- 19 Temmuz 2025
- 191
- 107
- 18
- 25
- Konu Sahibi Hilalimsiyim
-
İlk defagidecektim iptal ettim. Çok heveslenmiştimYengeç olamaz tam paranoyadir yengeçler böyle şeylere gelemez.
Neyse bu arada sakın o tatile o arkadasla gitmeyin. Sakin uyumlu net insanlarla tatile gidilir. Diğeri bas ağrısı olur cunku
Gitsen daha çok üzülürdün orda seni pişman ederdi bu kız gittiğine. İlk tatilinde böyle kötü bir tecrübe yaşayacağına gitme daha iyi. Erkek arkadaşını anlattığın bir konun daha vardı dün onunla bir şeyler yapın bir şekilde ayarlayıp ya da günübirlik havuza falan gidin hiç yoktan iyidirYok dediğiniz gibi turun fiyatı da arttı gitmeyeceğime dair mesaj attım . Ama çok üzüldüm hayatımda ilk defa kendime ayırmıştı şimdikiler de göndermez diğer arkadaşlarımın hepsi de gitti tatile
Ben olsam vazgeçtim diye mesaj bile atmazdim.İlk defagidecektim iptal ettim. Çok heveslenmiştim
Neden ayrı ayrı yapmıyosunuz planlarınızı? Göbek bağlarınız bir kesilmedi. Gündüz vakti al biletini git kafanı dağıt gel 1 hafta. Yada kısa bir hafta sonu bile yeter. Hem güvenilmez yola çıkılmıcak insan diyosun hem ibanını atıyosun hemde onun ağzından çıkcak lafa bakıyorsun ?Merhabalar benim kendi yaşıtım çok uzun süredir de beraber olduğum bir arkadaşım var. İyi anlaşıyoruz ve gerçekten arada tartışsak da bir şekilde tatlıya bağlanıyor. Neyse bu arkadaşım geçen seneden beri beraber tatile gidelim diyordu. Ancak ben hiç hayatımda tatili bırakın otele bile gitmedim ailemin bütçesi belli. Geöen sene hiç aileme açmadım bile zaten reddederler diye bu sene de yine bir yerlere gidelim falan dedi ısrarla ben de en son annemle konuştum annem göndereceğini söyledi. Bu arkadaşımla şöyle bir problem var genel olarak; arkadaşım buluşacaksak ve buluşmaya 2 saat kalmışsa mutlaka o zamana kadar hiç haber vermez bi anda kanka çok özür dilerim eve misafir geldi/aniden bir şey oldu mesajı atar buluşma iptal olur. Bu en az 4-5 kere olmuştur artık gıcık almaya başlamıştım ama ailevi şeyler söyledi diye de pek problem etmedim. Neyse tatil için ikimizin aynı anda rezervasyon yaptırması gerekiyor tura, ben de ona ibanımı attım parayı atsın hemen alalım diye. Arkadaşımı aradım kanka inzivadayım (?) yarın baksam olur mu dedi. Zaten mesajlarıma da çok geç dönüyordu. Neyse tamam dedim (bu arada turun fiyatı artıyor acele etmemizin sebebi o) ertesi gün de aradık ettik falan parayı akşam at dedim bu sefer kınadayım dedi,hemen atıcam diye de ekledi. ben de uyumadan at dedim yani insan bir dakika mı müsait olamaz, neyse atmadı hiçbir şey de yazmadı. Sabah kanka günaydın yazdım ona bile cevap vermemiş. Ben de kanka gelmek istemiyorsan söyle çünkü bu saate kadar telefonu almamış olman mümkün değil yazdım. Yani sadece para atıp çıkacak insan garsonluk yaparken bile vakit ayırır bir de gerçekten turun fiyatı 2-3 bin daha artıyor. Sizce bu tepkim abartılı mı yoksa gerçekten sinir bozucu bir durum mu?
Ya belki de sizin maddi olarak ona yikilacaginizi dusunuyor.Ya ya da maddi olarak hiçbir sıkıntııs olmadığı için oynayan 2-3 bin lita ona hiç koymayacağı için böyle davranıyor. Bana koyuyor ama işte
Ya ne alakası var ben hiçbir arkadaşımdan hiçbir zaman borç bile almamış biriyim. 15k para var hesabımda tur zaten 7.5k, ben saddce neden birinin şımarıklığı yüzünden 500 lira bile olsa daha fazla vereyim? Uçurum varsa var ben arkadaşlarımın maddi durumuyla ilgilenmiyorum bana bir faydası yok. Sanki onun parasıyla gidiyoruzYa belki de sizin maddi olarak ona yikilacaginizi dusunuyor.
Maddi olarak arada ucurum olan kisilerle nasil arkadaslik edip ucu maddiyata dayanan planlar yapiliyor bensasiyorum..
Ya bu turda 2 kişi 7500 tek kişi 10k o yüzden aslında onu beklemiştim. Ve ısrarla bana gidelim diyen heveslendiren oydu giyeceğimiz kıyafetleri de beraber seçmiştik. Ben de böyle yapacağını düşünmedim.Neden ayrı ayrı yapmıyosunuz planlarınızı? Göbek bağlarınız bir kesilmedi. Gündüz vakti al biletini git kafanı dağıt gel 1 hafta. Yada kısa bir hafta sonu bile yeter. Hem güvenilmez yola çıkılmıcak insan diyosun hem ibanını atıyosun hemde onun ağzından çıkcak lafa bakıyorsun ?
Kendini sevmeyi mi denesen ? kendine kıymet mi versen arkadaşının yaptığı gibi ? önce ben demeyi öğrenmelisin.
Bu arkadaşla bidaha görüşme ufak ufak ikile .. mesaj yazarsa geç dön. Tatil derse ben gittim geldim tatile kusura bakma devamlı ektin beni kafa dinlemeye ihtiyacım vardı bekleyemedim dersin. Otursun bi düşünsün. Kimse kimsenin keyfini beklemez. Biraz sert ol yoksa çok ezerler seni. Hokkabaz ol kırıcı ol demiyorum ama altan altan da çak lafını yani. İyi niyetli insanlar böyle kullanılıyor malesef. Benimde bi arkadaşım vardı sadece basit bir kahve içmeyi bile nasıl red edeceğini şaşırıp kırık dereden su getiriyordu. Silmedim ama görüşmüyorumda oh mis
Paramı attığımı tam olarak nerenizle okudunuz? Kör müsünüz? Arkadaşım ya ben ya sen al dedi ben de o an müsaittim ben rezervasyon yaptırırım sen at bana dedim, atmadığı için de rezervasyon yaptırmadım.karakterınden emın olmadıgınız ınsanlara nıye yola cıkmaya gayret edıyorsunuz? Bırde o at demeden nıye paranızı atıyorsunuz saf mısınız?
Arkadaşımla daha önce böyle bir plan yapmadığımız için ve uzun süredie de sadece birjaç aydır görüşebildiğimiz için belki gerçekten değiştiğini fark etmedim. Düşünün, ben geleyim diye beni çiçeklerle karşılayan, sayfalarca mesaj atan biriydi.Neden ayrı ayrı yapmıyosunuz planlarınızı? Göbek bağlarınız bir kesilmedi. Gündüz vakti al biletini git kafanı dağıt gel 1 hafta. Yada kısa bir hafta sonu bile yeter. Hem güvenilmez yola çıkılmıcak insan diyosun hem ibanını atıyosun hemde onun ağzından çıkcak lafa bakıyorsun ?
Kendini sevmeyi mi denesen ? kendine kıymet mi versen arkadaşının yaptığı gibi ? önce ben demeyi öğrenmelisin.
Bu arkadaşla bidaha görüşme ufak ufak ikile .. mesaj yazarsa geç dön. Tatil derse ben gittim geldim tatile kusura bakma devamlı ektin beni kafa dinlemeye ihtiyacım vardı bekleyemedim dersin. Otursun bi düşünsün. Kimse kimsenin keyfini beklemez. Biraz sert ol yoksa çok ezerler seni. Hokkabaz ol kırıcı ol demiyorum ama altan altan da çak lafını yani. İyi niyetli insanlar böyle kullanılıyor malesef. Benimde bi arkadaşım vardı sadece basit bir kahve içmeyi bile nasıl red edeceğini şaşırıp kırık dereden su getiriyordu. Silmedim ama görüşmüyorumda oh mis
yanlış okumuşum kör müsünüz nasıl tabir? Terbiyesiz. Burada senin anlatıggınla okuyoruz ama sen de yola cıkılacak ınsan degılsın anlaşılan. Kız demek kı sızın karakterınızden emın olamamıs yola cıkmamak ıcın bahaneler bulmuş. Belkı de Doğru yapmış.Paramı attığımı tam olarak nerenizle okudunuz? Kör müsünüz? Arkadaşım ya ben ya sen al dedi ben de o an müsaittim ben rezervasyon yaptırırım sen at bana dedim, atmadığı için de rezervasyon yaptırmadım.
Sanane be. Saf mısınız yazan sendin. Safın buradaki anlamı gerizekalı. Okumadan dinlemeden teyzelik taslamak için yazarsan cevabını da alırsın. Kendine laf yiyince ağlama. Kızla bu plan olurken bir şey bile yaşamadık karakterime laf atıp canımı yakmaya mı çalışıyorsun ahahahahayanlış okumuşum kör müsünüz nasıl tabir? Terbiyesiz. Burada senin anlatıggınla okuyoruz ama sen de yola cıkılacak ınsan degılsın anlaşılan. Kız demek kı sızın karakterınızden emın olamamıs yola cıkmamak ıcın bahaneler bulmuş. Belkı de Doğru yapmış.
Yok karakterınden emın olmadıgınız ınsanla yola cıkmayın demısım. Demek kı kız senınle yola cıkmak ıstemıyor. Sız oturup bunu dusunun. Sana ne falan. Olgunlasamamıssınız daha.Sanane be. Saf mısınız yazan sendin. Kendine laf yiyince ağlama. Kızla bu plan olurken bir şey bile yaşamadık karakterime laf atıp canımı yakmaya mı çalışıyorsun ahahahaha
Olgunlaşmış ya da olgunlaşmamış olayım, ben olayı tamamen düzgün bir şekilde anlattım. Zaten bir şey demiş olsam arkadaşım dün bile kanka çok özür dilerim gerçekten diyip yalvar yakar mesaj atmazdı. Kişinin dengesizliği içinde olmasa ben de düşünürdüm ama bir şey yapmadığım olayda kendimi suçlamıyorum. Kusura bakmayın umrumda da değil.Yok karakterınden emın olmadıgınız ınsanla yola cıkmayın demısım. Demek kı kız senınle yola cıkmak ıstemıyor. Sız oturup bunu dusunun. Sana ne falan. Olgunlasamamıssınız daha.
Cellalenecegin kisi ben degilim tatile gitmek istedigin ve seni yari yolda birakan yakin arkadasin o durumu hatirlatirim! Ya senin yakin arkadasin olsa sana inzivadayim diye mesaj gonderirmi, bi sorarmisin forumda kac kisinin yakin arkadasin oyle bir durumda inzivadayim kanka! Diye mesaj gondermis hem de onemli bir olay planlama doneminde!Ya ne alakası var ben hiçbir arkadaşımdan hiçbir zaman borç bile almamış biriyim. 15k para var hesabımda tur zaten 7.5k, ben saddce neden birinin şımarıklığı yüzünden 500 lira bile olsa daha fazla vereyim? Uçurum varsa var ben arkadaşlarımın maddi durumuyla ilgilenmiyorum bana bir faydası yok. Sanki onun parasıyla gidiyoruz
Yok size celallenmiyorum sadece benim de para olarak ona asla muhtaç olmadığımı söylüyorum. Ona göre bir plan yaptık zaten. Ben de ilk deda karşılaştığım için foruma yazdım. Ortak arkadaşımız da yok bu kızla kimse dolduruşa getiremezCellalenecegin kisi ben degilim tatile gitmek istedigin ve seni yari yolda birakan yakin arkadasin o durumu hatirlatirim! Ya senin yakin arkadasin olsa sana inzivadayim diye mesaj gonderirmi, bi sorarmisin forumda kac kisinin yakin arkadasin o durumu inzivadayim kanka! Diye mesaj gondermis hem de onemli bir olay planlama doneminde!
Birisinin doldurusuna da gelmis olabilir bir olasiliktan bahsediyorum, sen maddi durumla ilgilenmedigini bana degil ona anlatacaksin cunku sana onun icin onemsiz olan bir parayi senin de maddi durumunu bilerek gondermemis!
Birine seni anlatmistir guvendigi bi kisidir o fikir vermistir mesela, turlu olasiliklar var. yada vazgecti bi sebeple mesela. Zaten normal seyirde olumsuz bi durum olsa ben xxx sebepten katilamayacagim falan derdi arkadasliginiza, birlikte gecirdiginiz zamana saygi duyarak.Yok size celallenmiyorum sadece benim de para olarak ona asla muhtaç olmadığımı söylüyorum. Ona göre bir plan yaptık zaten. Ben de ilk deda karşılaştığım için foruma yazdım. Ortak arkadaşımız da yok bu kızla kimse dolduruşa getiremez
Ya gelmek istemiyor ya da bahaneyle parayı şimdilik size ödetip sonra da elbet veririm diye geçiştirmeyi düşünüyor olabilirMerhabalar benim kendi yaşıtım çok uzun süredir de beraber olduğum bir arkadaşım var. İyi anlaşıyoruz ve gerçekten arada tartışsak da bir şekilde tatlıya bağlanıyor. Neyse bu arkadaşım geçen seneden beri beraber tatile gidelim diyordu. Ancak ben hiç hayatımda tatili bırakın otele bile gitmedim ailemin bütçesi belli. Geöen sene hiç aileme açmadım bile zaten reddederler diye bu sene de yine bir yerlere gidelim falan dedi ısrarla ben de en son annemle konuştum annem göndereceğini söyledi. Bu arkadaşımla şöyle bir problem var genel olarak; arkadaşım buluşacaksak ve buluşmaya 2 saat kalmışsa mutlaka o zamana kadar hiç haber vermez bi anda kanka çok özür dilerim eve misafir geldi/aniden bir şey oldu mesajı atar buluşma iptal olur. Bu en az 4-5 kere olmuştur artık gıcık almaya başlamıştım ama ailevi şeyler söyledi diye de pek problem etmedim. Neyse tatil için ikimizin aynı anda rezervasyon yaptırması gerekiyor tura, ben de ona ibanımı attım parayı atsın hemen alalım diye. Arkadaşımı aradım kanka inzivadayım (?) yarın baksam olur mu dedi. Zaten mesajlarıma da çok geç dönüyordu. Neyse tamam dedim (bu arada turun fiyatı artıyor acele etmemizin sebebi o) ertesi gün de aradık ettik falan parayı akşam at dedim bu sefer kınadayım dedi,hemen atıcam diye de ekledi. ben de uyumadan at dedim yani insan bir dakika mı müsait olamaz, neyse atmadı hiçbir şey de yazmadı. Sabah kanka günaydın yazdım ona bile cevap vermemiş. Ben de kanka gelmek istemiyorsan söyle çünkü bu saate kadar telefonu almamış olman mümkün değil yazdım. Yani sadece para atıp çıkacak insan garsonluk yaparken bile vakit ayırır bir de gerçekten turun fiyatı 2-3 bin daha artıyor. Sizce bu tepkim abartılı mı yoksa gerçekten sinir bozucu bir durum mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?