- 22 Nisan 2016
- 4.036
- 2.713
- 133
- Konu Sahibi turunculimon

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kendi işinin patronu olması yeterli bence yoğunluk için, bide yeni olduğu için düzen oturtamadı henüzturunculimon ne iş yapiyor ki eşiniz çok yoğun
Bizimde kendi işimiz de normal tatillerde tatilde yapiyoruz. Aynı fikirde değilim.Kendi işinin patronu olması yeterli bence yoğunluk için, bide yeni olduğu için düzen oturtamadı henüz
Ev işi yemek falan düşünmeyeceğim 3 günün hayali içindeyim bende. 3 güne razıyımAltı yıllık evliyim. Tatil anlayışımız memleketlere gidip aileyle takılmak. Balayına da gitmedik zaten.bu yıl tatile gidelim dedi eşim. Ama memlekete gitmeyecekti. Ailelerin gözü yolda ne bileyim. Gurbet zor. İyi bir tatil bana çok iyi gelirdi oysa. Otel tatili olacak ama. Yemek ev işi falan dusunmeyecegim. Apart yok yazlık falan olmaz
![]()
Hangi sektör? Bizimki daha yeni, elemanlar bile yeni yeni alınıyor, iş yeri eksikleri falan bitmedi tadilattı oydu buydu bitmedi maalesefBizimde kendi işimiz de normal tatillerde tatilde yapiyoruz. Aynı fikirde değilim.
Dediğiniz gibi o zaman düzen oturmamış ondan olsa gerek..Hangi sektör? Bizimki daha yeni, elemanlar bile yeni yeni alınıyor, iş yeri eksikleri falan bitmedi tadilattı oydu buydu bitmedi maalesef
Bana da yolla benimde içime damlasın azacukTatildeyim,Uzanmışım kumsala,
Güneş damlar içime...
Benimde bebişim var ama 8 aylık oldu, sizinki ne kadarlık bebişten dolayı mı gidemedinizBu yaz bizde gidemedik küçük bebeğim var.![]()
Evet maalesef, kendi işinin avantajını göremedik henüzDediğiniz gibi o zaman düzen oturmamış ondan olsa gerek..
Sadece şakaydı :)Bana da yolla benimde içime damlasın azacuk![]()
7 aylık cesaret edemedim ben çok küçük ona bakarken bişey anlamam tatilden diyeBenimde bebişim var ama 8 aylık oldu, sizinki ne kadarlık bebişten dolayı mı gidemediniz
Ne tesadüf :)Sadece şakaydı :)
Evde koltuktan koltuga yuvarlanıyorum :)
Aralarında 1 ay var, ben çok zorlanacağımı düşünmemiştim ama tam olarak tatil yapmış gibi de olmayız evet yorucu olur. Ama osssuun yinede güzel olur7 aylık cesaret edemedim ben çok küçük ona bakarken bişey anlamam tatilden diye
Benim artık tatil fotoğrafı görünce gözüm seyiriyoinstagramda foto layklamaktan baş parmağım eğrildibu sene biz de gitmedik. olsun sağlık olsun, en büyük nimet. seneye gidersiniz. bir işiniz var ve bu yüzden gidemiyorsunuz, ya borç harç yüzünden gidemeseydiniz?