- 7 Ağustos 2011
- 14.263
- 14.668
- 498
- Konu Sahibi Baharyagmuru35
-
Aynı şey benim başımda su anda.
Kim haklı konuma bakabilirsin.
Dumanlar yukseldi biz de kaldık yolda.
5 milyar diyor daha yeni sokuldu motor. Yanmış.
Bizim arac da marmarise giderken denizliye kadar sorunsuz gitti orada cankurtaran yokusu var o yokusu her arac cikamiyor bizimki de hararet yapti orada arabayi biraktik denizliye arac kiraladik bi gram uzulmeden gulus cumbus yola devam ettik ve cok guzel bikac gun gecirdikaraba bu bozulabilir insan yapimi neticede
Ailemin ve benim can sağlığım için şükrederdim. Evet pek çok insan tatile gitti ama gidiş ve dönüş yollarında da binlerce insan vefat etti. Bu sene gitmezseniz seneye gidersiniz, canınızı sıkmaya değmez.
Hem gidemeyip hem giderken yoldan dönmek hem de milyarlarca zarar olunca insan gerçekten çok üzülüyor elde değil
Dönmeniz şart mı? Arabanızı orada bırakıp bir araç kiralasanız, kaskonuz varsa zaten yeni araç verirler size kendi aracınız yapılana kadar.
Para bitti 300 tl harcadık geri dönmek için 600 tl ye çekici geliyor araba motor yemiş 4 milyar da o
Kaskonuz yok mu? Ovv baya masraf o zaman.
Araba kardeşinin sigortası da yok başımıza gelecek en kötü şey geldi tatil yalan oldu tatilin üç katı para harcıtcaz
Ağlıyorum tutamıyorum kendimi bütün yıl tatile gidenlerin fotoğraflarına baktım bayram da herkese tatilkeN bugünü bekledim o kadar üzgünüm mutsuzum anlatamam... Giden paralara yazıkTüh ya. Neyse üzülmeyin, umarım seneye çok daha güzel bir tatil yaparsınız. Sizin başınıza bir şey gelmemiş olması en önemlisi.
Ağlıyorum tutamıyorum kendimi bütün yıl tatile gidenlerin fotoğraflarına baktım bayram da herkese tatilkeN bugünü bekledim o kadar üzgünüm mutsuzum anlatamam...
900 tl harcadık geldik.. Uzun zmndır bu kadar üzülmemiştim 4 milyar da motor yapılacak.. Bütün yıl beklediğim tatile giderken yoldan geri dönüp o kıyafetleri hiç dokunmadan yerleştirmek gerçekten çok kötü bir düşünsene felaket.. Psikolojim bozulduKıyamam, üzülmeyin. Yaşadığınız şehirde havuza falan gidersiniz güneşlenirsiniz. Seneye umarım bütün arkadaşlarınızdan daha güzel bir tatil yapar, acısını çıkarırsınız.
900 tl harcadık geldik.. Uzun zmndır bu kadar üzülmemiştim 4 milyar da motor yapılacak.. Bütün yıl beklediğim tatile giderken yoldan geri dönüp o kıyafetleri hiç dokunmadan yerleştirmek gerçekten çok kötü bir düşünsene felaket.. Psikolojim bozuldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?