• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tatile gidememek ve hayatı kaçırıyormuş hissi

E değil. Büyük şehir sonuçta mersin. Üstelik milyon tane liman var. Deniz kenarı olması için yürüyerek maksimum 10 dakikada denize ulaşıyor olmanız gerekir.

Kız yok Mersin’e gittin mi bayağı deniz kenarı. Evden atla denize öyle bütün şehir sahil şeridi. Adana gibi denize uzak değil şehir merkezi. Ama arkadaş şehir içinde girmeyi tercih etmiyor belli ki 😂
Hani izmirden kıyas yapamadım İzmir de şehir merkezinde zaten plaj yok. Bura İzmirden daha deniz deniz bence

Kız yok Mersin’e gittin mi bayağı deniz kenarı. Evden atla denize öyle bütün şehir sahil şeridi. Adana gibi denize uzak değil şehir merkezi. Ama arkadaş şehir içinde girmeyi tercih etmiyor belli ki 😂
Hani izmirden kıyas yapamadım İzmir de şehir merkezinde zaten plaj yok. Bura İzmirden daha deniz deniz bence
Yine deniz kenarı denmez yav. Bir sürü liman var bir kere. Aliağada da sahil var şezlong var ama tatile aliağa giden var mıdır bilmiyorum 😂

Bu arada biri mavişehirde biri güzelbahçede olmak üzere iki tane şehir içi plaj var izmirde. Körfeze girmek isteyen olursa bu bilgi de burda dursun 😂

Biz izmirde gaziemirde yasamıstık,birde bornova. Ordada ahmetbeyli vardı bide gümüldür öyle hatırlıyorum oralara gıderdık
Ama mersınde gercekten gırılıyorda bız ılla kızkalesınden sonrasına gideriz

Bak evimin aşagısı bu beach . Ama biz illa mersinliler 1 saat uzaklıktakı yerlere gıderız
Bu kadar alınacağınızı bilseydim yazmazdım yeminle. Tamam anladık sahil var, şezlong var. Şahane…

Bende sıcak yeri sevmiyorum ıc anadoluda yasayacaksın. Burda afedersınız ıc camasırınız bıle devamlı ıslak gıbı. İzmir bile boyle degıldı daha güzel
Bugün 40 derece vardı Mersin bugün kaç sefer üst bas değiştigimi hatırlamıyorum sanki üzerimde ki kıyafetlere su dökülmüş gibiydi yada yagmurda kalmış gibiydi 10 dk markete bile gitsem ıslanmış olarak geri geldim 🤭

Olaya bak tatilden soğudu kadın🤪🤪
Evet aynen anlamışsınız beni 🥰 Heryer sahil bu bıkac senedır iyice sahil şeridine beachlar yaptılar. Belediyemin işlettigi yerlerde cok .ama genelde bilenler kızkalesı susanoğlu ilerisine gideriz. Yapraklı koy var mesela buz gibi suyu olur

Olaya bak tatilden soğudu kadın🤪🤪

Evet aynen anlamışsınız beni 🥰 Heryer sahil bu bıkac senedır iyice sahil şeridine beachlar yaptılar. Belediyemin işlettigi yerlerde cok .ama genelde bilenler kızkalesı susanoğlu ilerisine gideriz. Yapraklı koy var mesela buz gibi suyu olur
Merkez de oturanlar sehir içini pek tercih etmiyor ben de yapraklı koyu çok severim suyu harika evet merkeze uzak ama yinede tercih ederim orayı 🤭

Tek gelip aman biz yakınız da noluyo, gitmiyoruz ki yazıyorlar😂
Onu anlamiyorum ya. Yani denizi, yuzmeyi sevmemek ayri ama sevip de gitmemeyi anlayamiyorum. Arabaya plaj cantasi atip on dakika girip cikmak gayet mümkün.

Ben butun gunu denizde geçirmeyi cok sevmem mesela ama bir saat gidip gelmek bile enerji veriyor insana.

Yine deniz kenarı denmez yav. Bir sürü liman var bir kere. Aliağada da sahil var şezlong var ama tatile aliağa giden var mıdır bilmiyorum 😂

Bu arada biri mavişehirde biri güzelbahçede olmak üzere iki tane şehir içi plaj var izmirde. Körfeze girmek isteyen olursa bu bilgi de burda dursun 😂
Ay orda ne koku oluyordu hatırlıyorum. Yok mersin oyle degıl sehir merkezınde liman var . Başka yerde birşey yok.

daha da kötüsü, en güzel tatilin evde oturmak olduğu yazılması.................................
Kiz bir de tatil seviyor istiyor yani.
Tatil zevki farklidir, kimi deniz sever kimi kar, kimi dinlenmek ister kimi dag bayır gezmek, bazisi bes yıldızlı otel sever bazisi cadir. Ama tatil tatildir. Evde oturmak tatil değil en fazla kafa dinlemek olur 🤷🏻‍♀️

Onu anlamiyorum ya. Yani denizi, yuzmeyi sevmemek ayri ama sevip de gitmemeyi anlayamiyorum. Arabaya plaj cantasi atip on dakika girip cikmak gayet mümkün.

Ben butun gunu denizde geçirmeyi cok sevmem mesela ama bir saat gidip gelmek bile enerji veriyor insana.
Bizim plaj çantası evde hazır duruyor. Hadi denize deyince kapıp çıkıyorum.

Gittiğim yere göre değişir bütün gün kalma durumu. Beach’e gittiysem kalırım, öyle bi suya girelim diye gittiysem gir çık kuru dön.

Onun kumu ,tuzu,sıcagı offf neyse ınsallah herkes ıstedıgı tatılı yapar😍

daha da kötüsü, en güzel tatilin evde oturmak olduğu yazılması.................................
Niye öyle diyorsun bacım bazen insanın böyle molalara da ihtiyacı oluyor. Tatile gitmek yoruyor bazen insanı. Özellikle de hareketli işi olan insanlar için tatil valizi hazırlamak, dönünce boşaltmak falan zul geliyor. Gerçekten bir iki gün evde hiçbir iş yapmadan yatıp yuvarlanmaktan çok keyif alıyorum, dinlendiğimi hissediyorum.

Konu sahibi gercekten 10 ay 12 ay taksıtle gıdıyorlar . Ben sevmem ama sevende boyle ımkanlarla gitsin bari. Daha butik yerler var . İlla 5 yıldızlımı olması gerek . Çalışanmıssınız bır sekılde halledersınız zorlasanız
Yoksa buyur gel ben sana 3 gun tatıl modunu yaşatayım😍😍

Back
X