Bunu yapabilirim evet erkek kardeşime yada söyleyebilirim.Aileden birinin muhakkak haberi olsun, kimseden habersiz kesinlikle gitmeyin. Baba çok katıysa anneye söyleyin o idare etsin babanızı ama bilsin nerede olduğunuzu kesinlikle.
Bende anlamadım sanki bi yerde 20 diye yorum yapılmış ben kendini bilmiyorsun veya konu sahibi bilmiyor demiyorum ama aileler bilsede kendini bildiğini yinede izin vermiyor yapılabilecek bsy varmi ama 20 yaşindaysa veya altı hala bence ailesine karşı gelipte ya da sirtini donupte onlari terk edemez??evliyim 5 sene önce evlendim
evlenmeden önce 21 yaşında evimden 1400 km uzakta tek başıma çalışıyordum terör bölgesinde
evlendikten sonra da tek başıma ya da kız arkadaşlarımla yurt dışına falan da gittim yol iz bilmeden. eşim hiç gelmedi.
tehlike her yerde her zaman var, kendini bilen ve koruyan insanın başına bi şey gelirse o da takdiri ilahi
24 yaşında para kazanan kadın da bi tatili hal etmediyse artık napsın
yaş 24 yazmışım ama profilde 29 yazıyo
ben karıştırdım galiba
29 yaşındaysan yalan da söyleme, direkt git yani
Gideceğim kararlıyım tek korkum olumsuz bir şey yaşamak çünkü tek tatile hiç gitmedim .evliyim 5 sene önce evlendim
evlenmeden önce 21 yaşında evimden 1400 km uzakta tek başıma çalışıyordum terör bölgesinde
evlendikten sonra da tek başıma ya da kız arkadaşlarımla yurt dışına falan da gittim yol iz bilmeden. eşim hiç gelmedi.
tehlike her yerde her zaman var, kendini bilen ve koruyan insanın başına bi şey gelirse o da takdiri ilahi
24 yaşında para kazanan kadın da bi tatili hal etmediyse artık napsın
yaş 24 yazmışım ama profilde 29 yazıyo
ben karıştırdım galiba
29 yaşındaysan yalan da söyleme, direkt git yani
35 bile olsam KPSS yi kazanmadan öyle bir şey düşünemem Zaten şuan bile ders çalışıyorum bu saatte işte .Bende anlamadım sanki bi yerde 20 diye yorum yapılmış ben kendini bilmiyorsun veya konu sahibi bilmiyor demiyorum ama aileler bilsede kendini bildiğini yinede izin vermiyor yapılabilecek bsy varmi ama 20 yaşindaysa veya altı hala bence ailesine karşı gelipte ya da sirtini donupte onlari terk edemez??
Bunu yapabilirim evet erkek kardeşime yada söyleyebilirim.
Gideceğim kararlıyım tek korkum olumsuz bir şey yaşamak çünkü tek tatile hiç gitmedim .
Madem kararlisin neden konu açtın aklınıda bulandircanGideceğim kararlıyım tek korkum olumsuz bir şey yaşamak çünkü tek tatile hiç gitmedim .
İşinizle alakalı bir seminer olduğunu eğitim almanız gerektiğini söyleyin gideceğiniz şehirde. Ve katılımın zorunlu tutulduğundan bahsedin. İzin verirler muhtemelen böylelikle gideceğiniz yeri bilirler en azından hangi şehirde olacağınızıÇok baskıcı bir ailem var özellikle babam köyde yetişmişler giyimimden tut eve geldiğim saate kadar karışıyorlar çalışan bir insan olmama rağmen. İş yerinde bir kız arkadaş var Bayram'da kısa süreli tatile gidelim dedi ama biliyorum aileme söylesem olay çıkar nasıl bir yalan uydursam bir daha bu fırsat elime geçmeyecek
Kadın.Haklısın uzaktan konuşması kolay kimse kimsenin ne yaşadığını bilemez dediğin gibi yaptım diyelim çıktım gittim kolay mı tek başına bir bayan olarak hayatını sürdürmek hemde böyle bir ülkede?
kesinlikle yalan söylemeyin. ikna edici olun. bir de çalışıyorsunuz. gezmek görmek sizin de hakkınız. hem değişiklik olur. ama ailenizi karşınıza alıp sinirlenmeden konuşunÇok baskıcı bir ailem var özellikle babam köyde yetişmişler giyimimden tut eve geldiğim saate kadar karışıyorlar çalışan bir insan olmama rağmen. İş yerinde bir kız arkadaş var Bayram'da kısa süreli tatile gidelim dedi ama biliyorum aileme söylesem olay çıkar nasıl bir yalan uydursam bir daha bu fırsat elime geçmeyecek
Tek başıma aslan gibi yaşıyorum kızım var birde bu ezikliği atın kadınlar güçlü olunHaklısın uzaktan konuşması kolay kimse kimsenin ne yaşadığını bilemez dediğin gibi yaptım diyelim çıktım gittim kolay mı tek başına bir bayan olarak hayatını sürdürmek hemde böyle bir ülkede?
yasınız kaç acaba? ben olsam ben tatıle gıdıyorum der ızın falan almam koca kadınsınız yasınızda 18 üstü ise onların uzerınızde söz hakkı yok..Çok baskıcı bir ailem var özellikle babam köyde yetişmişler giyimimden tut eve geldiğim saate kadar karışıyorlar çalışan bir insan olmama rağmen. İş yerinde bir kız arkadaş var Bayram'da kısa süreli tatile gidelim dedi ama biliyorum aileme söylesem olay çıkar nasıl bir yalan uydursam bir daha bu fırsat elime geçmeyecek
Çok baskıcı bir ailem var özellikle babam köyde yetişmişler giyimimden tut eve geldiğim saate kadar karışıyorlar çalışan bir insan olmama rağmen. İş yerinde bir kız arkadaş var Bayram'da kısa süreli tatile gidelim dedi ama biliyorum aileme söylesem olay çıkar nasıl bir yalan uydursam bir daha bu fırsat elime geçmeyecek
kaç yaşındasın?
Kadın değil kız mı deyim bende şimdi evet ama düşürdüğü hak etmiyorlar benceKadın.
Bayan değil, kadın.
Konuna gelirsek kesinlikle yalan söyleme, tüm yıl boyunca çok çalıştığını, çok yorulduğunu ve bir tatili hak ettiğini anlat. Yine de izin vermezlerse de artık yapacak bir şey yok. Gerçekten baskıcı bir ailen varmış, sabırlar dilerim...
27 yaşındayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?