tatlı mı tatlı komşum,n'apacağım?

konusunda bahsettiğine göre evet bu. kusura bakma hayvanseverim, senin gibi ne alaka diyemiyorum.
Ben de hayvanseverim,hatta o kadar hayvan severim ki onları yemiyorum,veganım. ama siz önce konuyu bir düzgün okuyun. herkes doğru anlamış bir siz farklı anlamışsınız. bir kediye mama vermeyi niye dert edeyim yahu? bunun derdi mi olur vermem olur biter. veremem aç kalırlar diye dert edindim,bir daha yazayım da.

onunla yürüyüşleri ısınma turu olarak görüp,kedilerle ilgilenme saati yapabilirim.

Bunu yapacağım.

hanımlar herkese teşekkür ederim.
sanırım şunu yapacağım,onunla 1 saat sallana sallana yürüyeceğim. dediğiniz gibi bana da ısınma olur. o aralarda kedilerle de ilgilenmiş oluruz. sonra eve dönmeyeceğim,ona alınmaz bence. kendi tempomda yürüyeceğim. ben,komşum,kediler mutlu olacak böylece.
ayrıca şunu da belirteyim komşum öyle yapışkan aman aman dedirtecek biri değil. öyle biri olsa lafımı hiç sakınmam söylerim. taşındığım semt pek nezih değil. o da kendi kafasına göre,görüşlerine göre,hayvansever birini bulunca mutlu oldu.burada komşulardan bayağı çekmiş çünkü anlattı bana. o sebepten kırmadan halletmek istedim. yapışkan,git deyince gitmeyen biri olsa lafımı esirgemem söylerim zaten.
tekrar teşekkürler herkese :)

heh onu dert edindiniz afedersiniz, yanlış anlamışım.

Onunla yürüyün tam eve dönerken abla bu beni kesmedi ben tempolu yuryecegim varmisin de zaten onda hal kalmamış olur sen devam edersin

Birsure onla yürüyün sonra tek kendiniz devam edin.
Spor kişiye özeldir bunda kırılacak birşey yok. Ben daha aktif severim bu benim için yürüyüş ben kosucam deyin koşun. Kırılmaya hakkı yok ki...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…