- 27 Nisan 2018
- 1.105
- 2.287
- 48
- Konu Sahibi water bird
Rica ederimAyy teşekkür ederim vallahi bilemedim nasıl yapılıyor ter döktüm resmen

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Rica ederimAyy teşekkür ederim vallahi bilemedim nasıl yapılıyor ter döktüm resmen
Kaç yıllık eşim geçen arkadaşlarıyla Karadeniz gezisine gitti bir hafta. Normalde gün içinde çok arar ama tatil gezmece eğlenmece akşama kadar aramadığı günler oldu. Ha beni de şeytan dürtmedi mi dürttü; ara niye aramıyorsun diye hır çıkar o tatili burnundan getir... sonra aklımı başıma topladım insanı bunaltma kendiden tiksindirme diye düşündüm o aramadıkça hiç aramadım ama trip atar gibi değil ben de burada iyiyim meşgulüm mutluyum alt metniyle aramadım. Adam hem tatilinden keyif almış hem beni özlemiş döndü. Siz de kendinizi tutun boğmayın şu adamları. Ayrıca hesap sorma hakkınız yok evlenince bile kimse kimsenin ebeveyni öğretmeni haline gelmiyor4 gece arkadaşlarıyla çıktı gece gündüz aramadı sormadı aradığındada hesap sorma hakkına sahibim sormuyorsam sıkıntı vardır zaten kimse kimsenin gırtlağına çöküp soru sormuyor dimi ama
Ne dışarı çıkmasına ne gittiği yere eve girdiği saate bile karışmadım hatta 4 saat aramadığı zamanlar oldu arayıp rahatsız bile etmedim
-4 saat -
Şu an hayatımı sorguluyorum
![]()
Şimdi de ciddi yazayım, bence biraz düşünün acaba neden seninle konuşmak içimden gelmiyor dedi? Tamam siz sizce haklı olabilirsiniz ama bu söz aslında çok şey anlatır.. acaba soru biçiminiz hesap sorma tarzında olabilir mi? Belki bu hesap sormalar, arayınca trip yemeler ya da soğuk konuşmalar size olan tahammülünü ve ilgisini kaybetmesine neden olmuş olabilir.. Gece dışarı çıktı birşey demedim ve 4 saat aramadığı oldu o zaman bile birşey demedim cümleleri biraz çelişkili geliyor bana.. özetlemek gerekirse anlattıklarınıza göre yorumum bariz bir şekilde bunaltmış ve kendinizden soğutmuşsunuz.. şimdi barışsanız bile bu şekilde davranmaya devam ederseniz bu yine aynı sorunu yaşarsınız bence...ben darlanmaya, hesap sorulmaya gelemem, hele ki sevgilimle konuşmak bana zevk vermiyorsa bu darlanmalardan dolayı salarım ipini, kimse hayatına mutsuz olmak için birini almazsorgulamak insana özgü bir eylemdir sorgula tabi![]()
Agzina saglikBence şu konuda mantıklı konuşan tek kişi konu sahibi.. Valla kadınlarımıza helal olsun, nasıl bi yokluk yaşamışlarsa böyle şeyler yapan adama bile darlamayın şu adamları kafasına gelmişler.. Kız her dakika hesap mi istemiş? Adam gece cluplara gidiyor,sabah kalkıyor kahvaltıya gidiyor bi mesaj bi günaydın yok.. Bence bu durumda kendi de yok olsun. Benim eşim asker ne zor durumlarda bana mesaj yazdığını bilirim. Burdaki ana konu adamın da dediği gibi istemiyor oluşu.
Baska biri olabilir tahminimce yada gercekten cok kavgaciysan bikmista olabilirKızlar başlıktanda anlıcağınız üzere sorunum erkek arkadaşımdaki değişim,
Bizim evlerimiz karşılıklı 9 aydır devam ettirdiğimiz ciddi ve seviyeli bir ilişkimiz var pazar günü kahvaltıdaydık herşey normal seyrinde ilerledi akşamı tatile gitti ailesinin yanına ilk 4 gün herşey normal hadi bunaltmıyım dedim her gece arkadaşlarıyla çıktı sabahlara kadar sesimi çıkarmadım sakin karşıladım tatilini zehir etmek istemedim bu sabah kahvaltıya gitmiş öğlen 2 ye kadar aramadı sormadı sonra aklına gelicekmiyim yazdım aradı kahvaltıya gittik yeni geldim şimdide denize gidicez arkadaşlarla dedi benim neden haberim yok kahvaltıya gittiğinden dedim bana bir ağız açtı hiç konuşmadık akşam 11 de aradı ve dediki seni artık aramak istemiyorum seni aramak içimden gelmiyor seni aradığımda yüzüm gülmüyor kavga etmekten yoruldum istemiyorum dedi ve ben hiçbişey diyemeden telefonu kapattım sizce kendisi neyin peşinde napmanın peşinde anlam veremiyorum(
Ozetle gece gezmeyi seven kadin,gece gezmeyi seven adamla beraber olsun. Birbirini darlamayi hesap sormayi seven de yine ayni seyleri sevenle beraber olsun sorun kalmaz. Ben wcye giderken bile haber veren adam gorsem kacarim. Memleketine gittiginde de gezmeyip yasli teyzeler gibi evde oturandan da kacarim. Kacmaya merakli ve meyilliyimdir pek![]()
Bana göre saatlerce aramamasından ziyade asıl mesele şu laflar.dediki seni artık aramak istemiyorum seni aramak içimden gelmiyor seni aradığımda yüzüm gülmüyor
Her insanın bakış açısı, yetiştiriliş şekli, düşünceleri, değerleri farklı olduğuna göre ilişki metodlarının da farklı olması gayet beklenen şeydir. Komik gözüken şey herkesi kendi değerlerimiz içinde yargılamamızdır.eh..bayanlar. sevgili değil de eşiniz olsa gece dışarı çıksa öğlen 2 ye kadar aramasa?
duymaya hazır olduğum cevapları vermeyin,yine cool takılın da demek ki farklı ilişki metodları varmış diyim :)
Hic yani+1
İnsanlar hayat gorusune uygun kisiilerle birllikte olur zaten degil mi, yani burda sevgilimi bara gondermem muhabbeti yapmak cok anlamsiz, gece hayati sana tersse, barda sabahlayacak adamla bastan sevgili olmazsin zaten.
Farkli iliski metodlari degil onlar,her evlilik farklidir,sizin dinamiginizle bizimki uymaz demek daha usturuplu olur.eh..bayanlar. sevgili değil de eşiniz olsa gece dışarı çıksa öğlen 2 ye kadar aramasa?
duymaya hazır olduğum cevapları vermeyin,yine cool takılın da demek ki farklı ilişki metodları varmış diyim :)
Bencil erkek. Orda güldü eğlendi. Kafa rahat. Kızlar sohbetler danslar... Aldattı demiyorum ama takıldı işte. Şimdi de ne arayıp sorguluyor bu aptal mod on. Erkek o , seni isteyince gelecek. Yapman gereken erkekleri böyle kabul et. Olmayan az çok az. İstersen onlardan seç yeni sevgilini. Ayrıca sende tatile gezmeye git. O seni dert etsin.Kızlar başlıktanda anlıcağınız üzere sorunum erkek arkadaşımdaki değişim,
Bizim evlerimiz karşılıklı 9 aydır devam ettirdiğimiz ciddi ve seviyeli bir ilişkimiz var pazar günü kahvaltıdaydık herşey normal seyrinde ilerledi akşamı tatile gitti ailesinin yanına ilk 4 gün herşey normal hadi bunaltmıyım dedim her gece arkadaşlarıyla çıktı sabahlara kadar sesimi çıkarmadım sakin karşıladım tatilini zehir etmek istemedim bu sabah kahvaltıya gitmiş öğlen 2 ye kadar aramadı sormadı sonra aklına gelicekmiyim yazdım aradı kahvaltıya gittik yeni geldim şimdide denize gidicez arkadaşlarla dedi benim neden haberim yok kahvaltıya gittiğinden dedim bana bir ağız açtı hiç konuşmadık akşam 11 de aradı ve dediki seni artık aramak istemiyorum seni aramak içimden gelmiyor seni aradığımda yüzüm gülmüyor kavga etmekten yoruldum istemiyorum dedi ve ben hiçbişey diyemeden telefonu kapattım sizce kendisi neyin peşinde napmanın peşinde anlam veremiyorum(