- 2 Temmuz 2013
- 15.807
- 18.335
- 248
bazı aileler anlayamayabiliyorBence burada konu sahibi hak ediyor. Kac yasina gelmis kendi parasini kazanan bir kadina karisamayacaklarini gostermeliydi ailesine.
Aileme elbette baskaldiriyorum, defalarca kez yaptim. Daha tek yasamiyorum, lisansimin bitmesini bekliyorum. Para kazaninca durmam.Çok merak ediyorum sizi cidden ayrı mı yaşıyorsunuz ailenizle? Yada her gün baş kaldırıyor musunuz? Kendi paramı kazanıyorum evet aldığım 1.700 tl bişey kadrolu değilim çünkü bu parayla ayrı eve çıkıp metropol bir şehirde yaşamam imkansız ötesi bir söz var bilir misiniz beni yargılamadan önce benim giydiğim ayakkabıları giy benim geçtiğim yollardan geç o zaman anlarsın ancak beni. Kötü dahi olsa ailemi arkama almak istemiyorum ben yalnız olmam kolay değil!!! Bekara kadın boşamak kolay demiş eskiler.
Kismen hak veriyorum aslinda, mesela bu kisi bir universite ogrencisi olsaydi yorumum farkli olurdu benim de. Ama kendi parasini kazanan bir kadina yakistirmiyorum bu ezikligi gercekten.bazı aileler anlayamayabiliyor
anlatmaya çalışmak boşa çaba ve gerilim yaratabiliyor
ben anladım nasıl bir ailesi olduğunu
aslında bir kere baş kaldırabilse o fırtınayı atlayıp dediğim dedik olabilse bi daha karışamazlar ama sanırım huzurunun düzelmeyecek şekilde bozulacağından çekiniyor konu sahibi
haksız da değil, ailesiyle yaşıyomuş her gün laf sokmalar küsmeler hiçbir şeye izin vermeme durumları olur
bu tip aileler şu zihniyette oluyor evlenince kocanla yaparsın gidersin....
çünkü hep bir çobana ihtiyacımız var ya ,,,!
+1 Bundan bahsediyorum.Haklar verilmez, alınır. Anne babalara bas kaldirip karsiniza almadığınız surece onlar bagnazliktan kurtulamazlar.
Wooww üstümüze alınmışız hemen o ortaya sallamayı sen niye ustune alınıyorsun canısı demekki alıntı yapmaya gerek duymamışım buna ben karar veririm demiOrtaya sallama-->ON
Muhtemelen alintidan haberi olmama->ON
Algilama ve okudugunu anlama-->OFF
Alinti yaptigina gore sen de ustune alinmissin.Wooww üstümüze alınmışız hemen o ortaya sallamayı sen niye ustune alınıyorsun canısı demekki alıntı yapmaya gerek duymamışım buna ben karar veririm demi
Bana benim cevaplarimla gelmeAlinti yaptigina gore sen de ustune alinmissin.
çobanı ben yazdım bana sallamıştırOrtaya sallama-->ON
Muhtemelen alintidan haberi olmama->ON
Algilama ve okudugunu anlama-->OFF
İstediğiniz gibi düşünebilirsiniz cevap verebilirsiniz herkes yorum yapmakta özgür ben gayet iyi anladım ama sizle aynı fikirde olmadığım icin boyle geri dönüşler alıyorum herhaldeçobanı ben yazdım bana sallamıştır
ama okunanı anlamama durumunda diyeceğim bişey yok, gayet açık yazmıştım oysa ki.. bilale anlatır gibi anlatılmazi her şey de ya.
Ben sizin bahsettiğinizi söylemedim farkındaysanız oyle goren kadınlar var yokmu?ben sizin mesajınıza yorum yapmadım ki
siz benden sonra yazdınız
kocalarını çoban gibi gören kadınlardan da bahsetmedim
aileler kızımın başında bir erkek olsun ondan o sorumlu olsun diye bakıyorlar buna benim babam da dahildir ama zamanında gerekeni söyledim kendisine de
sonuçta kadınlar da birey ve bir erkeğin ya da herhangi başka birinin iznine bağlı olmadan ekonomik özdürlüğe sahip ve reşit ise hayatını istediği şekilde yönetebilir
siz bu dediklerimin neresine takıldınız?
Ben sizin bahsettiğinizi söylemedim farkındaysanız oyle goren kadınlar var yokmu?
Evet aileler maalesef oyle düşünüyor ama Şuanki yaşadığımız zamana bakılırsa bazen hakli bulmuyor degilim bu kadar sıkmakta 14 yaşındaki kızlarımız 25 yaşında gibi davranıyor bilmiyorm evlimisiniz çocuğunuz varmi ama ben dusunmek istemiyorum insanin basina suan kapısında evinde bile her is geliyor sizce normal değilmi uzaklara gondermek istememeleri
Ben 32 yaşındayım tatile gitcem dediğimde benim ailem bile durup bi düşünüyor.birçok aile böyledir. Kesinlikle yalan söyleme. Sevimli bir üslupla "dinlenmeye ihtiyacım var falan arkadaşımla falan yere gitmek istiyorum çok yoruldum sizin de haberiniz olsun" dersin. izin vermeseler de kapının önüne set çekecek değiller.gidersin nereye gittiğini bilirler ve yalan söylememiş olursun.dönüşte hediye almayı ihmal etme gönüllerini almış olursun.Çok baskıcı bir ailem var özellikle babam köyde yetişmişler giyimimden tut eve geldiğim saate kadar karışıyorlar çalışan bir insan olmama rağmen. İş yerinde bir kız arkadaş var Bayram'da kısa süreli tatile gidelim dedi ama biliyorum aileme söylesem olay çıkar nasıl bir yalan uydursam bir daha bu fırsat elime geçmeyecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?