- 12 Temmuz 2006
- 58.498
- 223.526
- 1.223
- 53
- Konu Sahibi Lobster Monster

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Günübirlik gitsen? Ben de gidemiyorum maddi durumdan dolayı keyfim yok. Günübirlik gidecek enerjim var ama tek başıma gitmek istemediğimden askıdaBu sene bir sebepten dolayı maddi olarak sıkışığız ve bu sebepten tatile gidemeyeceğiz. Ben de denize çok düşkün olduğum için baya canım sıkıldı, zaten senede birkaç gün denize girebiliyorduk, artık ona da gidemiyoruz. Ne için yaşıyorum, ne için çalışıyorum senede birkaç gün bile o çok sevdiğim denize giremeyeceksem diye kara kara düşünüyorum an itibariyle. Instagram'a zaten giremiyorum çevremde neredeyse herkes tatilde. Haliyle hayatı kaçırıyormuş gibi çok can sıkıcı bir his oluştu bende, öyle ki içimi sıkıştırıyor. Benim gibi tatile gidemeyen arkadaşlar yazsın da yalnız hissetmeyeyim diye açtım konuyu. Var mı benim gibi tatile gidemeyip hayatı kaçırıyormuş gibi hisseden?
Ne demek iyi tatiller şimdidençoook teşekkür ederim![]()
Çorumu bilmem ama ben deniz otel tatili sevmiyorum galibaBizim müdür aklıma geldi , bir gün ciddi ciddi konuşuyor biz de dinliyoruz . Hanimla Bodruma gitsek Çorum’a mı diye çok düşündük ( ailesi Çorum da ) . Sonunda Çorum a gitmeye karar verdik dedi. Biz şok. Parası da var bu arada . Şimdi siz yazınca nedense o aklıma geldi![]()
Mutsuzluğunda boğul ve evinde otur. Tatile gidemiyorsan vardır bir nedeni.Bu sene bir sebepten dolayı maddi olarak sıkışığız ve bu sebepten tatile gidemeyeceğiz. Ben de denize çok düşkün olduğum için baya canım sıkıldı, zaten senede birkaç gün denize girebiliyorduk, artık ona da gidemiyoruz. Ne için yaşıyorum, ne için çalışıyorum senede birkaç gün bile o çok sevdiğim denize giremeyeceksem diye kara kara düşünüyorum an itibariyle. Instagram'a zaten giremiyorum çevremde neredeyse herkes tatilde. Haliyle hayatı kaçırıyormuş gibi çok can sıkıcı bir his oluştu bende, öyle ki içimi sıkıştırıyor. Benim gibi tatile gidemeyen arkadaşlar yazsın da yalnız hissetmeyeyim diye açtım konuyu. Var mı benim gibi tatile gidemeyip hayatı kaçırıyormuş gibi
Miss iyisin hoşsun da şu mesaj oldu mu? İnsanlarda para var mı da tatile çıksınlar, ruh fakirliği ne alakamemleketin tatil beldeleri cep yakıyor, konuşturma şimdi beni, Bodrum eski Bodrum mu “allasen” her yeri elit kaynıyor da ben mi görmüyorum, Marmara’ya işeyen Bodrum da içinde tutuyor mu sanıyorsun, daha fazlasını yazmayayım ama bilenler biliyor denize neler neler salındığını
![]()
tatil için Türkiye'yi mi tercih ediyorsun?![]()
İstanbul'un denizini sevmiyormuşHafta sonu rumeli kavağına gittim plaja, mükemmel iyi geldi.
İstanbuldaymıssınız bence gidebilirsiniz.
Ben her sene gidebildigim kadar istanbulda gitmeye calısıyorum tatile gidemezsem.
Yapıcak bisey yok, bunada sükür
Zenginler daha çok cimri o lüks arabalara nasıl binecekler yoksaBizim müdür aklıma geldi , bir gün ciddi ciddi konuşuyor biz de dinliyoruz . Hanimla Bodruma gitsek Çorum’a mı diye çok düşündük ( ailesi Çorum da ) . Sonunda Çorum a gitmeye karar verdik dedi. Biz şok. Parası da var bu arada . Şimdi siz yazınca nedense o aklıma geldi![]()
Güzellik kısmına itiraz etmiyorum ama fiyat kısmına ediyorumEvet, tüm Akdeniz ve Ege bandındaki en şahane tatil net şekilde Türkiyedir . Her şeyden önce yemekler var, Türk mutfağı inanılmaz ... bugünlerde moda fiyatlar sebebiyle Yunan adaları ama Yunan adalarında iyi yemek istiyorsanız sadece belli noktalar var, gerisi hep aynı , aynı balıklar, aynı salata aynı uzo bu kadar.
Florya Güneş Plajı mı? ‘Ayıptır’ sorması giriş en son me kadar dı?Geçen haftalarda adada bir gece kaldim. Hafta sonu 2000 lira verdim, hafta içi 1300 liraya kadar düşüyor. Heybeliada çok daha ucuz oluyor hatta. Bu şekilde birkaç günlük şeyler de ayarlayabilirsiniz. Anlaşmalı plajları da oluyor pansiyonların. Bir de Florya'da Atamın denize girdigi yeri ozellestirmisler ama çok temiz ve düzgün bir plaj.
Ben bugün zorla kendimi sadece bikinimi giyip (havlu falan bile almadan) üç yıldır bakıştığım sitenin havuzuna ‘Gir, yorulana kadar yüz ve evine dön! Yeter bu miskinlik!’ diye zorlayarak ilk kez gittim. 5 turda yorulup eve dönüp duşuma girdim. İYİ GELDİ! TAVSİYE EDERİM11 kat altimda acik 12 kat altimda kapali havuz, hamam, sauna vs vs var yapcagim tek sey ise asansore binmek.
Bense daha serce parmagimi bile sokmadim. Zerre de icimden gelmiyor.
Hayati mi kaciriyorsun?
NERDESİNİZ? BENİ DE ALINO kisiye bagli ya.
Ben martta aciyorum deniz sezonunu, kasim sonunda kapatiyorum
Gun icinde bir iki saat girip cikiyorum. Pttye gidip kargo aldiysam donuste yarim saat deniz yapip dönüyorum mesela![]()
Yaaaaaaaa NOKTA ATIŞI buna denir!Bu ülkede denize girmek bile lüks olmuş ve bu herkese normal geliyor artık. Gittikçe bize dayatılan hayata alışıyoruz, yakındır "parkta da oturma canım" evresi.
Çok doğru, Antalya ve Fethiye aklımda ‘tatil’ değil ‘hamamda rehine kalmışlık’ diye duruyorBak vallahi sebebini söyleyeyim sana. Antalya’nın merkezinde yazın denize giriyorsan, terleyerek çıkıyorsun. Su o kadar sıcak oluyor ki, hamama gitsen daha iyi yani o derece. Sabah çok erken gidersen belki bir derece. İnsan denizden terleyerek çıkar mı, Antalya’da çıkıyorsuntabi bu Antalya özelinde bir durum, merkez için konuşuyorum. Yoksa biz hep ilçelere giderdik orda yaşarken. Muhtemelen sürekli orda yaşayan çoğu insan da öyle yapıyordur. Günübirlik gidilecek çok güzel yerler var, çıralı, phaselis gibi. Uzun gidilecekse kaş vs.
Aynı imkan İstanbul’da da var. Merkezde denize girmeye çekinen bir vapur ile Adalar’a gidebilir ya da bir saatlik mesafede çok güzel sahiller var. Zaten çoğu yazıldı.
Yine de insan eğer bir imkana sahipse bir süre sonra sahip olduğu şey cazip gelmeyebiliyor. Nasılsa var diye düşünüyoruz. Ankara’da yaşayan kuzenim senin yerinde olsam yaz kış her gün denize giderdim diyor. Evim denize 10 dakikaydı Antalya’da ama genellikle böyle bir motivasyonum olmadı. Olanı da pek görmedim
E ben bunu kendi tercihim olarak belirtmiştim, konu sahibine öneri olarak değil![]()
O zaman moralini yükseltecek bir şey anlatayım benBu konuyu açmak daha çok moralimi bozdu herkes deniz kenarında yaşıyormuş ve her gün en az 10 dk bir çık yapıyormuş. Zalım hayat
Son 3 yıldır durmadan gaza basıyorumŞaka bir yana, vatandaşlar için hayat b.ktanlaştı. Altı üstü 1 hafta tatili bile insanlar artık yapamıyor ya, çok yazık. Konu sahibesi de cok haklı altı üstü 1 hafta gezmeye gidemeyecekse niye calışıyirum demiş, haklıinsanlarımız ne zaman bu duruma isyan edecek merakla bekliyorum. Geçen yıl Bodrum bana bile pahalı geldi, bu yıl valla alternatif bakıcam sankim.
evet kaçırıyor zâten… ama saçmalıklara boyun eğmeyi ‘tevekkül’ ‘sabır’ ‘erdem’ biliyor. Biri ‘YETER ULAN BU NE REZİLLİK’ dediği an 10 kişi ‘Sakin ol sakin ol’ diye çıkı veriyor. Bu kafayla hayat da, keçiler de, moraller de kaçıyor mâlesefAblacım burası Türkiye. Ülkenin %80i hayatı kaçırıyor öyleyse
Kendi memleketinde 1 hafta nefeslenmek 2 iPhone parası… rezillik oldu resmen…. Bir de ‘takmayın kafaya’ deyip durmuyor mu Millet… GÜZEL BİZİM İÇİNDE DİNLENin lütfenTatile gidemeyince ben de böyle oluyorum. Bayramda gitmediğime çok pişman oldum ama tek tatil yaparken de daha haziranda gitmek olmuyor. Temmuz ağustosta yine öleyazıyorum.
Bu sene giderken de kötü hissedicem ama, gidiş dönüş otel falan derken 1 hafta 250 bandı tutacak. Hak ediyor mu? Hayır. Verecek miyim? Evet.
TEK BAŞINIZA GİDİN! Sizin de bu yaz kıracağınız zincir bu olsun! Gözünüzde saçma ve sıkıcı gelebilir ama HİÇ DE DEĞİL! Yine de değişiklik… hem bizim ülkede isteseniz de yalnız kalamıyorsunuz tam olarak, illâ biri gelip laf atıyor, bir şey soruyor, kısa kısa da olsa muhabbetler dönüyor. Sıkılmazsınız söz… İlle birilerini beklemekten ben istifâ edeli bayağı oldu (20 yıl!!!) hayâtımın EN DOĞRU KARÂRI! Mevzu ‘güvenlik’ falansa tamam tenha yerlerde tek başınıza olmayın, ama verilere bakarsak ‘kadına karşı şiddet’in %80+ tanıdıkları ve aileleri/eşleri tarafından yapılıyor. Gerisi nâdir element. HAYDİ GEZMEYEGünübirlik gitsen? Ben de gidemiyorum maddi durumdan dolayı keyfim yok. Günübirlik gidecek enerjim var ama tek başıma gitmek istemediğimden askıda