Tatile gideceğim arkadaşım ve tuhaflığı

Bu insanla bir adım bile atmam, güvenipte yola bile çıkmam. Hiç gerek yok

Bununla tura falan gitme .parayi gonderirirm diyip gondermeyecek .

Daha cevap bile vermedim valla çok sinirimi bzodu
Ya sen omur boyu bunun pesinden mi kosacaksin .bosver gitme .ben senin pesinden mi kosucam hep ayni bahane de çat arkadasligini bitir .hatta ben olsam burada actigim konuguda atardim .kudursun

Ayyy en sevmediğim insan tiplerindendir. Sorumluluk alamayan, kendi kıç keyfine göre rahat rahat takilan... Planı iptal edin bunun keyfini mi bekleyeceksiniz kaldiki gitseniz de orda da tuhaf tuhaf davranıp sinir bozmaktan baska işe yaramaz. Yola çıkılacak insan değil.

Bu arkadaşınız mutlaka bir gün sizi önemli bir konuda yarı yolda bırakacak bir tip. Sanıyorum yalancı da.

Ama illaki darbe yiyerek gerçeği görmek istiyorum derseniz, buyurun.
Haklısınız. Açıkçası şehir dışında okuduğumdan arkadaşlarımla ancak yaz tatillerinde görüşebiliyorum. Ancak demek ki gerçekten insanlar seneler geçtikçeciddi değişimler yaşıyor

Ya daha da garibi başta her şeyin sorumluluğunu o aldı, turu aradı, fiyat listesi çıkardı. Bu da yalnızca 1 hafta önce oldu bu arada. Tuhafıma giden de o

Ertesi gün senin günaydın kanka yazmana takıldım ben niye yazıyorsun :) bence tatile ya tek git yada gidesim kalmadı modumda değilim de gitme. Yada yanına başka birini bul onunla git geç kaldın de :)

Sizi umursamıyor bile farkında mısınız

Gelmeyecek son ana kadar erteliyor işte sen kendiliğinden vazgeç diye bekliyor var böyle sıkıntılı tipler. Sakın bu kıza güvenip bir yerlere para falan atma ona güvenip onunla yola da çıkma. Ama nedense kimseyi dinlemeyip dersini alacakmışsin gibi geliyor bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…