tatlı mı tatlı komşum,n'apacağım?

Ayy ne güzel. Sonra kaçar kilo verdiniz
Sagolun O zaman 5 kilo vardi fazlam onu verdim ama evlendikten sonra bi 27 kilo fazlam vardi onu da yenilerde verdim evde spor ve diyetle cocuklarla disari çıkamıyordum malesef

kedilere mama, su vermenizi niye dert ettiğinizi, anlayamadım doğrusu. ne olmuş yani hayvancağızlara bi kap mama, bi tas su vermişseniz? “bir kalbiniz vardı onu hatırlayınız.”

Hiç hoşlanmadığım bir durum. Sevmem böyle birine bağlı hareket etmeyi. Ama hafiften hafiften söyle yani. Tempolu yürümek istiyorum diye. Ya da ben olsam söyleyemiyorsam bir süre bırakırdım yürümeyi. Sonra konu unutulunca tekrar başlardım yalnız olarak

Siz onunla beraber isinma yapin, o giderken ben daha da donmek istiyorum dersiniz. Hem beraber yurumus olursunuz, hem de kaslariniz, dizleriniz isinmis olur:)

ben tam sana göreyim...bir yürüyüşüm var at gibi koşuyorum adeta...orayla burayla ilgilenmem yürüyüşü çok severim ..benim kilom yok boyum 1.62 kilom 58..yaşım ise 49..lakin 50 kilo ya inmek istiyorum zayıflığı çok seviyorum...ben yürüyüş arkadaşı bulamıyorum yaşadığım yerde ...çevrem taşralı ve kiloyu seven insanlar...adana da ise gezeriz kız şaka değil ha

Yerinde olsam kibarca söylerdim bunu anlayacaktır kilosundan ötürü

Cogu belediyenin spor salonu var onlara yazilalim yuruyerek kim kilo vermis gibi biseyler soyleyebilirsin farkli makinalari kullanacaganiz icin ikinizde uygun olani yaparsiniz

Bende yakın zamanda çok istediğim bir kursa başladım , ama sevmediğim iş arkadaşım da peşime takıldı... gitmiyorum artık

Ben kesinlikle tek devam ederdim, yürüyüş yaparken zaten tempolu olmalı yoksa sadece hareket etmekten ibaret. Yürüyüşleri ayrı zamanlarda yapıp kedilere mama ve su verme rutinleriniz için bir saat belirleyebilirsiniz.

kırılacağına o kadar eminim ki,yoksa söylerdim. bir de çok hevesli benimle yürümeye,hep diyor işte iyi ki geldin ben tek yürümeyi sevmiyorum vs yarıyolda bırakmış gibi olacağım sanki
Ben olsaydım 1 saat onunla beraber yürürdüm. Temposuz. Sonra o eve gittiğinde ben markete vs alışverişe bir yere uğrayıp gideceğim eve derdim. O gittikten sonra kendim tempolu yürürdüm. Onunla olan yürüyüşü de ısınmaya sayardım :) sonuçta oda kalori yakıyor boş oturmaktan iyidir diye düşünürdüm. Bende senin gibi kırmak istemezdim. Böyle bir yol seçerdim.

1-2 ısınma turu atın birlikte sonra "Abla sen benim tempoma ayak uyduramıyorsun ısındım kesilmeyeyim şimdi. Sen istersen beni bir yerde bekle, oradan geçeriz" deyin.

Başladığınızda telefonunuzdan bir sayim programi açın. Benim bunu tamamlamam icin hızlanmam lazım biraz tempolu yürüyecegim yada birlikte böyle yürüyelim diyin, yorulur sanirim siz hızlı devam edersiniz o yavas.

Zaman konusunda sıkıntınız yoksa onunla yürüyün sonra onu eve ugurlayip siz devam edin zor yürüyorsa çok uzun süre yürümüyordur zaten. Bu konuda konuşabilirsiniz. Kirilacagini sanmıyorum.

Herkes o kadar alıngan tripli olmuş ki sürekli bir ayak bağı oluyorlar...
Kiramiyorsaniz saatlerinizi degistirin veya bir sure yurumeyin belim agriyor vs. diyin

kedilere mama, su vermenizi niye dert ettiğinizi, anlayamadım doğrusu. ne olmuş yani hayvancağızlara bi kap mama, bi tas su vermişseniz? “bir kalbiniz vardı onu hatırlayınız.”
aman tanrım. konuyu bir daha okur musunuz? başka yerde tek yürürsem kedilere mama veremem diye dert ettim. yani bu var bir de diyerek.tövbe yarabbim ya

ahaha çok tatlısınız adana'da değilim maalesef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…