• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tatile gelen abim yüzünden eşime mahcup oldum

Bakın haddinizi aşmayın.
Ve konuyu saptırmayın.
Ayrıca fikrimi beğenmediysen okur geçersin bu şekilde yazamazsın.
Bu nedir ya bu platforma eski üyelerin zorbalıkları.

Yolda hamile görsek yardım ediyoruz cümlesinden sen nasıl tanımadığım birinin evine gidip işini yapıyorsun diye konuyu çarpıtırsın.
Yengen hamile ise yardım edersin bu her kültürde böyledir.

Sonrasında ister etsin ister etmesin kimsenin şartı değil ki. Hamile olmasa bende eleştiririm.
Hamile kadın karşıda ki…

Burasi forum ya alinti yapabiliyoruz istedigimiz yorumu
Yoldaki hamile kadina ne yardimi yapabiliriz yahu duruduk yere? Tansiyonu oynar vs bi su verirsin alti ustu yengenin gezmeye diye cagrilip gelip ev islerini yapmasiyla yolda kadina yardim etmek arasinda dag kadar fark var. Sizin kulturunuz eve gelen misafir KADININ yardim etmesi olabilir biz de tersi olmasi gerektigini soyluyoruz erkekler yardim etsin diyoruz. Hekres otursun kimse yardim etmesin diyen gormedim

Sanki millet keyfinden geldi israr kiyamet cagiran kendileri. Yengenin yardimina güvenip cagirmayacak o zaman kendi kocasi abisi bir işe elini surmuyorsa.

Ataerkil toplum mantığı bu, bazısında hiç yok, bazısı da kurtulamıyo, boşuna bunun kavgasına girdiniz. Bana cevap verseniz daha faideli olurdu ncncn
Doğru dedin valla hayatta gördüğü kısıtlı olanlara baska bir sey anlatmak mümkün değil.
Neyse, abi neden cimri oldu diyorsun. Sanirim eve geldi alışveriş falan yapmadı. Odeme konusunda da alman usulü demek yerine bunu sen ismarladin bi dahaki benden olsun diyip atılmadı. Dönerken de arabasına benzin koymalarına izin vermiş anladığım kadarıyla. Bu durumda sadece özel arabasına benzin koydurması sacmalik yani niye oyle bir sey olmus anlamadım ama diğer konularda ben de bir cimrilik görmedim. Adamlar yeni evli sanirim, bütçeleri müsait degil diye çikolata falan almamış olabilirler. Abinin kendi evine cikolata almaması neden cimrilik ben de anlamadım. Sen seviyorsan kendine al geç yani sana ne başkasının evinden? Alman usulü de bence çok makul yine. Benzin kısmı komik yalnız o kafamda soru işaretleri bıraktırdı. Zorla mi doldurdular acaba ısrar kıyamet 😅

Elin tanimadigimiz hamile kadinin evine gidip işini mi yapiyoruz? Sizi bilmem ben yapmiyorum.
Yengeye gelene kadar kendi kocasi ve abisi var yardim edecek. Abi ve koca yardim etmişte hala yetişmemiş yengeye mi kalmiş hic sanmiyorum.
Onların anlayışı bu şekilde, erkekler yapmıyor demek ki… bu forumda bu olaya da hastayım kimse empati nedir bilmiyor. yenge başka kültürden değilse biliyordur bu kafayı. Yok yenge farklıysa kocasına işaret eder kalk yardım et diye. Beter olun eriller demek şimdi konuya katkı sağlamıyor😂 biz böyle dedik diye yarın sabah erkeklerin eline bez verecek değiller yani

Doğru dedin valla hayatta gördüğü kısıtlı olanlara baska bir sey anlatmak mümkün değil.
Neyse, abi neden cimri oldu diyorsun. Sanirim eve geldi alışveriş falan yapmadı. Odeme konusunda da alman usulü demek yerine bunu sen ismarladin bi dahaki benden olsun diyip atılmadı. Dönerken de arabasına benzin koymalarına izin vermiş anladığım kadarıyla. Bu durumda sadece özel arabasına benzin koydurması sacmalik yani niye oyle bir sey olmus anlamadım ama diğer konularda ben de bir cimrilik görmedim. Adamlar yeni evli sanirim, bütçeleri müsait degil diye çikolata falan almamış olabilirler. Abinin kendi evine cikolata almaması neden cimrilik ben de anlamadım. Sen seviyorsan kendine al geç yani sana ne başkasının evinden? Alman usulü de bence çok makul yine. Benzin kısmı komik yalnız o kafamda soru işaretleri bıraktırdı. Zorla mi doldurdular acaba ısrar kıyamet 😅
Abinin arabasıyla iki aile şehir şehir gezmişler, onu da bi kere konu sahibi ödemiş, bana çok anormal gelmedi

Abinin arabasıyla iki aile şehir şehir gezmişler, onu da bi kere konu sahibi ödemiş, bana çok anormal gelmedi
Ben tabii şöyle düşündüm, gezilen araba da üyenin arabası. Abiye sadece dönüş icin benzin aldılar 😂 Böyle olunca komik oluyordu ama senin dedigin sekilde zaten makul degil mi? Ortak arabayla gezilirken, gelen kisi de zaten uzaktan gelip masraf ettiyse ben benzin alırım. En azından teklif ve ısrar ederim yani. Eve alinan alışverişi de ev sahibi olarak ben yaparım. Disarda yarı yarıya ödemeye de okeyim. Ama mesela müze falan geziyorsak keserken kendi masrafini ödemeli. Onlari da ödemiş olsa kesin bahsederdi üye. Bence sadece o pahalı bunu almayalım falan demiştir abisi. Ödetme durumu yok. İnsan parayi nasil harcadığının hesabını da kardeşine vermez yani bilmiyorum. Cimriysem çağırma o zaman🫠

Yoldaki hamile kadina ne yardimi yapabiliriz yahu duruduk yere? Tansiyonu oynar vs bi su verirsin alti ustu yengenin gezmeye diye cagrilip gelip ev islerini yapmasiyla yolda kadina yardim etmek arasinda dag kadar fark var. Sizin kulturunuz eve gelen misafir KADININ yardim etmesi olabilir biz de tersi olmasi gerektigini soyluyoruz erkekler yardim etsin diyoruz. Hekres otursun kimse yardim etmesin diyen gormedim

Sanki millet keyfinden geldi israr kiyamet cagiran kendileri. Yengenin yardimina güvenip cagirmayacak o zaman kendi kocasi abisi bir işe elini surmuyorsa.
Sen kimsin benim yorumumu hayatımı sorguluyorsun.
Siz burada mimli üyelerdensiniz.
İnsanları bu şekilde zorbalayan üyelerdensiniz.
İnsanlar sizden illallah etti.

Hala düşüncemi, yorumumu eleştirecek kendinde had buluyorsun…
Siz kimsinizde ısrar kıyamet beğenmediğiniz yorumlara akbaba gibi üşüşüp bir kaç üye birleşip yorum yazıp beğenmedim basıyorsunuz.
Ciddi ciddi bir insana takma durumun varsa lutfen bir tıp hekimine görün…

Ben hamile bir kadına yardım ederim, edilmesini isterim bu benim düşüncem.

Sende yardım edilmesin ve birçok eleştirecek nokta buluyor isen kendi yorumunu yaz.

Bulaşılmaz bu kadar insanlara… sizin yüzünüzden siteye giremiyoruz.

Bir sürü insan beğenmediği hesapları görmezden geliyor. Siz neden insanlara bu kadar hadsiz bir şekilde saldırıyorsunuz.

Benim yorumumu görke, yazma okuma geç.
Yeterin ya ne duvardan duvara kavganız bitiyor, ne duvarda bir yazı yazıp altında üyeleri ima edip zorbalamanız bitiyor ne de bir yorum yazsak zorbalamanız bitiyor.

Bence abi eşiyle bi miktar başbaşa gezip dolanmak istemiş olabilir. Her yere göbekten bağlı hareket etmekten dolayı daralıp surat asmış olabilirler.
Ay zaten kadin çatlamıştır sıkıntıdan. İnsan özleşir gelir gider ama tüm gün beraber gezmek hele ki hamile bir kadın ve samimiyeti henuz cok olmayan bir adamla. Yeni evlilere 1 gun gezi, 1 aksam da güzel bir yerde yemek programı daha güzel olurdu. Neyse okuyanlara da fikir olsun. İnsan hos bir sey yapıyorum sanıyor bazen ama beklenti başka olunca sonuç kötü oluyor.

Onların anlayışı bu şekilde, erkekler yapmıyor demek ki… bu forumda bu olaya da hastayım kimse empati nedir bilmiyor. yenge başka kültürden değilse biliyordur bu kafayı. Yok yenge farklıysa kocasına işaret eder kalk yardım et diye. Beter olun eriller demek şimdi konuya katkı sağlamıyor😂 biz böyle dedik diye yarın sabah erkeklerin eline bez verecek değiller yani

Erkeklerin eline bez verecek degillerse onlar gibi dusunmeyen baska bir kadin da "eline bez verecek degil ya" diyip işleri yapmak zorunda hissetmeyebilir hesap ödemeye gelince misafir ev işine gelince yardim etsin? Ortada 3 kisi varken tek basina suçlu ilan edilmesine bir sey demeyelim mi. 🙄

Sen kimsin benim yorumumu hayatımı sorguluyorsun.
Siz burada mimli üyelerdensiniz.
İnsanları bu şekilde zorbalayan üyelerdensiniz.
İnsanlar sizden illallah etti.

Hala düşüncemi, yorumumu eleştirecek kendinde had buluyorsun…
Siz kimsinizde ısrar kıyamet beğenmediğiniz yorumlara akbaba gibi üşüşüp bir kaç üye birleşip yorum yazıp beğenmedim basıyorsunuz.
Ciddi ciddi bir insana takma durumun varsa lutfen bir tıp hekimine görün…

Ben hamile bir kadına yardım ederim, edilmesini isterim bu benim düşüncem.

Sende yardım edilmesin ve birçok eleştirecek nokta buluyor isen kendi yorumunu yaz.

Bulaşılmaz bu kadar insanlara… sizin yüzünüzden siteye giremiyoruz.

Bir sürü insan beğenmediği hesapları görmezden geliyor. Siz neden insanlara bu kadar hadsiz bir şekilde saldırıyorsunuz.

Benim yorumumu görke, yazma okuma geç.
Yeterin ya ne duvardan duvara kavganız bitiyor, ne duvarda bir yazı yazıp altında üyeleri ima edip zorbalamanız bitiyor ne de bir yorum yazsak zorbalamanız bitiyor.

Ben duvari kullanmiyorum. Baskalarinin duvarlarina da yorum yazan biri degilim. Birileriyle derdiniz varsa gidin kendisine yazin mesela?
Siteye girilmeyecek ne yazmisim ben? Ya da size ne yazdim şuan tutturmuşsunuz bi had bilmem ne. Sikayet et butonuna basin madem bakalim. Kendiniz abarti abarti tepkiler veriyorsunuz.

Abi niye cimri oldu? Ayrıca günlerce onun arabasıyla şehir şehir gezilecekse elbette benzine destek olunur, ben anlamadım adam niye cimri, hesabı ortak ödeyelim kimseye yük olmayalım demiş, ne deseydi?
Konu sahibi yazsaydi iyi olurdu. Gerçekten tek araba gidiyorlar ve abinin arabasıysa doldurulur ha bir o doldursun bir bunlar. Sanırım bunlar ilk ödemeyi yapmışlar sonradan da abi ortak ödeme yapalim demis burda sanirim dananin kuyruğu koptu . Onlarin ödemesi sirasi gibi düşünüyorlardi sanırım, abide yari yarıya ödeyelim demiş.
Ama ben kardeşim hakkinda böyle eşimle konuşmam adamıda gaza getirmem. Zaten bir gün kalmis böyle surat asarak tavirla göndermek yanlış .

Konu sahibi zaten baştan çocuğun okuluna göndermeyerek hata yapmış. Benim ailem yurt dışından geliyor ama okul zamanı çocuk mecbur gidecek. Valla görüşemiyoruz doğru düzgün kres değil anaokulu değil neden gitmesin

Her benzer konuda bir yenge moduna giriyorsun😂😂😂 çok mu iş yaptırdılar sana?
tamam aman sen hamile olana sakın yardım etme, hatta kocana gazı ver sakın evlerine de gitme.

Keyiflerinden gelmediklerini nerden biliyorsun? İstemeselerdi gitmezlerdi herhalde. Herkes erkeklerin kadınlara yardım etmesini ister fakat şimdi konu abinin neden iş yapmadığı mı alakaya maydanoz..😄

Bir keresinde eşimin arkadaşının bulunduğu şehire gittik.orda otelde kalacaktık onlarla gündüz gezecektik.neyse gittik bizi asla bırakmadılar zorla evlerinde kaldık yetmedi elimizi cebimize attirmadilar tabi zorla ödedik.neyse aradan kaç yıl geçti hala unutmam bize yaptıgi iyilikleri.bazi insanlar abinler gibidir ne utanma ne hayır gönül bilme vardır.bosverin onlar ayibiyla kalsin son gün kötü olmayın.bi daha da gelseler laf sokun siz beğenmiyorsunız biseyi diye

Ben duvari kullanmiyorum. Baskalarinin duvarlarina da yorum yazan biri degilim. Birileriyle derdiniz varsa gidin kendisine yazin mesela?
Siteye girilmeyecek ne yazmisim ben? Ya da size ne yazdim şuan tutturmuşsunuz bi had bilmem ne. Sikayet et butonuna basin madem bakalim. Kendiniz abarti abarti tepkiler veriyorsunuz.
Gözlemledim ve tepki veriyorum.
Sen sizin gibi bi ruh yapısına sahip değilim ki şikayet edeyim… neden senden rahatsız olduğumu yazıyorum.
Hala yazmaya devam eden sensin.

Yazma. Kendi düşüncene uygun degilse yorum yazma, mune sayısız kez bunu belirtti.

Back
X