- 30 Mart 2018
- 46
- 59
- 18
- 31
- Konu Sahibi water bird
Ben 24 yaşında deniz kuvvetlerine bağlı işinde gücünde ergen olmayan telefonu eline almaya fırsatı olmayan bi kızım yani senin tabirine ergen değilim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ne yapsın peki karalar bağlayıp yasmı tutsun yahu adam tatidearkadaşlar siz iyi misiniz? adam tek tatile gidiyor ordan gece arkadaşlarıyla clube gidiyor, geceden öğlen 2ye kadar yazmıyor. ve üstüne üstlük trip atıyor. sorunlu olan bayan öyle mi? bana kalırsa sorumsuz olan erkek
Ya tatlım bırak şu adamıKızlar başlıktanda anlıcağınız üzere sorunum erkek arkadaşımdaki değişim,
Bizim evlerimiz karşılıklı 9 aydır devam ettirdiğimiz ciddi ve seviyeli bir ilişkimiz var pazar günü kahvaltıdaydık herşey normal seyrinde ilerledi akşamı tatile gitti ailesinin yanına ilk 4 gün herşey normal hadi bunaltmıyım dedim her gece arkadaşlarıyla çıktı sabahlara kadar sesimi çıkarmadım sakin karşıladım tatilini zehir etmek istemedim bu sabah kahvaltıya gitmiş öğlen 2 ye kadar aramadı sormadı sonra aklına gelicekmiyim yazdım aradı kahvaltıya gittik yeni geldim şimdide denize gidicez arkadaşlarla dedi benim neden haberim yok kahvaltıya gittiğinden dedim bana bir ağız açtı hiç konuşmadık akşam 11 de aradı ve dediki seni artık aramak istemiyorum seni aramak içimden gelmiyor seni aradığımda yüzüm gülmüyor kavga etmekten yoruldum istemiyorum dedi ve ben hiçbişey diyemeden telefonu kapattım sizce kendisi neyin peşinde napmanın peşinde anlam veremiyorum(
e tamam sizin eşiniz de gitsin 'doğup büyüdüğü yere' GECE? çıksın arkadaşlarıyla. ertesi zaman 2 ye kadar yazmasın siz biraz trip atarak yazın. (ki ben yazmam) adam bi de üstüne terslesin..ne güzel istanbuladam ailesinin yanına gitmiş. doğup büyüdüğü çevresinin olduğu yere. tabi ki arkadaşlarıyla çıkacak.
şüphe değil ki. sorumsuzluktur kıran. böyle bi durum yaşasam ben de kırılırım ben de yaşıyorum benım de erkek arkadasm gidiyor iş sebebiyle şehirdısı yurtdısı. ama adam elin amerikasından 2 saatte bır haber verıyor. çok zor olmamalı bebeğim günaydın demek.Ne yapsın peki karalar bağlayıp yasmı tutsun yahu adam tatide
Rahatlamak ister
Böyle birşeyi hemen kendi şüpheleriniz doğrultusunda krize dönüştürmek midir doğru olan
Kendi arkadaşlarını bulunca arayip sormayan adam , boş kalınca vakit geçirmek için sizinle sevgilidir bana göre. İlişkinin de bazı sorumlulukları vardır. Başkasını görünce aklına dahi gelmediğim adamı sevgili diye tutmazdim ben, tutan tutsun orası ayrı. Ama seven adam özler, merak eder illaki bir nasılsın ne yaptın der.Kızlar bu adamla bizim apartmanlarımız karşılıklı defalarca kez aradı açmak konuşmak içimden gelmedi gelmiyor burda saat başı arayan adam 4 qünde değişti anlam veremiyorum
Senin arkadaşın arar onunki aramazşüphe değil ki. sorumsuzluktur kıran. böyle bi durum yaşasam ben de kırılırım ben de yaşıyorum benım de erkek arkadasm gidiyor iş sebebiyle şehirdısı yurtdısı. ama adam elin amerikasından 2 saatte bır haber verıyor. çok zor olmamalı bebeğim günaydın demek.
e tamam sizin eşiniz de gitsin 'doğup büyüdüğü yere' GECE? çıksın arkadaşlarıyla. ertesi zaman 2 ye kadar yazmasın siz biraz trip atarak yazın. (ki ben yazmam) adam bi de üstüne terslesin..ne güzel istanbul