Tatile yalniz giden?

Vallahi ne yalan söyleyim, youtube videoları filan mı hazırlasam diye düşündüm. Ama hiç tecrübem yok. Tutar mı, izlenir mi, bir de altına uyuz uyuz yorumlar yapılır da pişman edilir miyim vs gibi sebeplerden çekiniyorum. Ama dediğiniz gibi, bu tecrübeyi fotoğraflar, yol videoları, konuşma vs hepsiyle bir şekilde yaymak benim de içimden geçiyor. :) Gopro kameram var mesela, arabaya takıyorum, yolu çekiyorum. Güzel manzaralı yerler için süper oluyor. Bu tür videolar çekeceğim yolda. Bunları gösteresim var, evet.
Cok guzel fikir bencede
Ki gicik gicik yorum yapanlar mutlaka olacaktir :) merak etmiyor degilim bende

Bazilari yanlis anlamis sanki tatil icin agliyormusum gibi.
Dedigim gibi yeni ayrilik geciriyorum biraz gerginim ve aglamalar bundan kaynakli her an dokunsalar patlayacak gibiyim bu dönemin hizla gecmesini istiyorum.
Ve acilen tatile ihtiyacim var
:)

Bir otele gidip bir hafta kalmak belki yalniz sikici olur ama ben sizim yaninizda olsam gider bi tura katilirdim. Orada yeni arkadaslar da edinirsiniz cok eglenceli olur. Tatil illa ki deniz gunes demek degildir. Bence bu mevsim karadeniz super olur. Ayder yaylasi ve uzungolde aradiginiz huzuru bulacaginiza eminim.

Açılın yalnız tatil uzmanı geldi :KK76:

Bu yalnız tatil yapma olayını herkesin yaşaması gerektiğini düşünüyorum. Biraz sosyal bir insan olabilirsin yanına birilerini isteyebilirsin ama bu şekilde %100 senin istediğin gibi bir tatil olmaz. Ben 18 yaşımdan beri paramı biriktirip kendi başıma tatile gidiyorum gerek yurt içi gerek yurt dışı. Haziran, eylül gibi kıyıların çok daha serin ve sakin olduğu zamanlarda deniz tatili, onun dışında Karadeniz, Anadolu'nın serin yerleri vs. Hazır evdeymişsin oturup bir güzel plan yap, aktivite, ne istiyosun tatilden vs. Bir güzel rezervasyonlarını da yap. Ben tamamen turla gitmeyi sevmiyorum azıcık özgürlük delisiyim gideceğim yerde günübirlik tur daha güzel oluyor, insanlarla tanışırsın akşamında yemek yersin çook eğlenebilirsin. Şimdi depresif olabilirsin ama o planı yaparken heyecanla dolarsın. İnsan böyle tek başına yaptığı aktivitelerden sonra çok güzel özgüven sahibi oluyor. Ben yurt dışına tek gitmekten korkuyordum 16 gün gittim şimdi dünyanın her yerinde yolumu bulur hayatımı sürdürürüm diye bir özgüven bile geldi. Demem o ki kesinlikle tek çık :)

Iyi aksamlar

kiminize basit birsey olarak gelebilir ama ögretmenim ve biliyorsunuz tatildeyiz
(26 yasindayim ve bekarim buarada)
ve inanirmisiniz tatile birlikte gidebilecegim bir insan bile yok. Evde tikanip kaldim ve tatilimi evde geciriyorum. Depresyona girdim agliyorum düsünün tatile gitme imkanim var fakat ben gidemiyorum cünki gidecek insan bulamiyorum.
Arkadaslarim deseniz kimisi evli kimisi kendi ailesiyle tatilde memlekette anlicaginiz kafa dengi biri yok.
Genelde Annemle yada kardesimle tatile giderdik bu 1 haftadir özellikle ikisine yalvardim yakardim agladim ama kimse istemiyor. Belki dersiniz maddi durum ama o konudada bir problem yok.

2 gündür cikmiyorum evden kendimi biraktim ister istemez üzülüyorum birilerine bagli olmak cok kötüymüs bazen diyorum yalniz gideyim ama cekiniyorum insanlarin bakis acisi vs. ve nekadar güzel gecebilirki yanliz tatil yani nekadar gezebilir insan.
Üstelik 2 yildir tatil yapamiyorum ve 1 yillik iliskim 2 gün önce sona erdi inanin hic iyi degilim tatile ihtiyacim var ama kimse anlamiyor :KK61:
Kafam cok karisik

sadece icimi dökmek istedim düsüncelerinizi almak istedim ve belkide aranizda yalniz tatil yapanlar vardir tecrübelerini anlatabilirler
Bekar olsaydım gelirdim senle tatile.Ayy boşver kimseyi valla param olsa serbest olsaydım gider 5 yıldızlı otelde keyif yapar,kitabımı okur kendimi dinlendirirdim.Kendimi eğlendirmeyi seviyorum ,kimse olmasa da olur .Para olduktan sonra ben orda arkadaş bulurdum .Bunun için üzülünür mü ayyy :KK48:

Açılın yalnız tatil uzmanı geldi :KK76:

Bu yalnız tatil yapma olayını herkesin yaşaması gerektiğini düşünüyorum. Biraz sosyal bir insan olabilirsin yanına birilerini isteyebilirsin ama bu şekilde %100 senin istediğin gibi bir tatil olmaz. Ben 18 yaşımdan beri paramı biriktirip kendi başıma tatile gidiyorum gerek yurt içi gerek yurt dışı. Haziran, eylül gibi kıyıların çok daha serin ve sakin olduğu zamanlarda deniz tatili, onun dışında Karadeniz, Anadolu'nın serin yerleri vs. Hazır evdeymişsin oturup bir güzel plan yap, aktivite, ne istiyosun tatilden vs. Bir güzel rezervasyonlarını da yap. Ben tamamen turla gitmeyi sevmiyorum azıcık özgürlük delisiyim gideceğim yerde günübirlik tur daha güzel oluyor, insanlarla tanışırsın akşamında yemek yersin çook eğlenebilirsin. Şimdi depresif olabilirsin ama o planı yaparken heyecanla dolarsın. İnsan böyle tek başına yaptığı aktivitelerden sonra çok güzel özgüven sahibi oluyor. Ben yurt dışına tek gitmekten korkuyordum 16 gün gittim şimdi dünyanın her yerinde yolumu bulur hayatımı sürdürürüm diye bir özgüven bile geldi. Demem o ki kesinlikle tek çık :)

Ne güzel anlatmissin
Hemde 18 yasindan beri Bravo
Ben acikcasi hayatimda hic tek gitmedigim icin haliyle endiseler var ama atacagim bu adimi :)

Back
X