- 2 Temmuz 2023
- 12.083
- 36.225
- 528
- Konu Sahibi Hilalimsiyim
-
Akilli cocuklari severim, sirtin yere gelmez boyle ama ben olsam derhal bu arkadasliga son veririm.Hayır ya asla tabi ki. O para atmadan asla atmam
Ya işte öyle olmuyor muhtemelen şimdi çok özür dileyip işte şöyleydi böyleydi kınada servis yapıyordum uyumuşum geç uyandım dşyecek…ben de salağım yiyeceğim bunuAkilli cocuklari severim, sirtin yere gelmez boyle ama ben olsam derhal bu arkadasliga son veririm.
Tura tek git.Merhabalar benim kendi yaşıtım çok uzun süredir de beraber olduğum bir arkadaşım var. İyi anlaşıyoruz ve gerçekten arada tartışsak da bir şekilde tatlıya bağlanıyor. Neyse bu arkadaşım geçen seneden beri beraber tatile gidelim diyordu. Ancak ben hiç hayatımda tatili bırakın otele bile gitmedim ailemin bütçesi belli. Geöen sene hiç aileme açmadım bile zaten reddederler diye bu sene de yine bir yerlere gidelim falan dedi ısrarla ben de en son annemle konuştum annem göndereceğini söyledi. Bu arkadaşımla şöyle bir problem var genel olarak; arkadaşım buluşacaksak ve buluşmaya 2 saat kalmışsa mutlaka o zamana kadar hiç haber vermez bi anda kanka çok özür dilerim eve misafir geldi/aniden bir şey oldu mesajı atar buluşma iptal olur. Bu en az 4-5 kere olmuştur artık gıcık almaya başlamıştım ama ailevi şeyler söyledi diye de pek problem etmedim. Neyse tatil için ikimizin aynı anda rezervasyon yaptırması gerekiyor tura, ben de ona ibanımı attım parayı atsın hemen alalım diye. Arkadaşımı aradım kanka inzivadayım (?) yarın baksam olur mu dedi. Zaten mesajlarıma da çok geç dönüyordu. Neyse tamam dedim (bu arada turun fiyatı artıyor acele etmemizin sebebi o) ertesi gün de aradık ettik falan parayı akşam at dedim bu sefer kınadayım dedi,hemen atıcam diye de ekledi. ben de uyumadan at dedim yani insan bir dakika mı müsait olamaz, neyse atmadı hiçbir şey de yazmadı. Sabah kanka günaydın yazdım ona bile cevap vermemiş. Ben de kanka gelmek istemiyorsan söyle çünkü bu saate kadar telefonu almamış olman mümkün değil yazdım. Yani sadece para atıp çıkacak insan garsonluk yaparken bile vakit ayırır bir de gerçekten turun fiyatı 2-3 bin daha artıyor. Sizce bu tepkim abartılı mı yoksa gerçekten sinir bozucu bir durum mu?
Ya ya da maddi olarak hiçbir sıkıntııs olmadığı için oynayan 2-3 bin lita ona hiç koymayacağı için böyle davranıyor. Bana koyuyor ama işteAçıkça konuşmak istemiyor. Geç cevap veriyor parayı da atması için 1 dk yeterli halbuki. Masrafa girmek mi istemiyor, para olarak sıkışık olabilir mi? Ya da sizinle tatile gitmeyi mi istemiyor ? Birçok ihtimal var. Ama ben olsam ısrar etmezdim daha.
Yapma guzum, etme guzum, dusme ahmedimmYa işte öyle olmuyor muhtemelen şimdi çok özür dileyip işte şöyleydi böyleydi kınada servis yapıyordum uyumuşum geç uyandım dşyecek…ben de salağım yiyeceğim bunu
Hayır zaten onun parasını ödeyecek bir meblağ da yok. Ben de salak değilim o kadar cjdjcjdkNeyse ben ödeyeyim sonra o hesabıma gönderir hatasını yapmayı düşünmüyorsunuz değil mi? Bu tipler parasını ödetir, sonra başka biri daha iyi bir planla gelir, onunla gider tatile ve siz paranızın dilencisi olursunuz. Kusura bakmayın ama bunlarla iyi anlaşılmaz, iyi arkadaşlık yapılmaz. Ailevi nedenler dediği de çoğu yalandır. Siz arkadaş sanıyorsunuz ama değil. Şanslısınız ki kazığı yemeden huyu niyeti karakteri ortaya çıkmış.
Ya mesela kendimi çok salak hissediyorum. Benim ne işim olursa olsun insanlara anında dönüş yapıyorum. Millet 1-2 gün cevap vermiyor. İnzivadayım diyor (?) inziva ne demek ya kendini ne kadar önemli görüyorsun fjdjfksYapma guzum, etme guzum, dusme ahmedimm
Valla ya. İnziva lafı o kadar garip geldi ki. İki dakika attığım şeye cevap yazsan ölür müydünMilletin hayatı ne kadar renkli
bugün inzivada yarın tatilde
Benim her gün aynı koltukta
Yogi mi kendisi dervis mi neyin inzivasi Allah askina ahshshsh.Ya mesela kendimi çok salak hissediyorum. Benim ne işim olursa olsun insanlara anında dönüş yapıyorum. Millet 1-2 gün cevap vermiyor. İnzivadayım diyor (?) inziva ne demek ya kendini ne kadar önemli görüyorsun fjdjfks
Çabuk adapte olan bir arkadaş galibaValla ya. İnziva lafı o kadar garip geldi ki. İki dakika attığım şeye cevap yazsan ölür müydün
Ya işte tüm gece yazmayacak ne olabilir cjfjfjfjfnc kendimi öyle mal hissettim ki. Aynı arkadaşım bana çiçekler alıp beni tiyatrolara da götürüyor bilet alıpYogi mi kendisi dervis mi neyin inzivasi Allah askina ahshshsh.
Kiyamisu ne kadarda koca yurekli bir arkadas kendisi oyle, bu olay şurdan doner sadece, size yaptigi ayibi idrak edip tur parasini cebinden karsilarsa neden olmasin.Ya işte tüm gece yazmayacak ne olabilir cjfjfjfjfnc kendimi öyle mal hissettim ki. Aynı arkadaşım bana çiçekler alıp beni tiyatrolara da götürüyor bilet alıp
Ya valla ben öyle garipsedim ki hatta kendimi suçladım insanlar kendine vakit ayırıyor ben mi normal düşünmüyorum diyetibette mi inzivadaymış?
başka oluru yok çünkü bununla arkadaşlık etmek için.
inzivadayım ne ya
HahahshdhsjxhshxhshxKiyamisu ne kadarda koca yurekli bir arkadas kendisi oyle, bu olay şurdan doner sadece, size yaptigi ayibi idrak edip tur parasini cebinden karsilarsa neden olmasin.
Burcunu merak ettim arkadaşınızın, yengeç,ikizler,kova ,terazi ,balık olma ihtimali yüksek.Ya bilmiyorum çok heveslenmiştim. Niye böyle yapıyor anlamıyorum
Ya valla ben öyle garipsedim ki hatta kendimi suçladım insanlar kendine vakit ayırıyor ben mi normal düşünmüyorum diye
Eylülün ilk haftasu doğmuş ne oluyor ben bilmiyorumBurcunu merak ettim arkadaşınızın, yengeç,ikizler,kova ,terazi ,balık olma ihtimali yüksek.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?