- Konu Sahibi morkurbaga
-
Gece yatarken kendini hafif hissediyorsan; çok aç değilde hafiften acıkmaya başlamış gibiysen, Sabah kalktığında resman açsan doğru yoldasın demektir.
İşin sırrı budur arkadaşım.......
Ya bu sabah 62.1 çıktım!!! Ben artık kilo vermem yavaşladı derken bu sabah kilo almış!! çıkmak!!! dün sabah 61.7dim. 400 gram nerden çıktı şimdi? dün fazladan hiç bir şey yemedim sadece akşam yemeğinde yememem gerekeni yedim hemen böyle cezalandırılmalı mıyım ama canımDün akşam haşlanmış içli köfte yedim ama sdc 2 tane bir de cacık içtim başka da bişi yemedim. Bulgurun ödem yaptırma falan gibi bir özelliği var mı ya? yani yememem gerekiyor diyorum ama tatlı hamurişi veya abur cubur değil 2 tane bulgurlu köfte ya! isyandayımmmmm :)
Bulgur su tuttğu için şişkinlik yapıyor.Artı çıkmanın nedeni bu bence.Özel günün yaklaşırkende yarım kiloyla 1 kilo arası fazla çıkman normal.Bu kadar takma boşver.Hep diyorum ya hiç acala etme.5- 6 kiloyu vermek 20 kiloyu vermekten daha zor.
Tez hazırlıyorum demişsin ya bölümünü öğrenebilirmiyim?
özel günüme daha var ya ondan değildir yani. umarım dediğin gibi su tutmadır canım
ben biyoteknoloji enstitüsündeyim doktora yapıyorum.
Vaaaaaaaaay, bende kime akıl veriyormuşum meğer.
Ben anasınıfı öğretmeni olarak kaldım ama yüksek lisans aklımın bir köşesinde duruyor hep. Bölümümün olduğu bir üniversitenin yakınlarına tayin isteyip akşam derslerine girebilirim ancak.Evlilik,çocuklar, eşimin işleri darken hep bir engelim oldu.Çocukda yaparım, kariyerde diyemedim bir türlü.
iyi geceler arkadaşlar.yorumlarınızı takip ediyorum.ama yazmaya yüzüm olmadığı için yazamadım.çok utanıyorum.çünkü regl dönemim yaklaştığı için tatlı yedim yedikten sonra çok pişman oluyorum.ama engel olamıyorum umarım ipin ucunu kaçırmadan kendime gelebilirim.
evet bir kez daha zamanın ne kadar da çabuk geçtiğini tatlı girişmime başlayalı 3 hafta olmasından da anlıyoruz :) bu 3 haftayı değerlendirmek istiyorum. yarına tartılıcam onu o zaman yazarım ama ben bu 3 haftada tatlısızlıktan ölmediğimi ispatladım :) Hatta hiç de zor değilmiş tatlısız yaşamak. 3 hafta bitti azar azar yiyeyim demiyorum. yemediğim kadar yemicem. zaten yediğim zamanlarda da eskisi gibi olmayacağına eminim artık. 3 kiloya yakın verdim. aslında daha hızlı bir süreç olacağını düşünmüştüm ama verecek kilomun az olması ve zaten aslında şuanda çok da kilolu olmamam süreci biraz yavaşlattı.
şimdiki hedefim 17 ağustos. o gün bir arkadaşımın düğünü var. o zamana kadar 60 olmayı hedefliyorum. nerden baksak 15 gün var. 1.5 kilo verebilirim diye düşünüyorum.
bugün biraz kendimi ödüllendirdim :) nasıl? yiyerek değil kıyafet alışverişine çıkarakçok uzun zamandır kendime bir şey yakıştırmadığım için kıyafet almıyordum. ama bugün giydiklerim gerçekten hoşuma gitti. dar bir elbise aldım ama yine de cesaret edip siyah dışına çıkamadım :) ama gerçekten güzel durdu bence. 3 kilo hepi topu diyoruz ama gerçekten çok farkettiriyormuş. düğün için henüz kıyafet almadım o zamana kadar biraz daha zayıflarım diye bekletiyorum o işi şimdilik :) sanırım yine dar sırt dekolteli bir elbise almak istiyorum. zayıfladım ya herkes görsün istiyorum :)
neyse 3 haftanın özeti: MUTLUYUM :)
Ödüllendirdim kelimesini okuyunca benim zihnimde direct yiyecek canlandı. Öyle olmadığına sevindim.
Mutlu olmanada sevindim. 3 haftada 3kilo, sporsuz çok iyi bence.Belki yarın Sabah daha az çıkarsın. Ben sporsuz o kadar veremiyorum.
Benimde özel günüm yaklaşıyor. Bpğazıma hakim olamamamın asıl nedeni bu.Sahura kadar vakitli vakitsiz canım ne çektiyse yiyorum.Öğünler arası 5 saat kuralını uygulayamıyorum. 18 saat kuralını uyguluyorum.:)))))
ben de 16sında olucam ve 10unda tırmalamaya başlarım ben de duvarları :) bende de öyle oluyor ve 5 gün öncesinden falan da vücudum su tutmaya başlıyor. o dönemlerde doğru kilomu göremediğim ve takip edemediğim için daha çok sinir oluyorum :) yapıyosun yapıyosun ama giderek daha da artan bir kilo ile sonuçlanıyor. bu arada bak düğünde baya hasta olucam ben. kocaman bir göbek oluyor o dönemlerde bendedar elbiseden sanırım şuanda vazgeçiyorum....
regl falan diyosunuz da asıl bayrama dikkat edin derim ben :) malum şeker bayramıdır diğer adı... ben inşallah deniz kenrında olacağım ve açık büfe olan bir yer olmayacak burası. dolayısı ile bir de yüzeceğim için almayı zaten hiç beklemiyorum verebilirim gibi de geliyor. sizler de şimdiden beyninizi bayrama hazırlayın bence kızlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?