kırılacağına o kadar eminim ki,yoksa söylerdim. bir de çok hevesli benimle yürümeye,hep diyor işte iyi ki geldin ben tek yürümeyi sevmiyorum vs yarıyolda bırakmış gibi olacağım sankiBence konuşabilirsiniz , kötü birşey yok kırılacağını sanmıyorum .
kendisi ev hanımı ve saatlerini bana göre ayarlıyorYuruyus saatinizi degistirebilirsiniz belki.
evet bunu yapabilirim belkibir süre bırakın yürümeyi, ben çıkmıcam deyin. sonra yeniden başlarsınız ona söylemeden. öğrenirse de öyle arada yürüyorum dersiniz.
kendisi ev hanımı ve saatlerini bana göre ayarlıyor
valla bunu ben de düşünmedim değil,onunla olan saati kıssam da öyle mi yapsam. hem kediler mutlu hem komşum hem ben,evet bunu deneyeyim bir süre çok yorulmam umarım. çünkü parka gitmek bile yarım saat :)Fazla yürümekten zarar gelmez birlikte gidin dönün sonra tekrar çıkın oh mis kafalar rahat :)
haber vermezsiniz.evet bunu yapabilirim belkitekrar katılmak istemez inşallah
hmm dönüşte ben gelmeyeyim deyip mi yürüsem? evet bunu diyebilirim sanki,parka git gel toplam 1 saat tutuyor zaten,uzak bir yere gidiyoruzOnunla birlikte yurudukten sonra siz bir sure daha devam ettirseniz yuruyusu? Cok mu olur?
sana katılıyorum canımBence de konuşmalısınız. Bende yüksek sesle müzik dinleyip seri yürüdüğüm için yanımda kimseyi istemiyorum. Bunda kırılacak birşey yok. Size ayak uydurması zor görünüyor.
muhakkak görür o yüzden dedimhaber vermezsiniz.
yaaa aynen! benim de en sevdiğim. bir kere konuşarak yürümek doğru nefes almayı engelliyor. ben de tempolu ve kulaklıklarımı takarak yürümeyi seviyorum,psikolojik açıdan da çok rahatlatıyor. terapi gibiBence de konuşmalısınız. Bende yüksek sesle müzik dinleyip seri yürüdüğüm için yanımda kimseyi istemiyorum. Bunda kırılacak birşey yok. Size ayak uydurması zor görünüyor.
hmm dönüşte ben gelmeyeyim deyip mi yürüsem? evet bunu diyebilirim sanki,parka git gel toplam 1 saat tutuyor zaten,uzak bir yere gidiyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?