Tatile gidemeyenler kulubü..

Ev işi yemek falan düşünmeyeceğim 3 günün hayali içindeyim bende. 3 güne razıyım :KK70: gurbette olmanız sizin için kötü olan kısımmış bizde o yok. Ama bi senede kendinize kıyak geçin gidin bence tatile, benim yerimede gidin :KK70:
Seneye Allah kerim bakalim. Sanırım yine olmaz.:KK61: beni de yazın kulübe

Yok ya yani şöyle 3. 4 yasında daha keyifli olur herşeyi anlar şimdilik idare edip para biriktiririz güzel günlere gerçi evde sürekli çocukla canım çok sıkılıyor.
Orası öyle tabii şuan bişey anlamazlar pek ama bizimki suyu çok seviyo mesela, ben isterim bi denize girsin. Benimde evde baya canım sıkılıyo, bide çocukla daha bunaltıcı oluyo bazı anlar

Bes senelik evliyim.balayı olmadı bizimde.bu beş senede sadece bir kez İstanbul a akraba evine üç günlüğü ne gittik.öyle gezdik.tabi gelince de kaynanam burnumuzdan getirdi.bi tek oglum var da biz kimle gitcez sizle gitmicezde falan da falan.ben öğretmenim Esim memur izin sıkıntı degil.ama birinci faktör esimin ailesi giderse k beraber gideceğiz
İkinci faktör ev araba borcu
Ücüncü faktör iki ve üç yaslarında iki cocugum var tatil degil eziyet olur diye düşünüyorum
Ama her sene gelecek sene Karadeniz turuna gideceğiz inşallah diye kendimi avutmaktan vazgecmedim:110:

Bes senelik evliyim.balayı olmadı bizimde.bu beş senede sadece bir kez İstanbul a akraba evine üç günlüğü ne gittik.öyle gezdik.tabi gelince de kaynanam burnumuzdan getirdi.bi tek oglum var da biz kimle gitcez sizle gitmicezde falan da falan.ben öğretmenim Esim memur izin sıkıntı degil.ama birinci faktör esimin ailesi giderse k beraber gideceğiz
İkinci faktör ev araba borcu
Ücüncü faktör iki ve üç yaslarında iki cocugum var tatil degil eziyet olur diye düşünüyorum
Ama her sene gelecek sene Karadeniz turuna gideceğiz inşallah diye kendimi avutmaktan vazgecmedim:110:
Aboovv beterin beteri diye buna deniyor heralde .:KK61: inşallah sizede istediğiniz gibi bi tatil geçirmek nasip olur ya. Bu tatile gidenler nasıp gidiyor arkadaş ya bi bizde mi var bu engelleyici faktörler .:KK61:

ben de bu yaz uzun süreli tatile gidemedim :KK61: öyle haftasonları 2 günlük yazlık, deniz vs.

bir de yaz başında sevdiceğimle güzel bir tatile çıktık (yine 2 gün haftasonu) daha ilk günden şiddetli bir kavga ettik. tüm haftasonum ağlayarak geçti, ayrılmaya karar verdim, eve dönmeye, beni sakinleştirdi. ne gittiğim güzelim otelden keyif aldım, ne o güzelim tatil beldesinden, ne yediğim yemekten, aldığım nefes bile ızdırap oldu. :KK61:o haftasonu keşke hiç yaşanmasaydı. halinize şükredin.

bayram tatilinde çalıştı, ben de büyükleri ziyaret ettim, yine tatil yok :KK61:

ama hayırlısıyla sonbaharda yurtdışı için uçak biletlerimiz, vizemiz ve tatil planımız hazır. Allah huzurla mutlulukla yaşamayı nasip etsin. yaz başı deneyimimden sonra inanın tek duam bu.

ben de bu yaz uzun süreli tatile gidemedim :KK61: öyle haftasonları 2 günlük yazlık, deniz vs.

bir de yaz başında sevdiceğimle güzel bir tatile çıktık (yine 2 gün haftasonu) daha ilk günden şiddetli bir kavga ettik. tüm haftasonum ağlayarak geçti, ayrılmaya karar verdim, eve dönmeye, beni sakinleştirdi. ne gittiğim güzelim otelden keyif aldım, ne o güzelim tatil beldesinden, ne yediğim yemekten, aldığım nefes bile ızdırap oldu. :KK61:o haftasonu keşke hiç yaşanmasaydı. halinize şükredin.

bayram tatilinde çalıştı, ben de büyükleri ziyaret ettim, yine tatil yok :KK61:

ama hayırlısıyla sonbaharda yurtdışı için uçak biletlerimiz, vizemiz ve tatil planımız hazır. Allah huzurla mutlulukla yaşamayı nasip etsin. yaz başı deneyimimden sonra inanın tek duam bu.
Huzur, mutluluk, sağlık bunlar en önemlileri tabikii. Haklısınız. İnşallah hepimize çoook çoook güzel tatiller nasip olur

Benimki de işsiz kaldı, sonra yeni işe girdi. O yüzden izni yoktu. Bayram tatilini de ailesi ile geçirmeyi yeğledi 2 gün. Sonra tatile gidelim dedik 3 gün. Bilet bulamadım dedi konuyu kapattı. Daha ilk yılımız tatile gidemedik. Ve öğretmenim 2 aydır evde oturuyorum. Çocuk doğurmayı bile düşünmüyorum bu olayı yaşamadan. Bayramlarda tatile karşıymış olaya bak ya..9 gün ya..çok üzüldüm çok.

Benimki de işsiz kaldı, sonra yeni işe girdi. O yüzden izni yoktu. Bayram tatilini de ailesi ile geçirmeyi yeğledi 2 gün. Sonra tatile gidelim dedik 3 gün. Bilet bulamadım dedi konuyu kapattı. Daha ilk yılımız tatile gidemedik. Ve öğretmenim 2 aydır evde oturuyorum. Çocuk doğurmayı bile düşünmüyorum bu olayı yaşamadan. Bayramlarda tatile karşıymış olaya bak ya..9 gün ya..çok üzüldüm çok.
Bayramlarda tatile karşı olmak biraz işin bahanesi olmuş heralde. Bayramın gerekliliğini yerine getirmişsiniz zaten, sonra niye tatile çıkılamasın ki.. Hayal kırıklığınızı tahmin edebiliyorum, çok üzüldüm. İnşallah seneye sizede kısmet olur gönlünüzce bi tatil..

Bu sene evleneli 2 sene oldu. Daha bi kere beraber tatile gidemedik. Hadi onu geçtim, eşim o kadar yoğun çalışıyor ki birbirimize hasretiz resmen. Bayram bile gelmedi bize, o derece. Kendi işini kurdu 5 ay kadar bi zaman önce, ve bütün iş temposu yoğunluğu değişti. Evlendiğimizde bu yoğunlukta değildi, o yüzden çok zorlanıyorum. Sosyal medyaya giresim gelmiyor resmen, millet kocişiyle üçüncü beşinci tatilini yaparken, ben “yarın akşam beraber yemek yiyebilecek miyiz acaba”nın peşindeyim. Eşimde zavallım görüntülü aramayla açık kapatmaya çalışıyor gündüz. Sabır sabır sabır diyoruz, ama şu son bikaç gündür öyle bi darlandım ki kaçasım gelmiyor değil hani. Ona da bişey diyemiyorum adamın yorgunluktan perti çıkmış oluyor. Bide ufak bebeğim var, onun için de çok isterdim bi yerlere gidebilmek. Yaz bitmeden izin kullanacak olma ihtimaline umut bağlıyorum şuan. Sabreden derviş muradına erer mi? :KK70: Siz neler yapıyorsunuz tatildeyim diyecek olan yazmasın :KK70: tatile gidemeyenler içini döksün, dert dertten üstündür belki şükrederim halime :/
Bende pisiciklerim yüzünden gidemedim tatile. Mahsur kaldım evde. bebeciklerim bayağı özgürlüğümü kısıtladı.

Back
X