Tatile gidince değişen adam

arkadaşlar siz iyi misiniz? adam tek tatile gidiyor ordan gece arkadaşlarıyla clube gidiyor, geceden öğlen 2ye kadar yazmıyor. ve üstüne üstlük trip atıyor. sorunlu olan bayan öyle mi? bana kalırsa sorumsuz olan erkek
Ne yapsın peki karalar bağlayıp yasmı tutsun yahu adam tatide
Rahatlamak ister
Böyle birşeyi hemen kendi şüpheleriniz doğrultusunda krize dönüştürmek midir doğru olan

Kızlar başlıktanda anlıcağınız üzere sorunum erkek arkadaşımdaki değişim,

Bizim evlerimiz karşılıklı 9 aydır devam ettirdiğimiz ciddi ve seviyeli bir ilişkimiz var pazar günü kahvaltıdaydık herşey normal seyrinde ilerledi akşamı tatile gitti ailesinin yanına ilk 4 gün herşey normal hadi bunaltmıyım dedim her gece arkadaşlarıyla çıktı sabahlara kadar sesimi çıkarmadım sakin karşıladım tatilini zehir etmek istemedim bu sabah kahvaltıya gitmiş öğlen 2 ye kadar aramadı sormadı sonra aklına gelicekmiyim yazdım aradı kahvaltıya gittik yeni geldim şimdide denize gidicez arkadaşlarla dedi benim neden haberim yok kahvaltıya gittiğinden dedim bana bir ağız açtı hiç konuşmadık akşam 11 de aradı ve dediki seni artık aramak istemiyorum seni aramak içimden gelmiyor seni aradığımda yüzüm gülmüyor kavga etmekten yoruldum istemiyorum dedi ve ben hiçbişey diyemeden telefonu kapattım sizce kendisi neyin peşinde napmanın peşinde anlam veremiyorum :KK43:(
Ya tatlım bırak şu adamı

adam ailesinin yanına gitmiş. doğup büyüdüğü çevresinin olduğu yere. tabi ki arkadaşlarıyla çıkacak.
e tamam sizin eşiniz de gitsin 'doğup büyüdüğü yere' GECE? çıksın arkadaşlarıyla. ertesi zaman 2 ye kadar yazmasın siz biraz trip atarak yazın. (ki ben yazmam) adam bi de üstüne terslesin..ne güzel istanbul

Ne şüphesi adam beni aldatıyor aman allahım çok kötüyüm diye konu açmadım ben sadece yazdığım adam beni aramak istemiyomuş bu kadar konuyu alıp kıskançlığa çekmek istediğiniz noktaya çektiniz komikleşmeyin

Cok abartı olmusta .Hadi batirdıniz bari telefonu açın dinleyin dinleyin yüzune kapatın .Hıc olmazsa gazını atar özur diler .:olamaz:

Ne yapsın peki karalar bağlayıp yasmı tutsun yahu adam tatide
Rahatlamak ister
Böyle birşeyi hemen kendi şüpheleriniz doğrultusunda krize dönüştürmek midir doğru olan
şüphe değil ki. sorumsuzluktur kıran. böyle bi durum yaşasam ben de kırılırım ben de yaşıyorum benım de erkek arkadasm gidiyor iş sebebiyle şehirdısı yurtdısı. ama adam elin amerikasından 2 saatte bır haber verıyor. çok zor olmamalı bebeğim günaydın demek.

Benim yakıştıramadığım sergilediği hareketler tavırlar 26 yaşında adama yakışmayan adam olana yakışmayan hareketler bunlar kimse kimseyi hayatında zorla tutmuyor ben nasıl ona karşı sorumluluklarımı biliyorsam yerine getiriyorsam aynısını ondanda bekledim benimkisi sadece hayal kırıklığı oldu

Off şu erkeklerin bunaldım tripleri de sıktı artık, hem sevgilim olsun canım isteyince onunla gezeyim hem de arkadaşlarımı bulunca onu hiç arayıp sormayayim derdindeler. Arayıp sormaya zahmet etmeyen adam bir yurusun gitsin. Hiç işim olmaz.

Ayrıca böyle konularda , 'ben eşimi hiç sıkmam darlamam ben çok ponçik bir kadınım, çok iyi bir eşim'ciler doluşuyor nedense. Siz sormayın aramayın konu sahibi aranmak istiyor,( ki inanmıyorum tam tersi tribin âlâsını yapıp burada cool takılıyor gibi yapmaya gerek yok). Hiç trip atmadığını , karışmadığıni iddia eden kadınlari görüyorum cevremde adama hayatı başka şekilde zindan ediyorlar.

Konu sahibi bence haklısınız, kafasına göre gezip haber etmeyen adam bana göre değildir benim yapım bu, uymuyorsa gitsin, uyuyorsa kalsin. Beyfendi ile sevgili olup bir de iletişim kurmak için randevu almak gerekecekse, kendisi zahmet edemeyecekse ne anladım o sevgililikten.

Sabaha kadar gezen, oraya buraya gidip arayıp sormayan adam bence sorumsuzdur. Ben olsam 12 - 1'den sonra eve giden adamla olmazdım. Gece bara giden bir insan benim hayat standardıma uymaz mesela. Tabii herkesin kendi görüşü. 3 - 4 saat de az değil. İnsan merak eder öldü mü kaldı mı ne oldu diye sorar. Arkadaşını görünce sizi unutmuş. Zorlamaya gerek yok. İsterseniz bir şans daha verin yine de. 9 ay az zaman değil.

Boşver arama sorma , engeli kaldır onemsedigini sanmasın, ve o aradığında cvp verme yazdığına gir ama yazma bi müddet böyle git bakalım ne yapıcak. .. sorarsa döndüğünde ee rahatsız etmiyorum bunaltmiyorum seni ,senin aramak içinden gelmiyormus benimde açmak ve yazmak icimden gelmiyor de. . Unutma o tatil biticek ve dönüp dolaşıp geri gelicek ee şimdi tatilde havalar güzel arkadaşlar falan derken döndüğünde boşlukta ve tek kalicak işte ozaman sıra sende olsun canım ...

Kızlar bu adamla bizim apartmanlarımız karşılıklı defalarca kez aradı açmak konuşmak içimden gelmedi gelmiyor burda saat başı arayan adam 4 qünde değişti anlam veremiyorum

Kızlar bu adamla bizim apartmanlarımız karşılıklı defalarca kez aradı açmak konuşmak içimden gelmedi gelmiyor burda saat başı arayan adam 4 qünde değişti anlam veremiyorum
Kendi arkadaşlarını bulunca arayip sormayan adam , boş kalınca vakit geçirmek için sizinle sevgilidir bana göre. İlişkinin de bazı sorumlulukları vardır. Başkasını görünce aklına dahi gelmediğim adamı sevgili diye tutmazdim ben, tutan tutsun orası ayrı. Ama seven adam özler, merak eder illaki bir nasılsın ne yaptın der.

şüphe değil ki. sorumsuzluktur kıran. böyle bi durum yaşasam ben de kırılırım ben de yaşıyorum benım de erkek arkadasm gidiyor iş sebebiyle şehirdısı yurtdısı. ama adam elin amerikasından 2 saatte bır haber verıyor. çok zor olmamalı bebeğim günaydın demek.
Senin arkadaşın arar onunki aramaz
Herkesin karekteri mizacı ayrıdır
Bu şekilde bir beklentiye girmek dürtmek rahatsız etmek
Asla doğru değil ki bakın ters tepmiş
Rahat bırakmak lazım ilişkilerde taraflar birbirlerini ki yorulmasın yıpranmasın ilişkiler
Birde inanın zırt pırt aranmak mesajlaşmak benim için çok yorucu
Eş kişisi anne kv kp baba kardeşler eş dost liste uzar gider
Bana yorucu ve gereksiz geliyor

Ay bu ne ya nerdesin dedik adam bunaldi. Niye haber vermedin dedik adam daraldi. Bu kadar ozgurlugune duskun adamlar bir iliski yasayip sorumluluk almasin o zaman. Ben de kisitlanmaya gelemem. Ama merak etmissem de nerdesin niye aramadin beni derim yani. Merak etmissem sorarim. Bunun icin belli taktikler yurutmeye, alengirli davranmaya ya da adam kacmasin diye kendimizi sikmaya gerek yok bence. O belli ki birini bulmus. Eger her sey anlattigin gibiyse haddinden fazla bunaltmiyorsan adami, senin yaptigini nornal karsiladim. Anormallik onda. Ama tekrar diyorum. Eger anlattiklarindan fazlasini yapmamissan normal.

e tamam sizin eşiniz de gitsin 'doğup büyüdüğü yere' GECE? çıksın arkadaşlarıyla. ertesi zaman 2 ye kadar yazmasın siz biraz trip atarak yazın. (ki ben yazmam) adam bi de üstüne terslesin..ne güzel istanbul

memlekete gidince çıkıyoruz tabi.
eşimin bütün çocukluk arkadaşları orada.
benimde kuzenlerim.
ikimizde hasret giderip eğleniyoruz evde pineklemeye gitmiyoruz ki oraya.
gece çıkmayı ne olarak algılıyorsunuz anlamadım.

Back
X