Tatile gitmek istiyorum ailem izin vermiyor?

ldray

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
26 Ocak 2015
540
197
103
37
Çok baskıcı bir ailem var özellikle babam köyde yetişmişler giyimimden tut eve geldiğim saate kadar karışıyorlar çalışan bir insan olmama rağmen. İş yerinde bir kız arkadaş var Bayram'da kısa süreli tatile gidelim dedi ama biliyorum aileme söylesem olay çıkar nasıl bir yalan uydursam bir daha bu fırsat elime geçmeyecek

Bir kere asla yalan soylemeyin cok yanlis birsey basiniza birsey gelse aileniz size nasil ulasabilir.ne olursa olsun yalan soyleneyin ailenize.yasiniz kac? Aileniz izin vermiyorsada yapacak birsey yok bence.cogumuzun ailesi boyledir.bbenim ailemde oyleydi arkadasima bile gidemezdim.

O evden kurtulmadikca bunlari yasayacaksin, ben sana daha once de soyledim. Baban degismeyecek. Baskaldir ya da cekmeye devam et.

Haklısın uzaktan konuşması kolay kimse kimsenin ne yaşadığını bilemez dediğin gibi yaptım diyelim çıktım gittim kolay mı tek başına bir bayan olarak hayatını sürdürmek hemde böyle bir ülkede?

Zamanında tatile gitmek için anne-babasına yalan söyleyip kaza geçiren ben, size asla yalan söylemenizi önermiyorum.. Çünkü başınıza bir şey geldiğinde şoku 2 kat oluyor aile için. Bir daha tövbe, tırnağım kırılsa doğrucuyum. İzin vermeseler de doğruyu söyleyin.

Bir 'bayan' olarak tatile gitmek de sakat is bu ulkede. Bir de bana cevap verirken beni alintilarsan daha iyi anlasabiliriz.

Arkadaşlar keşke anlasalar aramızda bir yüz yıl fark var

Sorun da orda zaten icin vermezler bile bile lades olsun istemiyorum
O zaman yalana da gerek yok... Başınıza bir iş gelse ciğeri yanacak olan kişiler ana ve babanız... Hiç bişey olmaz diye düşünmeyin, kapısının önünden insan kaçırıyorlar bu memlekette...

Kısa süreli olacak bir iki gün o konuda da endişeliyim ben Zaten doğru.
Seni anlamam mumkun degil benim, para kazanacagim ve ailemle yasayacagim. Oldu. Hadi ailemle yasayacagim, KENDI PARAMLA tatile gitmeme karisacaklar. Ay ben gulerim

iş gezisi seminer de git gideceğin şehri söylersin
aileler bunu hakediyor bazen

iş gezisi seminer de git gideceğin şehri söylersin
aileler bunu hakediyor bazen
Bence burada konu sahibi hak ediyor. Kac yasina gelmis kendi parasini kazanan bir kadina karisamayacaklarini gostermeliydi ailesine.

Bence burada konu sahibi hak ediyor. Kac yasina gelmis kendi parasini kazanan bir kadina karisamayacaklarini gostermeliydi ailesine.
Çok merak ediyorum sizi cidden ayrı mı yaşıyorsunuz ailenizle? Yada her gün baş kaldırıyor musunuz? Kendi paramı kazanıyorum evet aldığım 1.700 tl bişey kadrolu değilim çünkü bu parayla ayrı eve çıkıp metropol bir şehirde yaşamam imkansız ötesi bir söz var bilir misiniz beni yargılamadan önce benim giydiğim ayakkabıları giy benim geçtiğim yollardan geç o zaman anlarsın ancak beni. Kötü dahi olsa ailemi arkama almak istemiyorum ben yalnız olmam kolay değil!!! Bekara kadın boşamak kolay demiş eskiler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…