Tatile giderken araba motor yedi...

Baharyagmuru35

Guru
Kayıtlı Üye
7 Ağustos 2011
14.263
14.668
498
Yılda bir kerelik olan tatile giderken büyük ihtimalle araba motor yedi dumanlar çıktı yolda kaldık çekici çağırdık saatlerdir sanayideyiz. İzmirden Antalya ya gidecektik denizli de kaldık.. Araba motoru 4 milyar filanmış... Otobüse binip eve gideceğim sanırım şuan usta bakıyor..
Herkes tatilde iken bugünü hayal ettim hep sonunda bizde gidiyoruz dedim ama malesef..
Araba da kardeşinin arabası yani.. Bizde de araba var bir sürü ama eşim ikinci el oto alım satımcı hiçbirinde sigorta yokmuş diye bu arabayı aldık sağlam araba durduk yere branda yolda kaldı..
O kadar kötüyüm ki anlatamam moralim 0. Dün annemlee zincirleme kaza yaptı arabaları mahvoldu Allahtan annmlerde bişey yok gttk baktık bugün bize böyle oldu.. Gerçekten çok moralim bozuk ağladı ağlıycam bir sürü para gidecek eşime çok üzülüyorum..
.siz Olsanız napardınıZ çok üzülür müydünüz?
Hayal ettiğiniz tatil mahvolsa hemde daha gidemeden... Ve bir sürü tatil parasının iki katı masraf çıksa?

Aynı şey benim başımda su anda.

Kim haklı konuma bakabilirsin.

Dumanlar yukseldi biz de kaldık yolda.
5 milyar diyor daha yeni sokuldu motor. Yanmış.

Cana gelen mala gelsin demekten baska care yok..her zaman daha olumsuzunu dusunun.ya motor yanmasa ve yolda kaza yapmis olsaydiniz?
Onemli olan sağlık..dert etmeyin bence

Can sıkıcı bir durum evet,ama daha kötüsü de olabilirdi. Eşimle arefe günü kaza yaptık.Araba pert. İçinde çocuklarım yoktu. Sadece ben ve eşimdik.Umrumda bile değil.Biz iyiyiz ya.Boşverin sizde.Şükür ki siz zarar görmediniz.

Bizim arac da marmarise giderken denizliye kadar sorunsuz gitti orada cankurtaran yokusu var o yokusu her arac cikamiyor bizimki de hararet yapti orada arabayi biraktik denizliye arac kiraladik bi gram uzulmeden gulus cumbus yola devam ettik ve cok guzel bikac gun gecirdikaraba bu bozulabilir insan yapimi neticede

Ailemin ve benim can sağlığım için şükrederdim. Evet pek çok insan tatile gitti ama gidiş ve dönüş yollarında da binlerce insan vefat etti. Bu sene gitmezseniz seneye gidersiniz, canınızı sıkmaya değmez.

Bizimki de tam orda oldu işte şuan sanayideyiz bizim tatil mahvoldu gidemeden eve döncez sanrm

Hem gidemeyip hem giderken yoldan dönmek hem de milyarlarca zarar olunca insan gerçekten çok üzülüyor elde değil

Hem gidemeyip hem giderken yoldan dönmek hem de milyarlarca zarar olunca insan gerçekten çok üzülüyor elde değil

Dönmeniz şart mı? Arabanızı orada bırakıp bir araç kiralasanız, kaskonuz varsa zaten yeni araç verirler size kendi aracınız yapılana kadar.

Araba kardeşinin sigortası da yok başımıza gelecek en kötü şey geldi tatil yalan oldu tatilin üç katı para harcıtcaz

Tüh ya. Neyse üzülmeyin, umarım seneye çok daha güzel bir tatil yaparsınız. Sizin başınıza bir şey gelmemiş olması en önemlisi.

Tüh ya. Neyse üzülmeyin, umarım seneye çok daha güzel bir tatil yaparsınız. Sizin başınıza bir şey gelmemiş olması en önemlisi.
Ağlıyorum tutamıyorum kendimi bütün yıl tatile gidenlerin fotoğraflarına baktım bayram da herkese tatilkeN bugünü bekledim o kadar üzgünüm mutsuzum anlatamam... Giden paralara yazık

Ağlıyorum tutamıyorum kendimi bütün yıl tatile gidenlerin fotoğraflarına baktım bayram da herkese tatilkeN bugünü bekledim o kadar üzgünüm mutsuzum anlatamam...

Kıyamam, üzülmeyin. Yaşadığınız şehirde havuza falan gidersiniz güneşlenirsiniz. Seneye umarım bütün arkadaşlarınızdan daha güzel bir tatil yapar, acısını çıkarırsınız.

Kıyamam, üzülmeyin. Yaşadığınız şehirde havuza falan gidersiniz güneşlenirsiniz. Seneye umarım bütün arkadaşlarınızdan daha güzel bir tatil yapar, acısını çıkarırsınız.
900 tl harcadık geldik.. Uzun zmndır bu kadar üzülmemiştim 4 milyar da motor yapılacak.. Bütün yıl beklediğim tatile giderken yoldan geri dönüp o kıyafetleri hiç dokunmadan yerleştirmek gerçekten çok kötü bir düşünsene felaket.. Psikolojim bozuldu

Evet çok sinir bozucu farkındayım. Canınız sağ olsun, maddi durum elbet toparlanır can sağlığı önemli olan. Tatile de bu sene gitmez seneye gidersiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…