Tatlı bir heyecan

Evt dediğin gibi biraz çekinim sanirm :) aslında uç kere arkama oturdu :) ama gecen ders arkadaşının oldugu tarafta oturdu yine göz goze geldik ama o kadarla kalıyo yorumların icin cok teşekkür ederim bide :)

rica ederim, aynılarını yasadık ki :))

fakat cok umitlenme ayakların yerden kesilmesin yani. bakışması illa teklif etmek istedigini gostermez. hevesini kırmak istemem ama o hala konusmuyorsa, en azından "selam, ben X senin adın ne" diyemiyorsa ya ilişki dusunmuyordur ya da cok cekingendir...

o yuzden hem cok yüz vermeden hem de ona cesaret verecek bir hamle lazım gibi, arkana oturdugunda gulumseyip selam verip derse baksan hic beklemedigin anda dersle ilgili espri yapmaya falan baslayabilir muhabbet kurmak icin. hic belli olmaz yani :)))

ya da dedigim gibio oturmus olacak sen de pat diye oturup selamlasıp sonra derse odaklanacaksın, o cekingenliginden konusamamıssa simdiye kadar, yine tam zamanı diye dusunecek

Bence ekle bi durum olmaz

Oyle yakin oturdugunuz bir ara (buna sende vesile olabilirsin) dersle ilgili, ders baslamadan ya da bitisinde bir sey sor, sinav tarihi belli mi vs diye...
Sonra ortak arkadasin falan varsa faceden ekle, cunku dersle ilgili bir sey sorabilirsin, ne malum:)
Sonrada eger olumlu, dusundugun gibin adimlar alirsan bir iki laf at, sonra kendini geri cek, bekle gelsin, zaten dedigin gibi uzerine alinacagin bir sey varsa, bu kadar niyetini belli ettikten sonra gelir...
Yemin ederim su an o yillara donmek istedim, sevgilime adeta bir ava yaklasir gibi yaklasmistim
Kolay gelsin

merhaba arkadaşlar,
tekrar yorumlarınızı almak istedim. yarın ders var ve biraz sınıf ortamından bahsetmek istedim detaylı olarak cunku gerçekten tuaf bi sinif. soyleki, dersi amfide alıyoruz ama 30 kişi var derste ve genellikle kimse kimseyi takmıyo ve not falanda tutumuyoruz grup çalışması gibi bir durumda olmayınca herkes dinliyip dersi gidiyo pek iletişime geçilemiyo yani. benim daha önceden tanıdığım bir arkadasim var onunda var bir arkadasi var ama bazı derslere gelmiyo arkadaşı . sınıfta oyle bir durum var ki herkes ilk derste oturduğu yere oturuyo hala, bir tek bu çocuk işte arkama oturdu bir kaç kere anlattığım gibi onun dışında hep sabit. bu yuzden arkadaşımı bırakıp onun yanına oturusam baya tuaf olur. ( arkadaşıma durumdan bahsetmem ). yani artık bi şekilde iletişime geçmem gerektiğini soyluyo arkadaşlarım ama böyle bir ortamda napıcağımı bilemedim. bide son olarak şunu eklemek istiyorum gecen ders arkadaşıyla daha çok göz göze geldik ( hani şu bilerek mi oraya oturdun diyen arkadaşı). boyle bir ortamda yarın için yapmamı önereceğiniz bir şey var mı ? yardımlarınızı bekliyorumm . şimdiden teşekkürlerrrr :)

malesef ortak arkadaş hiç yok belki dediğin gibi bu derste de arkama oturursa final tarihini sorabilirm. gerçi yanımda arkadaşım oturuyo olucak ona sormalıyım önce ama kesin bilemez o :)o zaman arkamı dönüp sorabilirm. teşekkür ederimm

Aynen bir iki laf at iste, yani ona demis ol ki, saf saf bakma suratima seninle muhabbet kurmaya calisiyorum, sonra da bekle gelsin...
Haber verirsin bize de, umarim istedigin gibi sonuclanir :)

Ayyyy cok romantik..sennbakmaya devam ett.....o gelecekkkktirrr....

merhaba arkadaşlar,
önceki yazdıklarımdan da hatırlayacağınız gibi sınıftan hoş bulduğum bir çocuk vardı. gecen hafta derse gelmedi malesef. Ama bugün okulda karşılaştık, şöyle oldu ki ben iki arkadaşımla banklarda oturuyordum oda karşıdan yanında bir kızla konuşarak ve gülerek geliyodu. (ilk akla gelecek şey olduğu için yazıyım dedim kızla aralarında bişey olduğunu sanmıyorum ) ben önce o olup olmadığını anlamadım çunku okulda şimdiye kadar ders dışında görmediğim için :) tanımak için biraz uzun baktım sanırım oda uzun baktı ama acaba beni tanıdığı için mi yoksa benim uzun bakmamdan mı bilemiyorum tabi :) sizin yorumunuz ne merak ettiğim için yazmak istedimmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…