Keyfine bakması neden doğru çok yanlış çok ayıp etti
Sen onu terkettin mi?
Terkettin.
Nişanlı bir insanın yapacağı son şey olan yüzüğü çıkartma işini yaptin mi?
Yaptin
Sinirinden ona tokat attın mı?
Attın.
Eee?
Adam hala evde oturup yılbaşına kendisini dövüp terkeden nişanlısı için ağlayarak mi girsin?
Haklı olarak tatile çıkmış. Ki ailesini de almış. Demek ki masum bir tatil olacak,sadece kafa dağıtmak amaçlı.
Ama o kadar bencil bir insansın ki sensiz olduğu her an aglamasini,yalvarmasıni bekliyorsun.
Kusura bakma ama bir ilişki 'bitti' kelimesinden sonra bitmiştir.
O saatten sonra o da senin için yabancı sen de onun için yabancısın...
Sevgilimden ayrıldıktan on gün sonra çok daha mutlu bir ilişkiye başladığım zamanlar olmuştu.
Çünkü, neden olmasın?
Bittiyse bitmiştir. Kimse de kimsenin yasini tutamaz.
Madem buna cesaretin yoktu , madem o senin için hala önemli birisi 'bu olaydan sonra sana nasıl güveneyim? Sen bana kendini ispat et' deseydin,
iletişim yollarını açık biraksaydin o şu an tatilde değil sana kendini kanıtlamak için hastanede tAhlil yaptiriyor-e devletten daha önce bu konuda doktora gitmediğine dair birşeyler bulmaya çalışıyor olurdu (ki tatil yapmış,bu kötü birşey değil ki)
Blöf yapmissin,ters tepmiş
Geçmiş ola
Aklı basinda Hiç kimse de tokat yiyip terkedildiği sevgilisine geri dönmez.
Sen de kendi hayatına bak madem bundan böyle.
Bu da bir ders olsun .
Bundan sonraki ilişkilerinde de ilgi çekmek için terkedip durma insanları.
Sen prenses değilsin,kimse de senin kapindan ayrılmayacak kölelerin değil.
İn o bulutlardan
Yanlış anlama sakin, senin durumuna benzer birşey başıma geldi (neyse ki ilk ilişkimde) . Ben sinirlenip anlık Trip ihtiyacımı ayrılık cümlesiyle bitirdim,karşı taraf da tamam dedi:) nasıl pişman oldum, nasıl üzüldüm... Ama olaydan bir ders çıkarttım. Bundan sonra hiçbir ilişkimde kesin emin olmadan ayrılık lafını açmadım. Kesin emin bir şekilde ayrıldığım için de mutlu mesut atlattim o süreçleri.