Tatile yalniz giden?

Bazı etkinlikler oluyor kamp gibi. Adını tam bilmiyorum antalya civarında bungalowlarda kalınıyor. gençlik kampı gibi
sizin yaşınızda insanlar grup ya da bireysel gidiyor
Her gün bi aktivite oluyor
Rafting, trekking, yamaç paraşütü, vb
Arkadaşım yalnız gitmişti
Orada bir sürü arkadaş edinmiş
1 haftalık falan oluyor
Olimpos cirali etkinlikleri :) konu sahibi al bir dal iyidir o taraflar :)

Ayni ben gibiymissin canım ben de öğretmenim herkeslere yalvardım ama yurtdışı olmadı bu sene. Seneye kararlıyım olmadı yalnız başıma gideceğim belki sen de tek katılırsın bakarsın denk geliriz :))
Biz eşimle yurtdışı turuna katılmıştık, 2 çocuklu aileler de vardı, yaşlılar da, gençler de. Herkes birbiriyle güzel kaynasiyor. Ama tek gelen hiç yoktu dikkatimi çekti. Konu sahibine mavi turlara kesinlikle katılmasını önerdim tek çok duydum ama yurtdışını önermem. Onlarda yemek ve alışveriş için serbest saatler oluyor, bilmediğiniz bir ülkede tek kalmak biraz tatsız olabilir.

Bi gun mutkaka yapicam dedigim sey:)) cocuklar buyusunde biraz, bebeleri herife birakip kacmayi planliyorum:))

Yalnız tatil lükstür. Ben bayılırım, kafamı dinlerim. Her fırsatta yalnız kaçarım. Kalabalık tatil her zaman yapılıyor zaten ama zor yalnız kalabiliyorum. Şu an da oğlumla tatildeyim(: Kafam mis. Hiç beklemeyin, gidin.

Iyi aksamlar

kiminize basit birsey olarak gelebilir ama ögretmenim ve biliyorsunuz tatildeyiz
(26 yasindayim ve bekarim buarada)
ve inanirmisiniz tatile birlikte gidebilecegim bir insan bile yok. Evde tikanip kaldim ve tatilimi evde geciriyorum. Depresyona girdim agliyorum düsünün tatile gitme imkanim var fakat ben gidemiyorum cünki gidecek insan bulamiyorum.
Arkadaslarim deseniz kimisi evli kimisi kendi ailesiyle tatilde memlekette anlicaginiz kafa dengi biri yok.
Genelde Annemle yada kardesimle tatile giderdik bu 1 haftadir özellikle ikisine yalvardim yakardim agladim ama kimse istemiyor. Belki dersiniz maddi durum ama o konudada bir problem yok.

2 gündür cikmiyorum evden kendimi biraktim ister istemez üzülüyorum birilerine bagli olmak cok kötüymüs bazen diyorum yalniz gideyim ama cekiniyorum insanlarin bakis acisi vs. ve nekadar güzel gecebilirki yanliz tatil yani nekadar gezebilir insan.
Üstelik 2 yildir tatil yapamiyorum ve 1 yillik iliskim 2 gün önce sona erdi inanin hic iyi degilim tatile ihtiyacim var ama kimse anlamiyor :KK61:
Kafam cok karisik

sadece icimi dökmek istedim düsüncelerinizi almak istedim ve belkide aranizda yalniz tatil yapanlar vardir tecrübelerini anlatabilirler
Kültür turlarına katılabilirsiniz aslında 3kere bu tür turlara katıldım ve tek katılan bir çok bayan vardı

Yurt disi turlarini bir arastir. Bir tanidigim arkadaslariyla gidecekti olmamis yalniz gitti. Fotograflari paylasti cok da eglenmis yeni insanlar tanimis.

Ayni ben gibiymissin canım ben de öğretmenim herkeslere yalvardım ama yurtdışı olmadı bu sene. Seneye kararlıyım olmadı yalnız başıma gideceğim belki sen de tek katılırsın bakarsın denk geliriz :))
Ahh keske denk gelsek :)))
Ilk defa böyle birsey basima geliyor bagli olmak cok kotuymus neyse artik yalniz bakacagin

Olimpos cirali etkinlikleri :) konu sahibi al bir dal iyidir o taraflar :)
Arastirdim az önce ve evet o taraflaribayagi tavsiye ediyorlar :)

Bekar ve yalnızken tatilin tadı da güzeldir. Bence Ülkemizde gezmediğiniz yerleri gezin. 3-5 günlük turlara katılın.

Annem-halam-ben üçümüz giderdik tatillerde. Lisede yaz tatillerinde gezdik hep...Ben lise öğrencisiyken katıldığımız turlara tek başına gelmiş öğretmen, doktor ya da üni öğrencisi ablalar gördükce nasıl özenirdim. Hep onlarla konuşmaya çalışırdım :)) çok havalı bile olursunuz. Yalnız kalmazsınız asla..Hemen bir tur ayarlayın tadını çıkarın bu fırsat tekrar elinize geçmeyebilir.

Bekar ve yalnızken tatilin tadı da güzeldir. Bence Ülkemizde gezmediğiniz yerleri gezin. 3-5 günlük turlara katılın.

Annem-halam-ben üçümüz giderdik tatillerde. Lisede yaz tatillerinde gezdik hep...Ben lise öğrencisiyken katıldığımız turlara tek başına gelmiş öğretmen, doktor ya da üni öğrencisi ablalar gördükce nasıl özenirdim. Hep onlarla konuşmaya çalışırdım :)) çok havalı bile olursunuz. Yalnız kalmazsınız asla..Hemen bir tur ayarlayın tadını çıkarın bu fırsat tekrar elinize geçmeyebilir.
Cok tesekkür ederim motive oldum iyice :)

Mesela suan düsünüyorumda yalniz oteldr ne yapilir yemeklere tek inip örnegin tek gezmek bilemiyorum sanirsam denemek lazim
Sadece otele mi gideceksin ama? Bizim bi is arkadasi vardi 10 gun tatile gitti.. inanirmisin 10 gunde 7 kilo aldida geldi:)) acik bufe herif yemiste yemis:)) yuz dinlen uyu yemek ye gezilcek yerler varsa cikip gez mesela.. yaninda biri olsaydi ne yapardin mesela? Otur bi kahve ic nette dolan..kitap oku..guneslen.. bitti gitti 3 gun:)

Benim de kimsem yok. Aynı senin gibiyim. Para var, zaman var, ama insan yok.
Sırf birlikte gezip tozmak için sevgili yapmak istiyorum, o raddeye geldim. Ama sevgili filan da yapamıyorum. Öyle kaldım. :)

Iyi aksamlar

kiminize basit birsey olarak gelebilir ama ögretmenim ve biliyorsunuz tatildeyiz
(26 yasindayim ve bekarim buarada)
ve inanirmisiniz tatile birlikte gidebilecegim bir insan bile yok. Evde tikanip kaldim ve tatilimi evde geciriyorum. Depresyona girdim agliyorum düsünün tatile gitme imkanim var fakat ben gidemiyorum cünki gidecek insan bulamiyorum.
Arkadaslarim deseniz kimisi evli kimisi kendi ailesiyle tatilde memlekette anlicaginiz kafa dengi biri yok.
Genelde Annemle yada kardesimle tatile giderdik bu 1 haftadir özellikle ikisine yalvardim yakardim agladim ama kimse istemiyor. Belki dersiniz maddi durum ama o konudada bir problem yok.

2 gündür cikmiyorum evden kendimi biraktim ister istemez üzülüyorum birilerine bagli olmak cok kötüymüs bazen diyorum yalniz gideyim ama cekiniyorum insanlarin bakis acisi vs. ve nekadar güzel gecebilirki yanliz tatil yani nekadar gezebilir insan.
Üstelik 2 yildir tatil yapamiyorum ve 1 yillik iliskim 2 gün önce sona erdi inanin hic iyi degilim tatile ihtiyacim var ama kimse anlamiyor :KK61:
Kafam cok karisik

sadece icimi dökmek istedim düsüncelerinizi almak istedim ve belkide aranizda yalniz tatil yapanlar vardir tecrübelerini anlatabilirler
Tatile gidemediginiz için oturup agliyorsunuz öyle mi? Peki..

Back
X