Tatile gideceğim arkadaşım ve tuhaflığı

Walla bilemedim hayırlısı olsun , son durum ne gidiliyormu bari

Ay böyle her işi sürük sürük yapan mıymıntı, uyuşuk insanlarla bakkala ekmek almaya bile gidilmez. Sakın böyleleri ile gezmeli turlara falan katılmaya kalkmayın. Ayrıca inzivadayım ne ya Mevlana mı bu kişi alt tarafı ibana para atacaksın ne kadar sürebilir… Bence bu sefer siz ekin onu vazgeçin.

Walla bilemedim hayırlısı olsun , son durum ne gidiliyormu bari
Arkadaşım inzivadayım dediği günün sabahı bana yazdı. İşte ayarladık bu akiam kuzenimin kınası var ben atıcam dedi. O gün de birkaç kere elim dolu sana dönücem dedi o gece dönmedi. Ertesi gün ben yazdım kanka atacak mısın diye kartında para kalmadığını babasından o an isteyemediği için dönmediğini, cumartesi günü de kuzeninin nişanı olduğunu ve pazar günü ancak müsait olduğunu hemen atacağını ve çok özür dilediğini falan söyledi. Ben de tamam en azından bana haber ver dedim kapattım. Pazar günü de asla yazmadı. Bugün de yazmadı. Gece gelmiyorum yazdım ama sonra sildim. Zaten gitmemeye kesin karar verdim ama söylemeyeceğim. Turun fiyatı arttı gelmeyeceğim diyeceğim. Hala yazmıyor ama gerçekten bir paragraf yazıp hayatımdan silmek mi sükunetle beklemek mi bilmiyorum

Ya valla kriz geçireceğim, üstte anlattım tam detaylı neler olduğunu, tamam nişan kına falan da param yok, kanka bugün de yazamadım diye açıklama yapmak çok mu zor? Kallavi bir mesaj atıp atmamak arasında kaldım

hindistana gidip manastırda taşın üstünde pirinç yesin o zaman ya offff, tatile falan gitme sakın bununla.

Bence heveslendiyseniz siz kendiniz gidin. Tek başına tura gidip güzel arkadaşlıklar edinen bir dolu kişi var. Kimseye muhtaç hissetmeyin kendinizi onun eşlik etmesine gerek yok. Halasının danasının oğlunun kınasından ötürü yazamadığını hiç sanmıyorum, belli ki sizi geçiştiriyor.

Ben senin yerinde olsam engellerdim silerdim.hic bekletmezdim cok ayip etmis. Böyle ince düsünmeye devam edersen daha cok oynatir parmaginda. Bazilarini tutup atcaksin hayatindan. Yaparken de hic aciklama borclu degilsin. Kuzenin nisan tarihi osu busu bir günde karar verilmedi haftalar önce biliyordu. Bu ne hatir bilmemezlik.

Sana da ayip oluyor sonucta ona ayip olur diye cekinmen gereken tek sey bile yok :)

Pasif agresif olabilir mi Arkadasin

Bu kişiyi hayatınızdan çıkartın bence, çünkü canı istediği zaman cevap veren canı istediği zaman yazmayan insanlar bana bencil geliyor. İnsan net bir şey söyler, bence uzak durmalısınız gelmek isteyen insan hemen atardı, ama boşverin. Umursamaz, bencil birisi demek ki . Siz de asla mesaj ya da arama yapmayın bakalım ne yapacak

Ne yaptınız. Bence arkadaşınızı takmayın bile. Bir daha asla plan yapmayın onunla. Beklemede de kalmayın. Yok yazar mı bakalım ne diyecek falan zaman kaybı.
Tek başınıza da olsa gitseydiniz keşke.

E sende kıza saf mısın yazdın ama

dur kız, arkadaşınla tekrar konuştunuz mu onu yaz da öyle kapansın yarım kalmasın
ben kendim sert bir mesaj yazıp gelmeyeceğimi söyledim. daha doğrusu ben kendim gideceğim dedim. Özürler dilendi vs ama gitmedim. sevgilimle ayırdığım parayı harcamaya karar verdim. Ban yediğim içşn yazamadım

Arkadaşın seni önemsemiyor, gerçekten değer vermiyor. Yarın öbürgün senden daha iyi enerjisi tutan biri denk gelsin direkt postalar seni sonra ona da aynı muameleleri çeker. Bu tipler standarttır genelde her yere serpiştirilmiş vaziyette bulunuyorlar,; keyfi plan yapar, keyfi iptal eder, yüzsüzdür kalbini kırar ayıp eder ama bir şey yokmuş gibi davranır, ayıbını yüzüne vursan samimiyetsizlik ve anlayışsızlıkla suçlanırsın. Bu kişiyle zamanını ziyan edeceğine tek başına inzivaya? çekil daha iyi

Tuvalete bile gitmemek lazım böyle karışık biriyle.
ay maalesf var öyle insanlar benimde etrafımda sürekli sitem eden görüşelim diye darlayan ama buluşmaya iptal eden insanlar var ben akıllandım ne zaman görüşelim dese ben başka bi iş uyduruyorum değil tatil kahve içmeye bile gitme bence

Tek sorun annem bana bayağı kızdı. Zar zor para istedin bir de gitmiyorsun dedi. Parayı geri istemedi ama başka bir arkadaşımla bir izin istesem artık hayatta izin vermez. Sen salaksın insanların lafına güvendin dedi

Ya arkadasiniz gibi biriyle tatile cikmak demek, bir cocukla cikmak demek ile neredeyse ayni. Sorumsuzluk ve karsindakine saygisizlik demek bu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…