Tatile gidemeyenler kulubü..

Altı yıllık evliyim. Tatil anlayışımız memleketlere gidip aileyle takılmak. Balayına da gitmedik zaten. :KK61: bu yıl tatile gidelim dedi eşim. Ama memlekete gitmeyecekti. Ailelerin gözü yolda ne bileyim. Gurbet zor. İyi bir tatil bana çok iyi gelirdi oysa. Otel tatili olacak ama. Yemek ev işi falan dusunmeyecegim. Apart yok yazlık falan olmaz:KK53:

Altı yıllık evliyim. Tatil anlayışımız memleketlere gidip aileyle takılmak. Balayına da gitmedik zaten. :KK61: bu yıl tatile gidelim dedi eşim. Ama memlekete gitmeyecekti. Ailelerin gözü yolda ne bileyim. Gurbet zor. İyi bir tatil bana çok iyi gelirdi oysa. Otel tatili olacak ama. Yemek ev işi falan dusunmeyecegim. Apart yok yazlık falan olmaz:KK53:
Ev işi yemek falan düşünmeyeceğim 3 günün hayali içindeyim bende. 3 güne razıyım :D gurbette olmanız sizin için kötü olan kısımmış bizde o yok. Ama bi senede kendinize kıyak geçin gidin bence tatile, benim yerimede gidin :D

instagramda foto layklamaktan baş parmağım eğrildi :KK70: bu sene biz de gitmedik. olsun sağlık olsun, en büyük nimet. seneye gidersiniz. bir işiniz var ve bu yüzden gidemiyorsunuz, ya borç harç yüzünden gidemeseydiniz?

Yok ya yani şöyle 3. 4 yasında daha keyifli olur herşeyi anlar şimdilik idare edip para biriktiririz güzel günlere gerçi evde sürekli çocukla canım çok sıkılıyor.

Eşim ameliyat olcaktı ameliyat sonrası bakım vs o yüzden bizde gidemedik ameliyat mayıs ayına ertelendi bizim tatil olursa ekime olmazsa kışa kaldı artık :rolleyes:

instagramda foto layklamaktan baş parmağım eğrildi :KK70: bu sene biz de gitmedik. olsun sağlık olsun, en büyük nimet. seneye gidersiniz. bir işiniz var ve bu yüzden gidemiyorsunuz, ya borç harç yüzünden gidemeseydiniz?
Benim artık tatil fotoğrafı görünce gözüm seyiriyo :D Şaka bi yana, Şükür tabii bu halimize. Sabır diyoruz bakalım, inşallah seneye nasip olur

Back
X