Tatile gidemeyenler kulubü..

Bende bulsaydım, kesin 18 imde giderdim koca evine :halay:yada kaçardım direk :KK70: belkide o yüzden nasip olmadı Allah biliyor böyle deli işler yapacağımı korudu o zamanlarda beni :confused: ama simdi zamani bakalim ne zaman gelir, nerde bulur bilemeyecegim :KK36:

Bende bulsaydım, kesin 18 imde giderdim koca evine :halay:yada kaçardım direk :KK70: belkide o yüzden nasip olmadı Allah biliyor böyle deli işler yapacağımı korudu o zamanlarda beni :confused: ama simdi zamani bakalim ne zaman gelir, nerde bulur bilemeyecegim :KK36:
Hayırlısı bulsun inşallahh. Şuraya üye olduğumdan beri ne kocalar ne kaynanalar okuyorum, ben şok :D koca aday adayı bile mi yok yahu :D neyse neyse darlamicam, inş cnm ya diyip susuyorum :D

Bayramlarda tatile karşı olmak biraz işin bahanesi olmuş heralde. Bayramın gerekliliğini yerine getirmişsiniz zaten, sonra niye tatile çıkılamasın ki.. Hayal kırıklığınızı tahmin edebiliyorum, çok üzüldüm. İnşallah seneye sizede kısmet olur gönlünüzce bi tatil..
35 yaşındayım, Allahın gücüne gitmesin de tek hayalim eşimle tatil yapmaktı şimdiye kadar. Bu sene çocuğum olursa tamamen bahane olacak ve zor olacak. Çok da istiyorum. Ama eşimin yüzüne bakasım yok.

Evlenmeden önce her sene gidilecek yerleri belirlemişti eşim, evlendik, çok şükür google mapsten bakıyoruz beraber :D işten geliyor yorgun, ben 4 aylık huzursuz bebekle boğuşmuşum tüm gün, alıyor kızı, yemek yapıyorum yiyor, 9da uyuyor koltukta. Tatilin lafı bile yok bırak gitmeyi

Hayırlısı bulsun inşallahh. Şuraya üye olduğumdan beri ne kocalar ne kaynanalar okuyorum, ben şok :KK70: koca aday adayı bile mi yok yahu :KK70: neyse neyse darlamicam, inş cnm ya diyip susuyorum :KK70:

Gec olsun ama iyisi olsun. Hayirlisi olsun tabi. malesef aday adayı bile yok. Görücü bile yok kız. :KK61: :KK16:

35 yaşındayım, Allahın gücüne gitmesin de tek hayalim eşimle tatil yapmaktı şimdiye kadar. Bu sene çocuğum olursa tamamen bahane olacak ve zor olacak. Çok da istiyorum. Ama eşimin yüzüne bakasım yok.
Çocuk olunca dediğiniz gibi biraz daha askıya alınır o hayal. Ama yaşınız ilerlemeden çocuk sahibi olmayı ön sıraya çekerseniz belki ilerde çekirdek aile olarak yaparsınız tatilinizi, çook daha güzel olur. Rabbim gönlünüzdekini nasip eder inşallah

Evlenmeden önce her sene gidilecek yerleri belirlemişti eşim, evlendik, çok şükür google mapsten bakıyoruz beraber :KK70: işten geliyor yorgun, ben 4 aylık huzursuz bebekle boğuşmuşum tüm gün, alıyor kızı, yemek yapıyorum yiyor, 9da uyuyor koltukta. Tatilin lafı bile yok bırak gitmeyi
Ayy ne kadar da tanıdık bir senaryo :D bizde şuraya gideriz buraya gideriz diye hayaller kurmuştuk, bi evlendik hayaller hayal oldu :D al bebişini de gel beraber gidelim yahu :)

Söylemesi ayıp şu an tatildeyim. Ama son günü dönüyorum artık. Bayramda Çeşme , Şirince, Kuşadası çok kalabalıktı.

Bu sene de bayram yapmayalım tatil yapalım dedik

7 aydır Zeytindalı harekatında eşim,ne zaman döneceğini bilmiyorum.Bebeğim 7 aylıkken gitti,aralarda görüştüğümüz toplasak bir ay.

Allah can sağlığı versin,zamanla düzelir diyoruz

Ailelerinize gaz verin yazlik alsinlar, ben anamin yazligindayim :) ama yarin bitiyor bi de trafik cilesi cekicez, pazartesi is, valla bunaldim.

B
Ayy ne kadar da tanıdık bir senaryo :KK70: bizde şuraya gideriz buraya gideriz diye hayaller kurmuştuk, bi evlendik hayaller hayal oldu :KK70: al bebişini de gel beraber gidelim yahu :)
Ben hazırım hemen gidebiliriz, bebekler durmadıkça kucak değişiriz, değişiklik olur :D hem tek tek direktif vermekte gerekmez bir şey istediğimiz de diğeri anlar. Mesela sen çorap getir dersin ben getiririm. Nasıl çorap, ne renk, nerede çorap, ayağı mı soğuk falan demem mis :D

Tatil bölgesinde yaşayanlar şanslı. Ben de Bı Güney şehrinde yasıyorum. Denize filan günübirlik gidiyoruz. Ama iki kere gittim daha bu yaz. Suan her yer tıklım tıklım. Adim atacak yer yok. Eylul de gidilmesi en iyisi tatile. Yurtdışından da yaşlılar geliyor bu zamanda da...::::)))

Back
X