- 15 Aralık 2013
- 9.858
- 18.282
- 248
- Konu Sahibi tatlitambak
6 eylül 83.5 ile devam etmekteyim....
kendi kendimi tebrik etmekteyim
kendi kendimi tebrik etmekteyim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Birsey sorsam yaptiklarimiz sağlıksız olduğu için kilo alıyoruz peki neden ailemize sağlıksız şeyler yapıyoruz. Eşim 1 haftadır benimle aynı yemeği yiyor gerçi kaçamak yapıyor ama yediklerimin sağlıklı olduğunu düşünüp o da yiyor. Biz düzgün beslenmeyi öğrenirken ailemize neden bu fikri asilamiyoruz.
Çok güzel yazmışsın tambağım.Canim biz ailece beslenme tarzimizi degistiriyoruz. Oncelikle beyaz unu cikarttik hayatimizdan. Beyaz ekmek almiyoruz. Yakinda ekmek yapma makinasi alip ke di ekmegimi kendim yapacagim. Tek ekmek yedigimiz öğün ise sabah öğünü. Hatta kizim bile bende ekmek yemeyecem diyor. O da ayni sadece sabahlari yiyor. Aksam o da yemiyor.
Aksam pilav makarna yiyoruz ekmek yerine.. abur cubura gelince eve aldirmiyorum artik. Cerez ceviz kaysi hurma larla cayimizi kahvemizi iciyoruz. Onceden kizim ve esim cok tatli sever diye Şerbetli tatli cok yapardim. Simdi ise sutlu tatli yapiyorum ve sekerini normal olcuden azaltarak. Disaridan kek almaktansa evde kendim yapiyorum. 5 yasinda kizim var ve seviyor. Icine kayisi uzum ceviz koyarak yaptim.
Haftalik yemek listesi yaptim. Her gruptan var sebze et tavuk balik bakliyat. Esi. Tarafindan sebze pek sevilmese de yapiyorum ve yiyoruz.
daha hareketli yasama geçtik. Esim spor salonuna yazildi. Ben ise evde yapmaya çalışıyorum.
kendimce cogu sağlıksiz şeyleri cikartmaya çalışıyoruz hayatimizdan ne kadar basarabilirsek tabi. Ama su da bir gercek ki sağlıksız zararli seylerin hepsi de cok lezzetli ve damaga hitap ediyor. Tercihimizin bu yonde olmasinin sebebide bu olsa gerek. O yuzden aile hayatimizda köklü degisiklikler yapmak lazim.
Çok güzel yazmışsın tambağım.
Ben mesela pizzamı kendim yaparım mücverimi ve hiç yağsız. Keklerde yarım çay bardağıdır kullandığım yağ.
Dışardan ya da tariflere bakıp yapsam yesem 2 su bardağı yağ yarım paket margarin diyor.
Kek mantı börek her zaman olacak ve ben hayatımızdan çıkarmaya da karşıyım. Ama onları kendi metotlarımızla değiştirerek tüketmeliyiz
Slm tambakcigim bende sana eslik edebilirmiyim karsi komsun olarakkkilolarimizi beraber verelim allahin izniyle
Tabi ki de canim benim.sana inaniyorum bu sefer pes etmek yok. Kurtulacagiz bu kilolardan. Az sabir etmemiz gerek
Benim menüm
kahvaltı
1 domates
1 salatalık
3 tane yesil biber
5 zeytin
Öğlen 3 de yedim
6 7 kasik patlican yemegi
1 domates 1 salatalık
2 dilim ekmek
2 kasik topalak corba
Ara bir dilim salcali ekmek
Ara 1 şeftali
1 erik
Ara Nescafe sekersiz
Ara yesil cay
Tatlitambak az kaldı senin kiloda yetisecegim ...Bu arada kere felan yazınca ailen için dikkat etmiyorsun sanmistim ondanartı olatmak ettim![]()