- 7 Şubat 2018
- 943
- 368
- 23
- 29
- Konu Sahibi EvluBayan000
Eşimin ailesiyle sorunlarımız vardı bilirsiniz belki. Neyse biz kafa dağıtmak için eşimle tatil ayarladık. Benim ailem de yanıma gelmişti ailem gittikten 1 gün sonra biz tatile çıktık. Geldikten sonra yakın ve sevdiğim akrabalarim beni aradı . Ailen yanına gelmiş siz hemen niye tatile çıktıniz ? Zaten eşinin ailesiyle sorunların var birde tatil için üzerinize gelirler ? Hata yaptın? Arkanda durucak hiç bir şey birakmadin ? Bundan sonra ailende arkanda durmaz? Eşinin ailesi para bırakmıyor diyorsun tatile cikicak para buluyorsunuz.? Eşinin ailesi ne yapsa hakliymis demekki? Bundan sonra arkanda durmayiz ,? Ailen memleketine gitmeden tatile çıktıniz ailene çok büyük ayıp ettin? Devamlı bu eleştirilerle baş basayim. İnanın gittiğine gideceğime pişman oldum. Acaba hatamı yaptım. Bizim çevre ve eşimin ailesi biraz geri görüşlü ve benim çevrsekilsekilde algiliyor. Yarın bir gün bı sorun çıkarsa adamlar tatil için çıkartır ailende arkanda durmaz. Annemde bana çok kırgınım ben gitmeden hemen tatile çıktın diye telde çok soğuk konuşuyor. Eş ailesinde hep fedakarlik yapan taraf ben oluyorm en ufak bir hatam olsun. Benim üstüme grliyorlsr senin şu hataların var onlar da bu yüzden yapıyor diye. Moralim çok bozuk arkadaşlar kimseye sanane diyemiyorum. Eğer dersem dik baslisin damgası yiyorum. Etrafımda 3 5 sevdiğim baglantili oldugum kişi var hayatıma müdahale ettiler karismayin dediğim için onlarla da aram kötü oldu. Şimdi ailemle de bu tatil meşeli için aram açıldı . Eş ailesi sorunlarim vardı annem eşimle konuştu kızımın arkasindayiz vs vs eşimle çok güzel konuştu. Annemde diyormuş yarın bir gün kaynanasigil senin kızın tatillerden gelmiyor. Kayinbabam kocama para vermiyor ama tatile gidicek parayı nereden buluyor derlerse ben kzimin arkasinda nasıl duruyum. Diyomus. Ailemle de aram açıldı arkadaşlar etrafima karsi nasıl davranmak gerekiyor ,? Bana anlayış gostermelerini hayatıma karismamalarini nasıl anlatmalıyım. Karismayin desem bile biz senin iyiliğin için konusyoruz yarın bir gün senin yüzünden bir sorun ciksrsak arkanda durmayiz diyorlar. Herkesle kötü de olmak istemiyorum ama bu söylenenler piskolojimi mahvetti artik