- 10 Ekim 2021
- 1.797
- 2.629
- 83
- 36
- Konu Sahibi ZemheriPoyraz
-
Benim demek istediğim şu birikmiş parası olup da tatile gitmeyi hep erteleyenler.. Aman paramdan azalmasın.. Tabii ki parası da biriksin ama diğerine de bütçe ayrilsinNiyeki birikmiş parası olan insanın tatile gitmesinin nesi garip?
Su 3 tl mi oldu ya, oha en son 2 di. Evden çıkarken bi pet şişeye doldurBoşuna tartışmayın. Ne de olsa nüfusun yarısından fazlası “sığır gibi yaşıyor” karikatüründeki tipleme gibi, yasak diye koyamıyorum, zaten başka seçeneği de yok. Bu ülkede su 3 TL diyince, alma evden çıkarken iç diyen dayılar gibi tüketmeyin demeyin gözünüzü seveyim. İnsan tüketir, bu kadar.
Ay kereviz yiyene kadar 2 kilo patates kızartması yer onurumla şişko ölürüm o ne yaGeçen sene bir instagram hesabında ballandıra ballandıra patates kizartmasina muadil diye bir tarif veriyorlardi. Vay efendim kimse patates olmadığını anlamıyormuş da öyle lezzetliymiş de...
Tarif kerevizle yapiliyor. Kerevize patates gibi davranip fırına veriyorsun. Tarifteki gibi yaptim.
Allah belamı vermesin o gün bugündür portakalli kereviz bile yiyemiyorum.
O kadar igrendim.
Şu an sana burada sağlıklı bir tarif vermek isterdim ama patates denen muhteşem varlığa muadil yok mlsf.......
Konuda konu sahibi evinde memleketinde bahçesinde yaptığı tatilden memnun olduğunu fakat borç sahiplerinin tatile gidemediginde üzülmesini saçma bulduğunu belirtmiş hatta bunu dert edinmiş yani konu sahibi bacılar bazıları 'da'ayrani yok icmeye tahterevalli ile gider wc'ye"demis ve bunu garipsedigini saçma bulduğunu yazmış. Sizin haricinizdeki üyelerde 11 ay çalışıyorum 10 gün tatil hakkım ister borç alır giderim ister çadır kurarım sanane hatun diyor siz neden secim meçim karıştırıyorsunuz araya ki?konu kapansın diye miKonuda da öyle yazmıyor mu
Çok haklı bir isyan ama o güne kadar portakalli kerevize aşıktım.Ay kereviz yiyene kadar 2 kilo patates kızartması yer onurumla şişko ölürüm o ne ya
İlla bişey tuketicen yani...yok ben başedemem senle bacım, tüketim kültürü aklını almış senin...ne dediHe diyonki git şöyle adam akıllı bi kebab ye ne işin var pizza falan, doğrumu anladım
Ekmek dedin biranda canım tost çektiİlla bişey tuketicen yani...yok ben başedemem senle bacım, tüketim kültürü aklını almış senin...ne dedigirlinred abla, psikolojik mükellefik şeyler bunlar hep , kuru ekmek dışında herşey şımariklık, muhaliflik....okuyun da bilim öğrenin biraz.
Sucuk direkt tüketim kültürü oluyor yalnız. Kaşar zaten müsrif tüketim. Lor neyine yetmiyor. Domates zaten lüks artıkEkmek dedin biranda canım tost çekti
İçine az sucuk ve kaşar koysam çokmu abartmış pardon tüketmiş olurum
Hanımlar ben kimse evden çıkmasın falan demedim, iyi de yazarım aslındaama tatil kavramını illa ki bir hafta tam pansiyon bir otelde geçiremediği için dertlenen gruptu kastettiğim. Var olanı değerlendirebilmek varken neden lüksünü yapamıyorum diye isyan edenleri anlamadığımı dile getirdim.
Lor benim için diyet peyniriSucuk direkt tüketim kültürü oluyor yalnız. Kaşar zaten müsrif tüketim. Lor neyine yetmiyor. Domates zaten lüks artık
Aha popüler kültürün bir müridi daha damladı...bu havada ne gerek var dona mona, sal öyle d.l d.ş.k gezsin çocuk, hem havalanır....israf edecek yer arıyorsunuz yemin ederim, çildiriciiim sizin bu şükürsüz muhalifliginizden....Ayyy suan şoktayım .
Oğlana kot şort alayım dedim 200 TL tam bir karış şort 200 TL
Tüketmeyin, almayın, donla gezsin çocukAyyy suan şoktayım .
Oğlana kot şort alayım dedim 200 TL tam bir karış şort 200 TL
Donsuz gezdiricem artık bu gidişle de bu Seda da senin oğlanın pipisini görmek zorunda mıyız derler diye korkuyorumTüketmeyin, almayın, donla gezsin çocuk
Ülkemizde yaşayabiliyor olmak başarı zaten. Tatildi, sinemaydı, gezmeydi ne haddimize...
Tavuğum benim ya, hırsını alamamış, buraya da yazmışOğlana kot şort alayım dedim 200 TL tam bir karış şort 200 TL
Hatırlıyorum onu ben, bunu söyleyen de yurt dışında yaşıyordu , söyler tabi kendine dokunmadığı içinZaten en kıl oldugum konulardan biri. Gecen sokak reportajinda adam "Limon pahaliysa almasinlar. Yumurta pahaliysa yemesinler" diyordu. Calisan insanlari yokluga alistirma cabasi derim buna.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?