- Konu Sahibi nefeskesen
-
bence birkaç gün bekle bakalım erkek milleti ya kolay kolay bir kızı reddedeceklerini sanmıyorum.
sonra da mesaj gönderirsin. sizi şurada gördüm şuradan biliyorum tanımak istedim diye.
ne kaybedersin ki? zaten tanımadığın bir insan.
tabi böyle dediğime bakma ben hiç yapamam böyle şeyler de boş boş düşünmekle de insanın eline birşey geçmiyor.:13:
sen bir adım atmışsın zaten umarım ondan da karşılık gelir.
çocuun adı emre mehmet gibi bol bulunan bişeyse msj at, vay mehmet napıosun görüşmedik liseden beri nassın koçum diye bi msj at. ne koçu ne mehmeti die cvp yazıcak en azından. sende ki potansiyel bence gelen pası kesin gole çevireceğin yönünde. çeviremezsen de en azından yiğitliğe b.k sürdürmemiş olursun pardon bi tanıdığa benzettim kardiş der uzarsın olay mahallinden.
:) çok tatlı bir konu olmuş. Bence başta instagramdan eklemek daha mantıklı, hatta elin değmişken pinteresti var mı ona da bir bak ilgi alanlarını görme konusunda işine yarar. Facebook konusundaysa ortak arkadaş mezun olduğu okul beğendiği sayfalar vs Araştır önce ordan bir yol bir bahane bulursun belki. Olmadı önce fake bir adres alıp ordan eklemekte mantıklı tepkisini görürsün
Sayfa sayfa okudum gulerek :90::90: Yalnız arkadaslık ıstegını kabul edınce ne yapacaksın canım hanı kımsınız, nıye ekledınız falan derseee
ay namazlı niyazlı bırde vallahi tam benlik beynamaz eski sevgilime fatihayı ezberletıcem die bir hal olduydum.. saclarıma fon cektırırken kuaforum anlattımıstı
valla bilsembiz iyiki evliyiz bu akıllarla evde kalırdık nasıl evlendikki bizya
uyuyodur adam bu saattekızlar bir geri donse hafıften muhabbete gırsek ben bu hırsla laptop basından 4 cocuk dogurup kucagına verırımoyle hırs dolu pozısyona gectım valla
kızlar bir geri donse hafıften muhabbete gırsek ben bu hırsla laptop basından 4 cocuk dogurup kucagına verırımoyle hırs dolu pozısyona gectım valla
ahh eklese bi.. aslında bılmıyorum ne yapıcagımı ne yazacagımı... ama oda odun bırı degılse hafiften muhabbete girsek gerisi bendede.. uyuyordur ya
aslanlar pof poflanmaktan çok hoşlanırlar.
Takildigi yerlere takil kiz arkadaslari falan Varsa once onlarla Arkadas olmaya calis namaste kilmasi çok guzel bisey gercekten Allah korkusu olan birinden zarar gelmez insana iyi sanslar :)
valla bilsemben kimseyi ayarlayamam ama azıcık işve falan bende hak getire
kocama bile arada koçum nassın diyorum bakıyo suratıma
işten geliyo tokalaşıyorum hoşgeldiniz buyrun geçin lütfen diye
alıştı gerçi o benim manyaklıklarıma
ama konu sahibi benim yüzümden gümbürtüye gitmesin
anam bir hareket etse bi ne kabul etti ne yoksaydı donse bana ben pohpohlayıp bir sisiricem birtarafı soylemesı cokca ayıp balon gıbı gezicek adam
uyuyodur adam bu saatte
saat 2 yaw, işe kalkıcak adam sabah
ay hemen çocuk düşünmeseydınız önce bı ilişkiniz otursaydı
Uyuyordur mutlaka bu saatteKendını hemen teslım etme bencee Kııı suan o cocuk bır goz kırpsa teslım olacak durumdasın
benım aslanım yattıgı yerde belli bak hıc donuyomu bana uyuyodur oahahaha 2.ye gebe kaldım belırsızlıkten 9 dogurucam.. oda anca yatsın uyusun
benım aslanım yattıgı yerde belli bak hıc donuyomu bana uyuyodur oahahaha 2.ye gebe kaldım belırsızlıkten 9 dogurucam.. oda anca yatsın uyusun
bu arada aklıma geldi, ben eşimle facebookta tanıştım, dürttü bu beni ben de dönüp onu dürttüm, sonra bana msj attı falan öle konuşmaya başladık.
neyse konu şu ki bugün hala bana ilk sen beni dürtün der ki büyük yalan. ne dürtcem ben onu.
neyse öle bişi de yapabilirsin. dürt sonra ne dürtüosunuz beyefendi de
Ay son durum nedir arkadaşlık isteği yolladın mı
Yolladı evet ama cocuktan ses yok uyuyor dıye dusunuyoruz
Bugün mü yolladıı saat kaçta?
Bir de çocuğun bir işi var mı yea?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?