• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tatillerde akrabaların eve doluşmasi

Sizi tebrik ederim,bu nasıl bir cesaret.ben ne yapabilirim gerçekten iş arıyorum kimse beni beğenmiyor heralde diyorum acaba goruntum mu sıkıntılı 😔
Deli cesareti var bende cok ağır bedeller ödüyorum ödedim sonuç işte bu oldu inanın insanın gözü kararınca hiç birşey sizi durduramiyor en son yaşadığım tecrübeyi anlatayım iş buldum diye ölüyorum sevinçten hanımefendiyle anlaşıyoruz ilk önce günlük olarak gideceğim deneme olursa haftada beş gün temizlik yemek ütü neyse gittim o gün tabi ki bir triblex ev ve çok çok büyük o üç katı sildim süpürdüm bütün banyoları yıkadım pırıl pırıl oldu ve asla durmadım sonuç ne oldu derseniz elime 2.500 TL gibi komik bi rakam verdi hakkım bu olmamasina rağmen ağlaya ağlaya döndüm amaa bu beni vazgeçirdi mi asla şimdi etiket fabrikasına başvurdum yine arada temizlik gelirse devam pes etme lüksüm yok
Ve inanın şunu gördüm hayat bir yolculuk kaldırım taşı olup kenarda kalmaktansa araba olup devam etmeyi bambaşka yollar gormeyi tercih ederim bunun için de zamana tecrubeye ihtiyaç var yaş kaç olursa olsun

Deli cesareti var bende cok ağır bedeller ödüyorum ödedim sonuç işte bu oldu inanın insanın gözü kararınca hiç birşey sizi durduramiyor en son yaşadığım tecrübeyi anlatayım iş buldum diye ölüyorum sevinçten hanımefendiyle anlaşıyoruz ilk önce günlük olarak gideceğim deneme olursa haftada beş gün temizlik yemek ütü neyse gittim o gün tabi ki bir triblex ev ve çok çok büyük o üç katı sildim süpürdüm bütün banyoları yıkadım pırıl pırıl oldu ve asla durmadım sonuç ne oldu derseniz elime 2.500 TL gibi komik bi rakam verdi hakkım bu olmamasina rağmen ağlaya ağlaya döndüm amaa bu beni vazgeçirdi mi asla şimdi etiket fabrikasına başvurdum yine arada temizlik gelirse devam pes etme lüksüm yok
Ve inanın şunu gördüm hayat bir yolculuk kaldırım taşı olup kenarda kalmaktansa araba olup devam etmeyi bambaşka yollar gormeyi tercih ederim bunun için de zamana tecrubeye ihtiyaç var yaş kaç olursa olsun
Allahım yolunuzu açık etsin gönlünüze göre versin inşallah en yakın zamanda.

Allahım yolunuzu açık etsin gönlünüze göre versin inşallah en yakın zamanda.
Çok teşekkür ederim içtenlikle amin diyorum çok ihtiyacım var yolumun açılmasına iki evladım var berbat evlilikten kendimi kurtarmak için bu karanliktan çıkmak için bütün çabam insan bi noktadan sonra hiç birşeyden korkmuyormus hayat bana bunu öğretti akllima gelmeyecek bütün işleri yapıyorum yapmaya da devam edeceğim.
Kizim dahil bütün genc kızlara hep söylüyorum mesleğiniz olsun muhakkak kendinizi geliştirin hayatta ne olacagi belli olmuyor ben yaşayarak öğrendim acı acı ama bir gün benim de bahçemde çiçeklerin açacak çok inanıyorum.

Zaten ortada bir evlilik yok. Eşimin hatrı için katlanıyorum dramı yok. Bu saatten sonra yanan yansın, kalan kalsın. Zaten çekip gideceğim, o sülalesine de hak ettiğini verir giderim.

Ne demiş Ahmet Kaya
Bozar mı sandın acılar?
Belaya atlar giderim.
Ben ağlayamam bilirsin.
Ağzına s.çar giderim.
🤣🤣🤣

Zaten ortada bir evlilik yok. Eşimin hatrı için katlanıyorum dramı yok. Bu saatten sonra yanan yansın, kalan kalsın. Zaten çekip gideceğim, o sülalesine de hak ettiğini verir giderim.

Ne demiş Ahmet Kaya
Bozar mı sandın acılar?
Belaya atlar giderim.
Ben ağlayamam bilirsin.
Ağzına s.çar giderim.
🤣🤣

Bende tam böyle düşündüm.ve ne oldu? Eşimi aramışlar biz gelicez size bu akşam demişler.bende çocuklarla dişçiye gitmiştim sonrada gezmeye.aksam aradı koca neredesiniz diye bende dişçiye geldik şimdi yemek yiycez dedim ağız dolusu küfür soylenme.sen varsın evde çok gelmek istiyorlarsa bizde işimiz bitsin geliriz zaten dedim.😉

Bayıldım yorumunuza.bana ne önerirsiniz? İş bulamıyorum ben ne yapicam bu konuda fikrin nedir

Merhaba hanımlar,biz 2 senedir boşanma aşamasındayiz sürekli kavga ettiğimizi biliyorlar.ama tatillerde veya canlari oyle istedi esjmjn akrabaları gelip bizde kalıyor.benimle hiç konuşmuyorlar bile ,herşey dahil pansiyon gibi kullanıyorlar.ne yapmam.lazim?
Normalde eşle ayrı yattigimiz halde onlar gelince yer yok diye geliyor yanımda yatıyor sırtı dönük.
E arayın gelmeyin deyin. İki yıla da bosanilir yahu. Ayrıca bosanacaginiz adamın akrabalarından cekinmenize gerek yok. Gelmeyin diyin yeter

İş bulamıyorum,iş olmasada gecinebilir miyim,yoksa iş bulup bosansam haklarımı almam zorlasir mi
Valla mevzu boşanmaysa biran önce boşanın. Psikolojinize yazık. Ev ortaksa davayı açın uzaklastirm akarari aldırın aile evi şerhi koyfurun eşiniz gitsin evden. Kira ise aileniz varsa onlara gidin. Çocuklar çok küçük değilse babalarına bırakın , onlara da deyin iş bulup sizi Alican yanıma diye. Açın davayi o ara iş bulun. İş bulduktan sonra ev tütün , ev tutunca velayet ve çocuklara nafaka davası açın, çocuklara uygun yer koşulu var ve diye, çocuklar da sizinle kalmak isterse verir hakim.

Back
X