Tatile gidince değişen adam

4 gece arkadaşlarıyla çıktı gece gündüz aramadı sormadı aradığındada hesap sorma hakkına sahibim sormuyorsam sıkıntı vardır zaten kimse kimsenin gırtlağına çöküp soru sormuyor dimi ama
Kaç yıllık eşim geçen arkadaşlarıyla Karadeniz gezisine gitti bir hafta. Normalde gün içinde çok arar ama tatil gezmece eğlenmece akşama kadar aramadığı günler oldu. Ha beni de şeytan dürtmedi mi dürttü; ara niye aramıyorsun diye hır çıkar o tatili burnundan getir... sonra aklımı başıma topladım insanı bunaltma kendiden tiksindirme diye düşündüm o aramadıkça hiç aramadım ama trip atar gibi değil ben de burada iyiyim meşgulüm mutluyum alt metniyle aramadım. Adam hem tatilinden keyif almış hem beni özlemiş döndü. Siz de kendinizi tutun boğmayın şu adamları. Ayrıca hesap sorma hakkınız yok evlenince bile kimse kimsenin ebeveyni öğretmeni haline gelmiyor

sorgulamak insana özgü bir eylemdir sorgula tabi :KK9:
Şimdi de ciddi yazayım, bence biraz düşünün acaba neden seninle konuşmak içimden gelmiyor dedi? Tamam siz sizce haklı olabilirsiniz ama bu söz aslında çok şey anlatır.. acaba soru biçiminiz hesap sorma tarzında olabilir mi? Belki bu hesap sormalar, arayınca trip yemeler ya da soğuk konuşmalar size olan tahammülünü ve ilgisini kaybetmesine neden olmuş olabilir.. Gece dışarı çıktı birşey demedim ve 4 saat aramadığı oldu o zaman bile birşey demedim cümleleri biraz çelişkili geliyor bana.. özetlemek gerekirse anlattıklarınıza göre yorumum bariz bir şekilde bunaltmış ve kendinizden soğutmuşsunuz.. şimdi barışsanız bile bu şekilde davranmaya devam ederseniz bu yine aynı sorunu yaşarsınız bence...ben darlanmaya, hesap sorulmaya gelemem, hele ki sevgilimle konuşmak bana zevk vermiyorsa bu darlanmalardan dolayı salarım ipini, kimse hayatına mutsuz olmak için birini almaz

"Aklına gelecek miyim?"
"Benim neden haberim yok kahvaltıya gittiğinden?"
"4 saat aramadığı oldu"

Sonra da adamı bunaltmadığınızı iddia ediyorsunuz. "Kavga etmekten yoruldum" demiş.
Saat başı aramalı mıydı? Oraya buraya giderken haber mi vermeliydi?

Öncelikle bu tribi ne için attığınızı düşünün.
Güveniniz mi yok? Siz olmadan eğlenmesini mi kıskandınız? Sürekli arayıp sorsun hesap versin ilgi manyağı yapsın istediniz de bu mu olmadı?

Bunlardan hiçbiri ben tatildeyken karşımdakinin beni darlaması için yeterli sebep değil. Benim alttan alacağım tek cümle şu olurdu: Canım ulaşamadım merak ettim, iyi misin?
İnsanların hayatında bu kadar kontrol sahibi olmaya çalışmayın. Sonra hem siz mutsuz oluyorsunuz hem karşınızdaki mutsuz oluyor.

Bence şu konuda mantıklı konuşan tek kişi konu sahibi.. Valla kadınlarımıza helal olsun, nasıl bi yokluk yaşamışlarsa böyle şeyler yapan adama bile darlamayın şu adamları kafasına gelmişler.. Kız her dakika hesap mi istemiş? Adam gece cluplara gidiyor,sabah kalkıyor kahvaltıya gidiyor bi mesaj bi günaydın yok.. Bence bu durumda kendi de yok olsun. Benim eşim asker ne zor durumlarda bana mesaj yazdığını bilirim. Burdaki ana konu adamın da dediği gibi istemiyor oluşu.

Ozetle gece gezmeyi seven kadin,gece gezmeyi seven adamla beraber olsun. Birbirini darlamayi hesap sormayi seven de yine ayni seyleri sevenle beraber olsun sorun kalmaz. Ben wcye giderken bile haber veren adam gorsem kacarim. Memleketine gittiginde de gezmeyip yasli teyzeler gibi evde oturandan da kacarim. Kacmaya merakli ve meyilliyimdir pek ;)

Bence şu konuda mantıklı konuşan tek kişi konu sahibi.. Valla kadınlarımıza helal olsun, nasıl bi yokluk yaşamışlarsa böyle şeyler yapan adama bile darlamayın şu adamları kafasına gelmişler.. Kız her dakika hesap mi istemiş? Adam gece cluplara gidiyor,sabah kalkıyor kahvaltıya gidiyor bi mesaj bi günaydın yok.. Bence bu durumda kendi de yok olsun. Benim eşim asker ne zor durumlarda bana mesaj yazdığını bilirim. Burdaki ana konu adamın da dediği gibi istemiyor oluşu.
Agzina saglik

Kızlar başlıktanda anlıcağınız üzere sorunum erkek arkadaşımdaki değişim,

Bizim evlerimiz karşılıklı 9 aydır devam ettirdiğimiz ciddi ve seviyeli bir ilişkimiz var pazar günü kahvaltıdaydık herşey normal seyrinde ilerledi akşamı tatile gitti ailesinin yanına ilk 4 gün herşey normal hadi bunaltmıyım dedim her gece arkadaşlarıyla çıktı sabahlara kadar sesimi çıkarmadım sakin karşıladım tatilini zehir etmek istemedim bu sabah kahvaltıya gitmiş öğlen 2 ye kadar aramadı sormadı sonra aklına gelicekmiyim yazdım aradı kahvaltıya gittik yeni geldim şimdide denize gidicez arkadaşlarla dedi benim neden haberim yok kahvaltıya gittiğinden dedim bana bir ağız açtı hiç konuşmadık akşam 11 de aradı ve dediki seni artık aramak istemiyorum seni aramak içimden gelmiyor seni aradığımda yüzüm gülmüyor kavga etmekten yoruldum istemiyorum dedi ve ben hiçbişey diyemeden telefonu kapattım sizce kendisi neyin peşinde napmanın peşinde anlam veremiyorum :KK43:(
Baska biri olabilir tahminimce yada gercekten cok kavgaciysan bikmista olabilir

Ozetle gece gezmeyi seven kadin,gece gezmeyi seven adamla beraber olsun. Birbirini darlamayi hesap sormayi seven de yine ayni seyleri sevenle beraber olsun sorun kalmaz. Ben wcye giderken bile haber veren adam gorsem kacarim. Memleketine gittiginde de gezmeyip yasli teyzeler gibi evde oturandan da kacarim. Kacmaya merakli ve meyilliyimdir pek :KK66:

+1
İnsanlar hayat gorusune uygun kisiilerle birllikte olur zaten degil mi, yani burda sevgilimi bara gondermem muhabbeti yapmak cok anlamsiz, gece hayati sana tersse, barda sabahlayacak adamla bastan sevgili olmazsin zaten.

Konu sahibi, size gelince, universite yillarimda okul tatil olup yazliga gectigimde ilk 1 hafta sevgilimi en fazla 2-3 kere arardim, zamanin nasil gectigini anlamiyordum bile, o da alismisti ben aramadikca rahatsiz etmiyordu. Eger sizinki gibi bir tepki verseydi su an 13 yillik esim olmazdi ;)

eh..bayanlar. sevgili değil de eşiniz olsa gece dışarı çıksa öğlen 2 ye kadar aramasa?
duymaya hazır olduğum cevapları vermeyin,yine cool takılın da demek ki farklı ilişki metodları varmış diyim :)

dediki seni artık aramak istemiyorum seni aramak içimden gelmiyor seni aradığımda yüzüm gülmüyor
Bana göre saatlerce aramamasından ziyade asıl mesele şu laflar.
Şu dediği şeyler saygıyı önemi yitirdi ilişkide.
Ha şöyle deseydi "hayatım kalabalık grubuz sohbet muhabbet oluyor telefonu kimse eline almıyor muhabbetin bölünmemesi adına. Beni birazcık idare et sevgilim merak etme iyiyim sende kendine dikkat et seviyorum seni."
Şunu yazsa kavga çıkmayacaktı.
İnsan sevdiğiyle haberleşmekten nasıl bunalabilir ki yahu tüm gün havuzda değiller neticede. Ha saatlerce yazmayacaksa da güzel bir dille belirtir geçer. Adam çalışıyor olur işi yoğun olur üff yazmıyor ilgilenmiyor denir o zaman "adamı bunaltma rahat bırak" derim ama adam tatilde, içkisini içiyor çerezini yiyor laklak yapıyor 30 sn de msj yazsın bi zahmet.

eh..bayanlar. sevgili değil de eşiniz olsa gece dışarı çıksa öğlen 2 ye kadar aramasa?
duymaya hazır olduğum cevapları vermeyin,yine cool takılın da demek ki farklı ilişki metodları varmış diyim :)
Her insanın bakış açısı, yetiştiriliş şekli, düşünceleri, değerleri farklı olduğuna göre ilişki metodlarının da farklı olması gayet beklenen şeydir. Komik gözüken şey herkesi kendi değerlerimiz içinde yargılamamızdır.

Benim esim arkadaslariyls bulustugu zaman ben aramiyorum. Bikac saat sonra zaten esim bana yaziyor askim napiyorsun canin sıkıldıysa geliyim eve vs gibi..
Ben arkadaslarimla görüstügümde bende arada bi yazsrim merak etmesin diye
Ama kimse zorla yaptirmiyor

+1
İnsanlar hayat gorusune uygun kisiilerle birllikte olur zaten degil mi, yani burda sevgilimi bara gondermem muhabbeti yapmak cok anlamsiz, gece hayati sana tersse, barda sabahlayacak adamla bastan sevgili olmazsin zaten.
Hic yani
Nasil adam seviyorsan oylesini bulacaksin. Hem bara gideni begenip de sonradan ay yollamam oralara demek sacmalik. Farklilik istemiyorsan bu is boyle. Beraber oldugun insani istedigin sekle sokamazsin ki 6 aylik bebek degil bunlar koskoca yetiskin insan. Bir es icin huy mu degisirmis sanki

Farkli iliski metodlari degil onlar,her evlilik farklidir,sizin dinamiginizle bizimki uymaz demek daha usturuplu olur.

hesap sordu diye kizan arkadaslar; bu kizcagiz muhtemelen 9 ay boyunca bu hesap sormaya uygun bir iliski yasamis..onceden herseyden bilgilendirilirken bir anda tatilde bilgisiz isler baslayinca kizin dikkatini cekmis ve burada bir sorun görmüs. bende kizarim hesap sorulmasina. fakat adami alistirip sonra tatilde bilgi vermemeye baslarsam evet tepeme cikar bu da cok normal. yani kiz hakli bence ortada bir gariplik var. rahat birakilmak istenen biriyse bunu bastada oyle yapsaydi madem. birden tatilde mi aklina geldi özgürlük!!!

Kızlar başlıktanda anlıcağınız üzere sorunum erkek arkadaşımdaki değişim,

Bizim evlerimiz karşılıklı 9 aydır devam ettirdiğimiz ciddi ve seviyeli bir ilişkimiz var pazar günü kahvaltıdaydık herşey normal seyrinde ilerledi akşamı tatile gitti ailesinin yanına ilk 4 gün herşey normal hadi bunaltmıyım dedim her gece arkadaşlarıyla çıktı sabahlara kadar sesimi çıkarmadım sakin karşıladım tatilini zehir etmek istemedim bu sabah kahvaltıya gitmiş öğlen 2 ye kadar aramadı sormadı sonra aklına gelicekmiyim yazdım aradı kahvaltıya gittik yeni geldim şimdide denize gidicez arkadaşlarla dedi benim neden haberim yok kahvaltıya gittiğinden dedim bana bir ağız açtı hiç konuşmadık akşam 11 de aradı ve dediki seni artık aramak istemiyorum seni aramak içimden gelmiyor seni aradığımda yüzüm gülmüyor kavga etmekten yoruldum istemiyorum dedi ve ben hiçbişey diyemeden telefonu kapattım sizce kendisi neyin peşinde napmanın peşinde anlam veremiyorum :KK43:(
Bencil erkek. Orda güldü eğlendi. Kafa rahat. Kızlar sohbetler danslar... Aldattı demiyorum ama takıldı işte. Şimdi de ne arayıp sorguluyor bu aptal mod on. Erkek o , seni isteyince gelecek. Yapman gereken erkekleri böyle kabul et. Olmayan az çok az. İstersen onlardan seç yeni sevgilini. Ayrıca sende tatile gezmeye git. O seni dert etsin.

Back
X