Tatile gitmemiz herkese dert oldu.

EvluBayan000

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
7 Şubat 2018
943
368
23
29
Eşimin ailesiyle sorunlarımız vardı bilirsiniz belki. Neyse biz kafa dağıtmak için eşimle tatil ayarladık. Benim ailem de yanıma gelmişti ailem gittikten 1 gün sonra biz tatile çıktık. Geldikten sonra yakın ve sevdiğim akrabalarim beni aradı . Ailen yanına gelmiş siz hemen niye tatile çıktıniz ? Zaten eşinin ailesiyle sorunların var birde tatil için üzerinize gelirler ? Hata yaptın? Arkanda durucak hiç bir şey birakmadin ? Bundan sonra ailende arkanda durmaz? Eşinin ailesi para bırakmıyor diyorsun tatile cikicak para buluyorsunuz.? Eşinin ailesi ne yapsa hakliymis demekki? Bundan sonra arkanda durmayiz ,? Ailen memleketine gitmeden tatile çıktıniz ailene çok büyük ayıp ettin? Devamlı bu eleştirilerle baş basayim. İnanın gittiğine gideceğime pişman oldum. Acaba hatamı yaptım. Bizim çevre ve eşimin ailesi biraz geri görüşlü ve benim çevrsekilsekilde algiliyor. Yarın bir gün bı sorun çıkarsa adamlar tatil için çıkartır ailende arkanda durmaz. Annemde bana çok kırgınım ben gitmeden hemen tatile çıktın diye telde çok soğuk konuşuyor. Eş ailesinde hep fedakarlik yapan taraf ben oluyorm en ufak bir hatam olsun. Benim üstüme grliyorlsr senin şu hataların var onlar da bu yüzden yapıyor diye. Moralim çok bozuk arkadaşlar kimseye sanane diyemiyorum. Eğer dersem dik baslisin damgası yiyorum. Etrafımda 3 5 sevdiğim baglantili oldugum kişi var hayatıma müdahale ettiler karismayin dediğim için onlarla da aram kötü oldu. Şimdi ailemle de bu tatil meşeli için aram açıldı . Eş ailesi sorunlarim vardı annem eşimle konuştu kızımın arkasindayiz vs vs eşimle çok güzel konuştu. Annemde diyormuş yarın bir gün kaynanasigil senin kızın tatillerden gelmiyor. Kayinbabam kocama para vermiyor ama tatile gidicek parayı nereden buluyor derlerse ben kzimin arkasinda nasıl duruyum. Diyomus. Ailemle de aram açıldı arkadaşlar etrafima karsi nasıl davranmak gerekiyor ,? Bana anlayış gostermelerini hayatıma karismamalarini nasıl anlatmalıyım. Karismayin desem bile biz senin iyiliğin için konusyoruz yarın bir gün senin yüzünden bir sorun ciksrsak arkanda durmayiz diyorlar. Herkesle kötü de olmak istemiyorum ama bu söylenenler piskolojimi mahvetti artik

Eşimin ailesiyle sorunlarımız vardı bilirsiniz belki. Neyse biz kafa dağıtmak için eşimle tatil ayarladık. Benim ailem de yanıma gelmişti ailem gittikten 1 gün sonra biz tatile çıktık. Geldikten sonra yakın ve sevdiğim akrabalarim beni aradı . Ailen yanına gelmiş siz hemen niye tatile çıktıniz ? Zaten eşinin ailesiyle sorunların var birde tatil için üzerinize gelirler ? Hata yaptın? Arkanda durucak hiç bir şey birakmadin ? Bundan sonra ailende arkanda durmaz? Eşinin ailesi para bırakmıyor diyorsun tatile cikicak para buluyorsunuz.? Eşinin ailesi ne yapsa hakliymis demekki? Bundan sonra arkanda durmayiz ,? Ailen memleketine gitmeden tatile çıktıniz ailene çok büyük ayıp ettin? Devamlı bu eleştirilerle baş basayim. İnanın gittiğine gideceğime pişman oldum. Acaba hatamı yaptım. Bizim çevre ve eşimin ailesi biraz geri görüşlü ve benim çevrsekilsekilde algiliyor. Yarın bir gün bı sorun çıkarsa adamlar tatil için çıkartır ailende arkanda durmaz. Annemde bana çok kırgınım ben gitmeden hemen tatile çıktın diye telde çok soğuk konuşuyor. Eş ailesinde hep fedakarlik yapan taraf ben oluyorm en ufak bir hatam olsun. Benim üstüme grliyorlsr senin şu hataların var onlar da bu yüzden yapıyor diye. Moralim çok bozuk arkadaşlar kimseye sanane diyemiyorum. Eğer dersem dik baslisin damgası yiyorum. Etrafımda 3 5 sevdiğim baglantili oldugum kişi var hayatıma müdahale ettiler karismayin dediğim için onlarla da aram kötü oldu. Şimdi ailemle de bu tatil meşeli için aram açıldı . Eş ailesi sorunlarim vardı annem eşimle konuştu kızımın arkasindayiz vs vs eşimle çok güzel konuştu. Annemde diyormuş yarın bir gün kaynanasigil senin kızın tatillerden gelmiyor. Kayinbabam kocama para vermiyor ama tatile gidicek parayı nereden buluyor derlerse ben kzimin arkasinda nasıl duruyum. Diyomus. Ailemle de aram açıldı arkadaşlar etrafima karsi nasıl davranmak gerekiyor ,? Bana anlayış gostermelerini hayatıma karismamalarini nasıl anlatmalıyım. Karismayin desem bile biz senin iyiliğin için konusyoruz yarın bir gün senin yüzünden bir sorun ciksrsak arkanda durmayiz diyorlar. Herkesle kötü de olmak istemiyorum ama bu söylenenler piskolojimi mahvetti artik
Aileniz size misafir olarak geldiğinde onlar gitmeden mi tatile çıktınız ?

Birde para mevzusunu tam anlayamadım. Tatile gitmeyip, eşiniz babasına mi para verecekmiş?

Hıh burada da cebindeki paranın hesabını yapan gereksiz insanlar mevcut maşallah :duduk: bunları söyleyenler kimler acaba

butun cevre sizin evin icinde yasiyo gibi ya, biraz mahreminiz olsun. ben tatile gitsem kimsenin haberi olmaz, laf arasinda aileme belki derim. ayni sekilde esim de ailesine demez

o onu dedi bu bunu dedi takip etmekten yorulur insan. anneniz de kizim bunaldi kafa dagitti bunaltmayin desin. arkanizda durmamaya yer ariyomus anneniz. bide su size telefon eden laf yetistirenlerden uzak durun. evde bardak kirsaniz telefon edip hangi bardak diyecekler utanmasalar, hatta niye kirdin dikkat etmedin diyecekler

Arayan kişiye ne oluyorda bu kadar burnunu sokuyor?
Yılanın başı küçükken ezilir böyle boş laf taşıyanı lafınla ez ki kafana rahat olsun.
Annenide anlayamadm onlar varken tatile gitmemişsinizki bir gün sonra gitmşsiniz.
Ve eşinizin babası size para vermek zorunda değilki onuda anlayamadım

Birde para mevzusunu tam anlayamadım. Tatile gitmeyip, eşiniz babasına mi para verecekmiş?
Evet bende bunları merak ettim ailesi gitmeden tatile girdilerde evet ayıp olmuş.
Birde eş ailesinden para desteği bekleniyor yanlış anlamadıysam bu durum da evet bizden para bekliyorlar ama tatile gidecek durumları var demek ki der insanlar .

Ama genel olarak altı üstü bir tatil kimsenin bu kadar müdahil olmasına izin vermeyin .

Aileniz gitmeden mi tatile çıktınız, gittikten sonra mı? kalmak istedilerde yolladınız mı?
Bir tatil için bu kadar laf edilir mi, kimsenin haddi değil yorum yapmak.
Her iki tarafın aileside fazla karışıyorlar, bence siz ailelere uygun bir dille lüzumundan fazla konustuklarını hatirlatın

Neden herkesin hayatınız hakkında bu denli rahat eleştiri yapmasına müsade ediyorsunuz ki? Eş tarafı olsun sizin taraf olsun insanlar neden bu kadar hayatınızın icinde? Aile olmak güzel bir şey ama kırmızı çizgileri de aşmamak gerek size bu denli laf söyleme rahatlığını baştan vermişsiniz herkese şimdi de size ne diyemiyorsunuz doğal olarak, bence biraz mesafe koyun araniza ya da hayat benim hayatım, para benim param bu kadar düşünmenize gerek yok teşekkür ederim diyebilmeniz gerekir.
Anlayamadigim tek nokta şu ki; sizin aileniz başka şehirden sırf sizin için mi bulunduğunuz şehire gelmişti?

Butun suc sizde bi kere sizi arayan kisi ne hakla boyle seyler soyleyebiliyor.sanand deseydiniz.
Aileniz yaninizdayken tatile gitmeniz bencede olmamis ben olsam bende kuserdim.

Bir tatilin bu kadar sorun olmasının tek nedeni: VİZYONSUZLUK.
Aileniz döndükten bir gün sonra tatile gittiğinizi yazmışsınız ama anneniz “Ben gitmeden hemen tatile çıktın.” deyip kırılmış size. Nasıl oluyor bu?
Eşinizin ailesi mi size para veriyor, siz mi onlara veriyorsunuz? Neden?
Tatile gittiğiniz herkes tarafından nasıl biliniyor? Bilinse bile neden bu kadar mesele oluyor?
Anneniz de bir garip. Kaynananız ona “Senin kızın tatillerden gelmiyor.” demiş. Derse desin. Bu bir kusur mu? Oğluyla gidiyorsunuz, kime ne?
Gören de bütün parayı Maldivler’de ezdiniz sanır.

Evet bende bunları merak ettim ailesi gitmeden tatile girdilerde evet ayıp olmuş.
Birde eş ailesinden para desteği bekleniyor yanlış anlamadıysam bu durum da evet bizden para bekliyorlar ama tatile gidecek durumları var demek ki der insanlar .

Ama genel olarak altı üstü bir tatil kimsenin bu kadar müdahil olmasına izin vermeyin .
Hayır ailesinden para beklentimiz yok. Nasıl anlatiyim eşim 3 kazaniyorsa 1ni muhakkak kayınpeder bı şekilde ihtiyacım var diye alıyor. Bunu da yakın akrabamla paylasmistim. Onların tepkiside kayinpederiniz paramızı alıyor diyorsun tatile nasıl çıkıyorsunuz? Siz böyle harcarsaniz onlarda alır gibisinden konusuyorlar

Ortadoğu mok çukuruna hoş geldiniz. Tatilin bu kadar büyümesinin sebebi tipik zihniyet ve kıskançlık. Yoksa ne alaka annen gelmiş gitmiş de kp para almış da. Aslında tek eleştirileri "sen nasıl olur da biz gidemezken tatile gidersin!! Olay bundan ibaret.
Bir de millet seninle kötü olmaya zaten meraklıymıs öyle de kötü olacaksin böyle de kötü olacaksin size ne ulan diye cingar çıkarın.

Butun suc sizde bi kere sizi arayan kisi ne hakla boyle seyler soyleyebiliyor.sanand deseydiniz.
Aileniz yaninizdayken tatile gitmeniz bencede olmamis ben olsam bende kuserdim.
Ailem yanımda değildi. Ailem 1 hafta kaldı yanımda daha sonra kardeşine geçip ordanda memlekete gidcegini söyledi bende ddm ki anne istersen tatili iptal edeyim biraz daha kal yanımda o da yok ben zaten 1 hafta anca kalabilirim işlerim var 2 gün kardeşimin yanında kalıp gidicem dedi. Bizde eşimle birlikte annemi kardeşine bıraktık daha sonra tatile çıktık annemde biz tatile biktiktan 2 gün sonra memleketine gitti. Yani o iki gün süreçte kardesinde kaldi

Aileniz memleketten size geldi siz de tatile çıktınız .doğru anladıysam e ayıp olmuş .

Biraz öyle oluyor biz parayı harcamazsak o para bir şekilde eş ailedine gidiyor. Bu zamana kadar birkimim hep gitti borç diyerek aldılar hep. Bende baktım birikimim gidiyor en iyisi harcayalaim güzel bir tatil yapalım dedim. Etrafımda diyorki edinin ailesi sizden para alıyorsa tatile cikacak parayı nereden buluyorsunuz. Aile konusuna kolince biz daha önceden rezarvasyon vermiştik ailem geldi yanında 1 hafta kalicam 2 gün de kardesimde kalicam dedi . 1 hafta yanımda kaldı biz de kardeşine bırakıp tatile çıktık olay bu

Aileniz memleketten size geldi siz de tatile çıktınız .doğru anladıysam e ayıp olmuş .
Hayır ailem benim yanımda 1 hafta kalacağını soyle di 1 hafta kaldı zaten. Daha fazla kalsaydı iptal da ederdim öyle bir durum yok. Sadece 1 haftadan sonra kardeşine gitti oradan da memlekete gidicez dedi bizimde rezarcasyon günümüz olduğu için annem burdayken yani kardesindeyken gittik tatile

Back
X