- 22 Kasım 2010
- 11.198
- 19.844
- 498
- Konu Sahibi TheQueeninthenorth
17 haftalik hamileyim. Ilk bebegimi kaybettigim icin bu hamileligimde hem psikolojik yonden oldukca hassasim ( psikologtan yardim aliyorum) hem de basindan beri ilaclara ragmen gecmeyen kanama alanim sebebiyle agir fiziksel aktivitelerden kaciniyorum. Aktif kanamam olmadigi icin doktorum yatmama gerek gormuyor. Hatta tatile gitmende de bi sakinca yok zaten saglikki bebek senin haftanda her turlu tutunur dusmez ama saglikli degilse ne yapsan da onune geçemezsin tatile git diyor. 2 hafta sonra ucakla antalya da bi otele gidecegiz bir haftaligina. Hamile kalmadan once kışın yer ayirtmistik. Esim yogun calistigi icin bu tatile ihtiyaci var. Aslinda psikolojik olarak bana da ii gelebilir cunku öğretmenim ve su an tatildeyim calismiyorum. Evde surekli kendimi dinliyor kuruyorum. Ote yandan ailem ozellikle de annem siddetle tatil fikrine karsi. Antalya ağustosta cok sıcak olur denizde bile serinleyemezsin, yolda vs yorulursun burnundan gelir. Hele bi doğsun tatiller cuvala mi girdi vs konusup duruyor. Ne kdr hassas oldugumu bildigi icin soyluyor aslinda cunku allah korusun bsy olursa tatile ckmasaydim keske vs dye cok takacağımi biliyor.
Esim tamamen bana birakmis durumda nasil rahat edeceksen oyle olsun diyor. Hamileliginde ozellikle agustosta antalya ya gidenler, cok mu bunalirim gercekten? Isin bi de denizden enfeksiyon kapma kismi var. Ne dusunuyorsunuz, benim yerimde olsaniz rahimde az bi kanama alaniniz varsa ama doktor yasaklamadiysa tatile gider miydiniz?
Esim tamamen bana birakmis durumda nasil rahat edeceksen oyle olsun diyor. Hamileliginde ozellikle agustosta antalya ya gidenler, cok mu bunalirim gercekten? Isin bi de denizden enfeksiyon kapma kismi var. Ne dusunuyorsunuz, benim yerimde olsaniz rahimde az bi kanama alaniniz varsa ama doktor yasaklamadiysa tatile gider miydiniz?