"Tatile Gidemiyorum" Ağıdı ve Mal Mal Bakan Ben

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
İsteyen istediğine ağlar ya hu
Buna da siz karar vereceksiniz
Bazı arkadaşların dediği gibi karı koca tüm yıl çalışıp bir hafya ongün keyfince yiyip içip yatamasıysaanız siz ağlyın
Ki tatil bence zaruri ihtiyaç
Keşke herkes gidebilse
Her sene gittim şükür sıkışsak da gittim başka türlü nasıl olacak ki ?
Ha bu sene heryer herşey çok pahalı
Gidermezsem ağlarım ben de

Hatta muhteşem koyuyor bide gercekten 24 bin tl eve girerken mi tatil yapamayıp bahçede çekirdek çitliyor gerçekten
Kimsenin bu durumlara tahammülü kalmamışken böyle konu açmak cesaret ister gerçekten. Ben yapamıyorsam kimse yapmasın kafası. Yapacak durumu da var orası daha beter.

Kimsenin bu durumlara tahammülü kalmamışken böyle konu açmak cesaret ister gerçekten. Ben yapamıyorsam kimse yapmasın kafası. Yapacak durumu da var orası daha beter.
Yatırım kaygısından akrabaların evine üşüşmeyi tercih ediyor konu sahibi.

Nekadar savruksunuz ya
Mis gibi akraba evi işte, duyanda hep 5 yıldızlı otele gitti sanır

Eskiden gidip akrabalarda kalinirdi. Annem babam hep erzak felan alip para da veriyordu. Ama artik annem bile diyor "ne kadar cehalet onca zaman gidip baskasinin evinde kalmak" diye.

gercekten uzuluyorum ya bu laflari edenler yasadigi koyden cikmamis 50 yasin uzerindeki teyzeler olsa yazik gormedigi seyi nereden bilecek, onun omru de bosa gecmis iste der uzulurum. ama bunu yazanlarin cogu ogretmen. ye, ic, eve gel otur bunun sonucunda da gecindigini zannet; birikim yaptim diye havalara uc. kimse sana altinini bozdur tatile git demezken insanlara “neden tatile gidemiyorum diye uzuluyorsun” demenin neresi mantikli? size ne? isteyen gider istemeyen gitmez. sizin gitmeme hakkiniz var da insanlarin neden gidemiyoruz deme hakki yok mu?

Böyle şeyler görgü meselesidir. Çocukluğumdan beri babam bizi tatile götürür evimize de şahane paralar girmezdi çünkü annem ev hanimiydı yani babam tek maaştı. Eşim de sağ olsun gezmeyi sever ve tatile hep gittik gitmeye de devam edeceğiz çünkü ikimiz de yıl boyu canımız çıkarcasına çalışıyoruz ve yazın 1 hafta yaptığımız tatili kendimize hak görüyoruz. Siz bu tarz yetismediginiz için böyle düşünmeniz normal

Her seye katılıyorum ama son cümleye değil. Insan doğduğu evdeki gibi kalmıyor. Kalmamalı da. O sebeple bunlari yaşamadı diye yaşamak istememesini normal bulmuyorum. Ben de tatil gormeden büyüdüm ama asla bu bir lükstür demem.

pamuk musun nesin 24 bin tl geliri olan Etkili Eleman
Konu bdv taşınınca ne kadar rağbet görmüş

Ve siz de bunu konu acacak kadar dert mi ettiniz kendinize?

20 sene öncesi daha güzeldi. Dediğim gibi öğretmen, asker, polis… bir sürü kamp vardı. Kötü ucra yerlerde de değildi. kooperatif sistemiyle memurlar yazlık alabiliyordu. Şu an hayal bunlar.
Mune hanım, ultra zengin yabancılar çocuklarına miras bırakmıyor. Kendileri yapsın diyorlar. Hayır kurumlarına bağışlıyorlar.

Zaten mutsuzlukların asıl sebebi, daha önce yapabildiğiniz ulaşabildiğiniz şeylerin artık ulaşılamaz olması. Eskiden gidemeyen yine gidemiyor ama yokluğunu, eksikliğini hissetmiyor çünkü böyle bir alışkanlığı zaten yoktu. Sizin gibi tatilin içine doğmuş biriyse sadece 1 sene gidemese üzülür. Sadece tatil değil her konuda böyle bu. Araba alamıyorum diye üzülürsünüz almayıver, otobüse bin derler. Asıl üzüntü sebebi daha önce alabiliyor olmam ve artık imkansız gibi olması aslında. Standartlarından geri kalmak insanı her zaman üzer.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…