• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tatile gidememek ve hayatı kaçırıyormuş hissi

Bu sene bir sebepten dolayı maddi olarak sıkışığız ve bu sebepten tatile gidemeyeceğiz. Ben de denize çok düşkün olduğum için baya canım sıkıldı, zaten senede birkaç gün denize girebiliyorduk, artık ona da gidemiyoruz. Ne için yaşıyorum, ne için çalışıyorum senede birkaç gün bile o çok sevdiğim denize giremeyeceksem diye kara kara düşünüyorum an itibariyle. Instagram'a zaten giremiyorum çevremde neredeyse herkes tatilde. Haliyle hayatı kaçırıyormuş gibi çok can sıkıcı bir his oluştu bende, öyle ki içimi sıkıştırıyor. Benim gibi tatile gidemeyen arkadaşlar yazsın da yalnız hissetmeyeyim diye açtım konuyu. Var mı benim gibi tatile gidemeyip hayatı kaçırıyormuş gibi hisseden?
Günübirlik gitsen? Ben de gidemiyorum maddi durumdan dolayı keyfim yok. Günübirlik gidecek enerjim var ama tek başıma gitmek istemediğimden askıda

Bizim müdür aklıma geldi , bir gün ciddi ciddi konuşuyor biz de dinliyoruz . Hanimla Bodruma gitsek Çorum’a mı diye çok düşündük ( ailesi Çorum da ) . Sonunda Çorum a gitmeye karar verdik dedi. Biz şok. Parası da var bu arada . Şimdi siz yazınca nedense o aklıma geldi 🤣🤣
Çorumu bilmem ama ben deniz otel tatili sevmiyorum galiba😅onun yerine yurtdışına gider bir şehir görürüm çok sevmediğim bir şey için ekstra para harcamak mantıklı değil🤷🏻‍♀️

Bu sene bir sebepten dolayı maddi olarak sıkışığız ve bu sebepten tatile gidemeyeceğiz. Ben de denize çok düşkün olduğum için baya canım sıkıldı, zaten senede birkaç gün denize girebiliyorduk, artık ona da gidemiyoruz. Ne için yaşıyorum, ne için çalışıyorum senede birkaç gün bile o çok sevdiğim denize giremeyeceksem diye kara kara düşünüyorum an itibariyle. Instagram'a zaten giremiyorum çevremde neredeyse herkes tatilde. Haliyle hayatı kaçırıyormuş gibi çok can sıkıcı bir his oluştu bende, öyle ki içimi sıkıştırıyor. Benim gibi tatile gidemeyen arkadaşlar yazsın da yalnız hissetmeyeyim diye açtım konuyu. Var mı benim gibi tatile gidemeyip hayatı kaçırıyormuş gibi
Mutsuzluğunda boğul ve evinde otur. Tatile gidemiyorsan vardır bir nedeni.

Miss iyisin hoşsun da şu mesaj oldu mu? İnsanlarda para var mı da tatile çıksınlar, ruh fakirliği ne alaka 🤷‍♀️memleketin tatil beldeleri cep yakıyor, konuşturma şimdi beni, Bodrum eski Bodrum mu “allasen” her yeri elit kaynıyor da ben mi görmüyorum, Marmara’ya işeyen Bodrum da içinde tutuyor mu sanıyorsun, daha fazlasını yazmayayım ama bilenler biliyor denize neler neler salındığını 😂

Şaka yaptım, sanırsam anlaşılmamış da işin şakasını geçersek gerçekten halkımız fakirliğe itiliyor ve alıştırılıyor. Aylarca çalışıp bir hafta gezemeyeceksek niye çalışalım? Yorumların çoğunda sen de gitmeyiver, biz gitmiyoruz gitmek çok mu lazım yazılmış ... tam burası halkımızın fakirliği kanıksadığı yer oluyor maalesef, ruhu fakir olmak tam da böyle oluyor. Gitmeyiver diye bir şey yok, isteyenler gidebilmeli... ekonomi orta sınıfı da yaşama keyfini de toplumdan sildi, ben çocukken memuru çalışanı alır çoluk çocuğu tatile giderdi, yollar tatilciyle yazlıkçıyla dolardı. Halkımızın geldiği nokta üzücü ve utanç verici.

tatil için Türkiye'yi mi tercih ediyorsun? 🤭

Evet, tüm Akdeniz ve Ege bandındaki en şahane tatil net şekilde Türkiyedir . Her şeyden önce yemekler var, Türk mutfağı inanılmaz ... bugünlerde moda fiyatlar sebebiyle Yunan adaları ama Yunan adalarında iyi yemek istiyorsanız sadece belli noktalar var, gerisi hep aynı , aynı balıklar, aynı salata aynı uzo bu kadar.

Avrupa'da yaşayıp Bodrum'da tatil yaptığını lüks zannedenlere gerçekten gülüyorum oralar eskisi gibi değil ipini koparan Bodrum'da hırbo kaynıyor 😂

Bizim müdür aklıma geldi , bir gün ciddi ciddi konuşuyor biz de dinliyoruz . Hanimla Bodruma gitsek Çorum’a mı diye çok düşündük ( ailesi Çorum da ) . Sonunda Çorum a gitmeye karar verdik dedi. Biz şok. Parası da var bu arada . Şimdi siz yazınca nedense o aklıma geldi 🤣🤣
Zenginler daha çok cimri o lüks arabalara nasıl binecekler yoksa 😂zengin olup cemiyete yarım gram getireni gördüm 😂

Back
X