• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tatillerde akrabaların eve doluşmasi

Gitmiyor evden napiyim?
Tarot bakın hanımefendi bu uğurda evliliğinizi bitirmişsiniz ya meslek haline getirin madem bu kadar güveniyorsunuz kartlara.
Ayrıca ben anlamadım sizi hem evden gitsin istiyorsunuz hem de nasıl bir terapi alalım kendimden soğuttuğum kocamı düzeltmek için diye başka bir konu da soruyorsunuz.
Kartlara bakıp beni aldattın diye 2 yılı eşinize zehir etmişsiniz hadi siz boşanmıyorsunuz ama eşiniz neden hala sizinle uğraşıyor asıl merak ettiğim o hoş mesleğim olsa boşanacağım diyorsunuz ama yanımda yatmıyor diye de dertleniyorsunuz .
Bence bu evlilikte ki asıl problemli olan kişi sizsiniz

Tarot bakın hanımefendi bu uğurda evliliğinizi bitirmişsiniz ya meslek haline getirin madem bu kadar güveniyorsunuz kartlara.
Ayrıca ben anlamadım sizi hem evden gitsin istiyorsunuz hem de nasıl bir terapi alalım kendimden soğuttuğum kocamı düzeltmek için diye başka bir konu da soruyorsunuz.
Kartlara bakıp beni aldattın diye 2 yılı eşinize zehir etmişsiniz hadi siz boşanmıyorsunuz ama eşiniz neden hala sizinle uğraşıyor asıl merak ettiğim o hoş mesleğim olsa boşanacağım diyorsunuz ama yanımda yatmıyor diye de dertleniyorsunuz .
Tarot ilgilenmeyi bıraktım sadece astroloji.ben kendimi duzeltsem.bile adamda kopmuş birşeyler sadece küfrediyor saygısız biri oldu ne bileyim böyle değildi hiç beni bilir çok yalnız kaldigimdan astrolojiye sardım bilir beni

Tarot ilgilenmeyi bıraktım sadece astroloji.ben kendimi duzeltsem.bile adamda kopmuş birşeyler sadece küfrediyor saygısız biri oldu ne bileyim böyle değildi hiç beni bilir çok yalnız kaldigimdan astrolojiye sardım bilir beni
Tamam o zaman elinizle kopardığınız bağ tekrar düzelmeyecek demek ki boşuna çare aramayın .Ya bu saygısızlıklarına katlanacaksınız ya da boşanacaksınız başka bir çözüm görünmüyor maalesef.

Yani ben iki turlusune de raziyim.

Çalışmadan bosansam.daha mantıklı değil mi? Çocuklarım ilkula gidiyor mecbur.onlara bakicam.
Sadece nafakayla mı geçineceksiniz yani?
Kocanız çok kazanıyor sanırım.
Sizin boşanmaya gönlünüz çalışmaya hevesiniz yok zaten neden iki senedir boşanma aşamasındayız diyorsunuz ki?
Eş çalıştırmadı diyorsunuz alın size fırsat gönlünüzden geçeni yapmaya çalışın.
Öncesinde başka iş de yapabilirsiniz hedefinize ulaşmak için ama siz mağdurum diyorsunuz başka şey demiyorsunuz

Sadece nafakayla mı geçineceksiniz yani?
Kocanız çok kazanıyor sanırım.
Sizin boşanmaya gönlünüz çalışmaya hevesiniz yok zaten neden iki senedir boşanma aşamasındayız diyorsunuz ki?
Eş çalıştırmadı diyorsunuz alın size fırsat gönlünüzden geçeni yapmaya çalışın.
Öncesinde başka iş de yapabilirsiniz hedefinize ulaşmak için ama siz mağdurum diyorsunuz başka şey demiyorsunuz
Vallahi de billahi de iş bulamıyorum Bursa'da yaşıyorum.yok iş gerçekten çok basvuruyorum

Tamam o zaman elinizle kopardığınız bağ tekrar düzelmeyecek demek ki boşuna çare aramayın .Ya bu saygısızlıklarına katlanacaksınız ya da boşanacaksınız başka bir çözüm görünmüyor maalesef.
Ne kadar katı siniz.bir şekilde kurtarilmqz mi en azından denemek gerekmez mi? O beni çok aşağılayıcı konuşuyor ben baskansehirde olsa iş bulup çocuklarımı alıp gitsem mi

Ne kadar katı siniz.bir şekilde kurtarilmqz mi en azından denemek gerekmez mi? O beni çok aşağılayıcı konuşuyor ben baskansehirde olsa iş bulup çocuklarımı alıp gitsem mi
2 yıldır düzelte bildiniz mi hanımefendi?
Çok yorucusunuz bir evliliğim düzelsin diyorsunuz sonra iş bulsam boşanacağım diyorsunuz.
Zannettiniz ki ne yaparsam yapayım bu adam beni çeker 2 çocuk var ama tarot baktım beni aldattın dediğiniz zaman adam da ipler kopmuş şimdi çırpının durun bakalım

Bende diyorum zaten iş bulamıyorum bunca sene kıskançlığı dan eve bağladı beni,çalışmadan bosanayim hem haklarını daha rahat alırım sonra bir bakmışım kendi işimin patronu olurum.gun doğmadan neler doğar öyle değil mi?
ben ne demişim siz ne yazmışsınız
çocuklar kaç yaşında? o akrabalar o küfürlere rağmen yine geldiler mi eve dedim ben

C Cesur_lotus heeee siz tarotçu kadınsınız
tarot uğruma takıntı edip devasa devasa adamı kendinden bezdirensiniz
adam tabi getirir akraba vs sizi takmaz

Back
X