Iyi aksamlar
kiminize basit birsey olarak gelebilir ama ögretmenim ve biliyorsunuz tatildeyiz
(26 yasindayim ve bekarim buarada)
ve inanirmisiniz tatile birlikte gidebilecegim bir insan bile yok. Evde tikanip kaldim ve tatilimi evde geciriyorum. Depresyona girdim agliyorum düsünün tatile gitme imkanim var fakat ben gidemiyorum cünki gidecek insan bulamiyorum.
Arkadaslarim deseniz kimisi evli kimisi kendi ailesiyle tatilde memlekette anlicaginiz kafa dengi biri yok.
Genelde Annemle yada kardesimle tatile giderdik bu 1 haftadir özellikle ikisine yalvardim yakardim agladim ama kimse istemiyor. Belki dersiniz maddi durum ama o konudada bir problem yok.
2 gündür cikmiyorum evden kendimi biraktim ister istemez üzülüyorum birilerine bagli olmak cok kötüymüs bazen diyorum yalniz gideyim ama cekiniyorum insanlarin bakis acisi vs. ve nekadar güzel gecebilirki yanliz tatil yani nekadar gezebilir insan.
Üstelik 2 yildir tatil yapamiyorum ve 1 yillik iliskim 2 gün önce sona erdi inanin hic iyi degilim tatile ihtiyacim var ama kimse anlamiyor

Kafam cok karisik
sadece icimi dökmek istedim düsüncelerinizi almak istedim ve belkide aranizda yalniz tatil yapanlar vardir tecrübelerini anlatabilirler