Bir kere asla yalan soylemeyin cok yanlis birsey basiniza birsey gelse aileniz size nasil ulasabilir.ne olursa olsun yalan soyleneyin ailenize.yasiniz kac? Aileniz izin vermiyorsada yapacak birsey yok bence.cogumuzun ailesi boyledir.bbenim ailemde oyleydi arkadasima bile gidemezdim.Çok baskıcı bir ailem var özellikle babam köyde yetişmişler giyimimden tut eve geldiğim saate kadar karışıyorlar çalışan bir insan olmama rağmen. İş yerinde bir kız arkadaş var Bayram'da kısa süreli tatile gidelim dedi ama biliyorum aileme söylesem olay çıkar nasıl bir yalan uydursam bir daha bu fırsat elime geçmeyecek
Bir 'bayan' olarak tatile gitmek de sakat is bu ulkede. Bir de bana cevap verirken beni alintilarsan daha iyi anlasabiliriz.Haklısın uzaktan konuşması kolay kimse kimsenin ne yaşadığını bilemez dediğin gibi yaptım diyelim çıktım gittim kolay mı tek başına bir bayan olarak hayatını sürdürmek hemde böyle bir ülkede?
Sorun da orda zaten icin vermezler bile bile lades olsun istemiyorumYalan uydurmaya gerek yok, doğrudan söyleyin...
O zaman yalana da gerek yok... Başınıza bir iş gelse ciğeri yanacak olan kişiler ana ve babanız... Hiç bişey olmaz diye düşünmeyin, kapısının önünden insan kaçırıyorlar bu memlekette...Sorun da orda zaten icin vermezler bile bile lades olsun istemiyorum
Kısa süreli olacak bir iki gün o konuda da endişeliyim ben Zaten doğru.Bir 'bayan' olarak tatile gitmek de sakat is bu ulkede. Bir de bana cevap verirken beni alintilarsan daha iyi anlasabiliriz.
Seni anlamam mumkun degil benim, para kazanacagim ve ailemle yasayacagim. Oldu. Hadi ailemle yasayacagim, KENDI PARAMLA tatile gitmeme karisacaklar. Ay ben gulerimKısa süreli olacak bir iki gün o konuda da endişeliyim ben Zaten doğru.
Çok baskıcı bir ailem var özellikle babam köyde yetişmişler giyimimden tut eve geldiğim saate kadar karışıyorlar çalışan bir insan olmama rağmen. İş yerinde bir kız arkadaş var Bayram'da kısa süreli tatile gidelim dedi ama biliyorum aileme söylesem olay çıkar nasıl bir yalan uydursam bir daha bu fırsat elime geçmeyecek
Bence burada konu sahibi hak ediyor. Kac yasina gelmis kendi parasini kazanan bir kadina karisamayacaklarini gostermeliydi ailesine.iş gezisi seminer de git gideceğin şehri söylersin
aileler bunu hakediyor bazen
Bütçem iyi şuan erkek kardeşim var hayır kız olsa onuda alırdım fakat arkadaşım rahatsız olur kardeşim erkek.birşey soracağım bütçeniz nasıl ? kızkardeşiniz var mı?
Kızkardeşinizi götürün diyecektim ben de..Bütçem iyi şuan erkek kardeşim var hayır kız olsa onuda alırdım fakat arkadaşım rahatsız olur kardeşim erkek.
Çok merak ediyorum sizi cidden ayrı mı yaşıyorsunuz ailenizle? Yada her gün baş kaldırıyor musunuz? Kendi paramı kazanıyorum evet aldığım 1.700 tl bişey kadrolu değilim çünkü bu parayla ayrı eve çıkıp metropol bir şehirde yaşamam imkansız ötesi bir söz var bilir misiniz beni yargılamadan önce benim giydiğim ayakkabıları giy benim geçtiğim yollardan geç o zaman anlarsın ancak beni. Kötü dahi olsa ailemi arkama almak istemiyorum ben yalnız olmam kolay değil!!! Bekara kadın boşamak kolay demiş eskiler.Bence burada konu sahibi hak ediyor. Kac yasina gelmis kendi parasini kazanan bir kadina karisamayacaklarini gostermeliydi ailesine.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?