diğer yerleri görmek istemedi.

Kültür turu herkese hitap etmiyor. Sizin ana kızgınlığınız ilk ödediğiniz hesap. Ona denk bişey ödemediler diye bunca kızgınlık.
Gelinin yaptığı ayip ama onun dışında bişey yok.
Surat asip sacma sapan göndermeyin, yaptığınız herşey boşa gider. Birdaha kimseyi yemeğe çıkartmayın herkes kendi ödesin.

Son düzenleme:
Kardeşler arasında böyle şeylerin sorun olmasını ben anlamıyorum. Abinizin anormal bir hareketi yok, problem sizde. Ağırlayamayacaksanız ısrar kıyamet çağırmayacaktınız.

Ayrıca gelen sizin aileniz. Eşinize karşı kusurları kapatacağınıza, idare edeceğinize yangına körükle gidiyorsunuz. Çok ayıp.

Bence abiniz gezmekten yorulmuş olabilir. Belki onlarda daha gezmek istemiyorlar. Aslında bi konuşsanız anlaşırsınız abiniz sonuçta abi yoruldunuz mu isterseniz bugün evde vakit geçirelim diyebilirsiniz

Siz niye çocuğu okuldan mahrum edip tur şirketi gibi davranıyorsunuz ki? İnsanlar belki doğu turu yapmak istemiyor, hoşlanmıyor öyle her yeri gezelim tavırlarından. Emrivaki yapmışsınız.Bir de her tarafta çoluk çocuk peşlerine takılmışsınız.Enişte sponsorluğunda gezmek de rahatsız etmiş olabilir zaten paralarını kendileri vermişler rahatsız olduğunu da belli etmiş her şeyi eşinizin ödemesinden ne var bunda?

Ya aynen böyle düşünüyorum bende ama neden olayı farklı algılamış herkes yaa
Bu sitede cogu kisi okumuyor cunku konulari. Ilk bir iki mesaj neyse onu takip edip yukleniyolar. Gene birileri konu sahibinin "cimri" temasini okumus sadece oradan saydirmis abiye. Millet de devamini getirmis olan bu

Size çok hak veriyorum ve aynı zamanda kızıyorum oğlunuz neden okuldan geri kalıyor! Size böyle bir fedakarlığı daha doğrusu yanlışı o yap demedi sen yaptın kimse için bunu sakın yapmayın lütfen önceliğiniz oğlunuz olsun ,eşiniz olsun
bazı şeyleri yaşayarak farkedersin malesef beklemezsin kendisinden ama onun yaptığı çok yanlış gelininde hamilesin sende bundan sonra onları çağırmazsın.Araba benzinlerini niye doldurdunuz saçmalık kendiniz yapıyorsunuz sonra sorun ediyorsunuz yapmayacaksın kardeşim

Hikayeyi ilk okuduğumda eşiniz alman usulü ödeyelim demiş. Abiniz hayır sen öde demiş gibi anlamıştım

Bence bu haliyle bir sıkıntı yok hesap çok gelmiş abinize. Yapacak bir şey yok. Ödetmemiş kendi yediğini size sonuçta.

Bir de gezdirdiğiniz kişilere uyum sağlamalısınız onlar ne kadar gezmek istiyorsa o kadar gezmelisiniz. Eşinizin acele ettirip yetişelim vs yapması garip geldi bana.

Siz bu insanları davet ederken benzin parasını dışarıda yeme paralarını göze almadınız mı?

Siz abinizden daha cimri olabilirsiniz

Sağlık olsun siz elinizden geleni yapmışsınız.Ağırlamışsınız güzel bir şekilde.Abin de eşi de normal davranışlarda bulunmamışlar ama yapacak bir şey yok.Hamilesin sakın üzme kendini.Ne güzel anlaşılan sana değer veren seven bir eşin var.Sevmese senin ailene de değer vermez.Dert edecek bir şey yok.Bebişinizi sağlıkla alın kucağınıza.Hamilesin bize de dua et

Kendi arabalarıyla gelmişler belki kendileri gezmek istiyorlardı ailecek…
Araba kiminse onun düdüğü çalar, siz ancak eşlikçi olursunuz, hadi koştur koştur orayı da görelim diye darlamışsınız biraz, bıraksaydınız kendi ritimlerinde gezselerdi.
3 şehir olayına takılmış insanlar ama orada yaşayan bilir ki 3-4 şehir iç içe ve birbirine 1 saat uzaklıktadır, gelmişken hepsi gezilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…