Tatile gideceğim arkadaşım ve tuhaflığı

İnzivadayım ne demek? Ben böyle güvenilmez, ne istediğini bilmeyen bir insanla plan falan yapmazdım. Kendisi ısrar etmiş iki yıldır şimdi de yok sayıyor tuhaf.
Bunu dedikten sonraki sabah da gerçekten tur için her şeyi araştırdı, akşamına yine ses seda yok

Böyle bir insanla yola çıkılmaz. Rezervasyon yapsanız dahi turun iptal süresi geçmeden iade/ iptal ister, tek başınıza ortada kalırsınız.

Beraber gitmeyin zaten tatil zehir olur. Alın annenizi yanınıza beraber tatil yapın oh mis

cjfjfjfjfnc kendimi öyle mal hissettim ki.
Böyle duyguyu normalleştirmemen gerekli.

Yarın partnerinde değerini bilmediğinde "aa değerimin bilinmemesi tanıdık bir duygu, yapacak birşey yok devam edeyim" mesajını işliyorsum kendine

Arkadaşın hk. "canın yansa" dahi yapman gerekeni yapmalısın

Çünkü onun sana yaşattığı duyguyu normalleştirmen ve alışman senin partner, iş, aile hayatını belirleyecektir.

Whhwshahhshwsh arkadaşım yazdı çok özür diledi çok haklısın dedi o an para hesapta kalmamış sana haber veremedim atamadım dedi
Gidecegınız zaman nezaman oyle bırkacgunde bıkacbın ektra zam olmaz herhalde. Gıdecegınız gun bellımı acele etmeyısı ondandır belkı

Gidecegınız zaman nezaman oyle bırkacgunde bıkacbın ektra zam olmaz herhalde. Gıdecegınız gun bellımı acele etmeyısı ondandır belkı
Ya işte başka bi tur vardı aklımızda , dünden bugüne 1k oynamış, korktum ben de bu da artar diye, 13 gün sonra gideceğiz

Tam olarak Son anda plan iptal etme, mesajlara dönmeme gibi sebeplerden 20 senelik arkadaşlık bitirdim pişman değilim.

Kimsenin peşinde koşmayın ben sizin yerinizde olsam tek başıma turu alır basar giderim. Sonrasında hem ona güzel bir ders vermiş olacaksınız hem kendinize saygınız ve özgüveniniz artwcak. Diğer türlü beraber tatile gitseniz bile o gebe kalmışlığı ikiniz de unutmayacaksınız, bozulan sinirler geri düzelmeyecek ki gidecekmişsiniz gibi de durmuyor bence. Seçim sizin.

Milletin peşinden koşmayın. En yakın arkadaş böyle bi şey değil. Ben sizin yerinizde olsam hazır ailem de izin vermişken tek başıma gider hiçbi şekilde de haber vermezdim. İnstagramdan falan storylerde görür artık.

Annenle git, arkadaşınla değil. Ana kız keyif yapın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…