tatlı mı tatlı komşum,n'apacağım?

açıkca konusun senın tempo ıle benımkı bırbırınız tutmuyor brılıkte gıdelım ama ben tempolu yurumek ıstıyorum bu sekılde bır faydasını gormuyorum ben senı sonra ıstersen beklerım deyın...

Bence birlikte bir diyetisyene gidin. Orada 10 kilo fazlasi olanla, 50 kilo fazlasi olanin aynı sporu yapmasının tehlikeli olduğunu duyup, vazgeçer. Baska konularda motive edersiniz birbirinizi

Diyetisyene ve bir spor eğitmenine danıştığınızı bu sebeple daha tempolu yürümeniz gerektiğini tavsiye ettiğini söyleyin. Bu yüzden onu zorlamak ve sağlığına zarar vermek istemediğinizi söyleyin,tek başınıza çıkın

Sıkıldım deyip gitmeyin biraz evde spor yapın yakında havalar soğur dışarıda yürüyüş yapmak zorlaşır zaten ona da zor gelir.

Konuşarak nasıl yürüyorsunuz yahu ben aşırı yoruluyorum öyle.

En sevmedigim sey biriyle birlikte hareket etmek vs. Birde aradaki fark cok buyuk.. 50 nere 10 nere? Zaten o hedefine ulasamadan sen yurumeyi birakirdin muhtemelen. Birakmis gibi yap birakma

onunla olan rutini ısınma turu gibi devam edin sonra ben devam edicem deyip hızlı tempoda devam edin

seninkisi gezinti oluyor canım bence tek çık. tempolu ve durmadan yürü. nasıl açıklayacagın kısmına fikrim yok ama :)

Bende evlenmeden once sahile kosmaya giderdim benim de o zamanlar verecegim 5 6 kilo akrabimz vardi cok severdim ablami 3 çocuğu vardi dogum kilosu vs 90 vardi heralde ben ilk baslarda beraber yururdum zaten evden sahile inis ordan isinma falan yarim saat sohbet ederdik sonralari ben hizlanmaya kosmaya basladim sporumu koşu olarak devam ettirdim o temposunu arttirdi ben kosarak turumu atip yanina geliyordum donusu yurureyerek yapiyorduk beraber
Hatta o da temposunu arttirdi sonralari dediginiz gibi faydasi olmuyor gibi geliyordu ona da hic alinmadi bana 6 ay böyle devam ettik
Siz de sen devam et abla ben donuste sana katilirim gibi bir sey söyleseniz alınır mi yani amaci kilo vermekse alinmaz bence çünkü evden cikista belli noktaya varista beraber olursunuz sonra siz ona katilirsiniz

Cok aciklayici nazik anlatmissiniz sorununuzu. Bence ayni bu nezakette komsunuzada anlatabilirsiniz. Umatim anlayisla karsilanir

Bence şöyle yapın beraber parkura kadar yürüyün, ben biraz koşsam olur mu azıcık ısınayım filan deyin. Bir süre sonra size dur diyemediği için buna alışacaktır. Dönerken de beraber dönersiniz belki.

Onun adına üzüldüm tabi, ama aklıma da başka çare gelmedi. İnsan zaten zor zaman buluyor spora, haliyle değerlendirmek istersiniz.

Anladığım kadarıyla sohbet ede ede dolayisiyla yavaş yuruyosunuz siz kendiniz ondan habersiz çıkın sporunuzu yapın onunla da hava alma maksatiyla tekrar çıkın zira terlemeden sallana sallana zaten gidişat bu yönde hem onuda kirmamis olursunuz hemde kendi isinizide halletmiş olursunuz

Yani iyi tatlı komşum diyorsun da böyle yapışan insanlara sinir olurum. Böyleleri lisede üniversitede de vardı. Gel ders çalışalım derler. Sonra hem kendileri çalışmaz hem sana da engel olurlar .

En güzeli senin bunu zorlaman. Hızlı yürümenin lazım terlemesi lazım yoksa olmaz diye biraz tatlı sert baskı kur. Kendi kaçar zaten. Biraz kuralı ol. Boşuna rejim yapıyoruz yazık diye sen bu ablayı zorla.

Ayy ne güzel. Sonra kaçar kilo verdiniz

Zaten haldir huldur nabzin cok fazla attigi yürüyüşler yag yakmayi sağlamıyor. Hafif tempo uzun yürüyüş en iyisi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…