Tatile gideceğim arkadaşım ve tuhaflığı

Akilli cocuklari severim, sirtin yere gelmez boyle ama ben olsam derhal bu arkadasliga son veririm.
Ya işte öyle olmuyor muhtemelen şimdi çok özür dileyip işte şöyleydi böyleydi kınada servis yapıyordum uyumuşum geç uyandım dşyecek…ben de salağım yiyeceğim bunu

Tura tek git.

Ya ya da maddi olarak hiçbir sıkıntııs olmadığı için oynayan 2-3 bin lita ona hiç koymayacağı için böyle davranıyor. Bana koyuyor ama işte

Neyse ben ödeyeyim sonra o hesabıma gönderir hatasını yapmayı düşünmüyorsunuz değil mi? Bu tipler parasını ödetir, sonra başka biri daha iyi bir planla gelir, onunla gider tatile ve siz paranızın dilencisi olursunuz. Kusura bakmayın ama bunlarla iyi anlaşılmaz, iyi arkadaşlık yapılmaz. Ailevi nedenler dediği de çoğu yalandır. Siz arkadaş sanıyorsunuz ama değil. Şanslısınız ki kazığı yemeden huyu niyeti karakteri ortaya çıkmış.

Hayır zaten onun parasını ödeyecek bir meblağ da yok. Ben de salak değilim o kadar cjdjcjdk

Yapma guzum, etme guzum, dusme ahmedimm
Ya mesela kendimi çok salak hissediyorum. Benim ne işim olursa olsun insanlara anında dönüş yapıyorum. Millet 1-2 gün cevap vermiyor. İnzivadayım diyor (?) inziva ne demek ya kendini ne kadar önemli görüyorsun fjdjfks

Yogi mi kendisi dervis mi neyin inzivasi Allah askina ahshshsh.

Ya işte tüm gece yazmayacak ne olabilir cjfjfjfjfnc kendimi öyle mal hissettim ki. Aynı arkadaşım bana çiçekler alıp beni tiyatrolara da götürüyor bilet alıp
Kiyamisu ne kadarda koca yurekli bir arkadas kendisi oyle, bu olay şurdan doner sadece, size yaptigi ayibi idrak edip tur parasini cebinden karsilarsa neden olmasin.

Kiyamisu ne kadarda koca yurekli bir arkadas kendisi oyle, bu olay şurdan doner sadece, size yaptigi ayibi idrak edip tur parasini cebinden karsilarsa neden olmasin.
Hahahshdhsjxhshxhshx
Bu arkadaşım hayatındaki şeyleri de söylemez. Bir kere bir planını gerçekleştirdi mi diye sordum “önceden söylenince gerçekleşmiyor” dedi söylemedi. tercih

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…