Tatlıyı hayatımdan çıkarıyorum ve zayıflıyorum

Burayı ihmal ettim ama malum Bayram filan olayları iste:)

Size kısaca dün ve bugün yediklerimden ve neyi yemediklerimden bahsedeyim ayaküstü. Dün sabah peyniri omlet yedim. Öğlen sebzeli kofte(4 köfte) ve yoğurt. Aksam da kalabalık bir iftar sofrasindaydik. Yoğurt çorbası 2 kasık güveç 3er kasık kabaklihavuclu yoğurt ve tavuklu buğdayli yine yoğurtlar meze salata. Dün Yemediklerim: hiç ekmek yemedim. Aksam pilav vardı yemedim. Ev baklavası vardı ki bayılırım hiç yemedim. Mısır vardı yemedim.

Bugün bol peyniri ve yumurta. Hiç ekmek ve recel yok. Öğlen yolsaydık yemek giyemedim bol ceviz badem yedim ve bir ayran ictim. Aksam da 5 kasık barbunya bir kase cacik 2 mücver 3 kofte. Sigara böreği yemedim. Ekmek yemedim patates kızartması yemedim dondurma kurabiye yemedim. Bence ben superim :) ha aksam 2 kayısı yedim

Cesareti olan neler yediğini yazsın :)

Herkese iyi bayramlarrr...

iyi bayramlar :) cesaret dedin de geldim hemennn ben bügün sabah karpuz peynir 3 y.zeytin 2 dilim ekmek(tahıllı)
öğlen aynı ama gün içinde 3 tane küçük çukulata onun içinde akşam yemeği yok

iyi bayramlar :) cesaret dedin de geldim hemennn ben bügün sabah karpuz peynir 3 y.zeytin 2 dilim ekmek(tahıllı)
öğlen aynı ama gün içinde 3 tane küçük çukulata onun içinde akşam yemeği yok

Hoşgeldin beste:) evet sen de farkındasınaz yediğinin. İznin olursa ve ukalalık olmazsa yediklerini eleştirmek isterim:) gerçi sen de farkındasın muhtemelen söyliceklerimin. Bence dün normalde alman gerekenden daha az kalori almışsın ama aldığın kalori kalitesiz kalori dediğim karbonhidrattan olmuş. Karpuz ekmek ve çikolata... Bunlar olmadan daha tıka basa yediğin öğünlerin olmalı bence:) ama telafi için akşam yememen takdirlik gerçekten:)
Devamını dilerim...

sabah kahvaltıdan sonra arada bir kayısı bir salkım üzüm ve birkaç ceviz yedim. akşamda da tavuk şiş yedim sadece. sonrasında da bir adet menengiç kahvesi.peki neler yemedim? bu arada bu saydığım yemediklerim sofrada olup da benim elimi bile sürmediğim şeyler :)
pide (kaşarlı ve kuşbaşılı), yufka ekmek ve pizza. aferim bana :)

Sabah kahvaltısında yumurtalı patates yedim ama yarım patates anca yemişimdir az yedim yani. Peynir yedim çeşit çeşit. O kadar (ay azmış ya:) ) kıymalı ve peynirli karaköy böreği, simit, poğaça yemedimm. Reçel çeşitleri tahin pekmez yemedimm.

Öğlen 10 tane sarma yedim. Akşam bir küçük karnıyarık yanında yoğurt yedim. Biber dolması ve ekmek yemedim...

maaşallah. İreden süper. İnşallah hep böyle devam eder.Bu kendi elimizde tabiiki ama bazen işler değişiyor.
Ben sabah hastalandım.Bugün son tatlılarımı yedim ve yarından itibaren azami dikkat,sıfır kaçamak moduna gireceğim.
Korktuğum kadar aşırı yemedim bu arada.Bazen karnım çok şiş geliyor ama yazınca yediklerimi görüyorum, korktuğum kadar değilmiş diyorum.
Sanırım tatildesin, bol bol yüzersin.
Menülerin çok güzel.tebrik ederim.
Beğendiğin kıyafetleri giymenin hazzı hiç bir yiyecekte yok.Yiyeceğin hazzı boğazından geçene kadar, 30 saniye bile sürmüyor.Ama güzel kıyafetlerini giyince kendine baktıkça bakasın geliyor.

Evet aynen arkadaşım. Giyeceklerimi düşünüyorum sadece:) bir de kilo kontrolüne geçene kadar böyle. Sonra inşallah senin gibi yicem:) yazdıklarını ve kaçamaklarını okuyorum da acaba kilo aldın mı merak ettim. Ben de 4 güne hastalanıcam. Şimdiden şiştiğimi hissediyorum. Bu arada tatil planımız yattı malesef yüzemiyorum yani:) annem ve kayınvalidem arasında bölüştürdük günleri:) şuan kayınvalidemdeyim. Ev baklavası var bayılırımmm hiç cnm tatlı istemiyor ama onun yeri bende farklı. Birkereyersem gerisi gelir diye korktuğumdan yemiyorum:) bugün dönüyoruz artık. Yarın tartılıcam. Bakalım ne kadar verdim ama muhtemelen kilo artışı görünücek şişlikten. Adet öncesi korkunç oluyorum. Hem şişlik hem psikolojisi hiç çekilmiyor:)

bende kilo almışımdır diye korkuyorum.hazırlıklıyım yani. aldıysam hemen icabına bakıcam.regl döneminde çok zor oluyor, tatlı konusunda iradem sıfıra iniyor.
senin bu menülerle kilo alman mümkün değil.bencede o baklavanın tadına bile bakma.Kurban bayramında baklavayla hasret giderirsin

evet ramazan dedik bayram dedik hepsi bitti gitti. acaba nasıl bitirdik bu bayramı? ben çok sağlıklı bir tespit yapamıcam zira şuanda kocaman bir göbeğim var. aslında 16sında hastalanmam gerek daha 4 günden bile fazla var ama ben şimdiden şişştim. acaba erken olur muyum ki? bu tatlısız hayat öne çeker mi ki adet tarihimi? bakıcaz ve görücez. akşam yemeğinde tavuk sote yedim yanında yoğurtla. ama şimdi meyve yiyorum hem de çok malum tatlı isteğinin tırmandığı dönemimdeyim. nasıl geçiştireceğimi bilmiyorum. ben de meyve yiyorum. şuana kadar yarım şeftali ve 3 kayısı yedim ama kesmedi. bu satırlarımı yazarken 2 de incir yemeyi planlıyorum ya biliyorum meyvede de çok şeker var ve çok kalorili ama inanın bence aynı kaloriyi bir bisküviden veya kurabiyeden almam daha kötü. ben bu şekilde düşünüyorum valla :)

ha hayatdevam ediyor, canım o ev baklavasından dayanamadım bir tane yedim amaaaa hiç hoşuma gitmedi. ya annem kötü yapmıştı bu sefer ya da benim tatlı konusunda damak tadım değişti gerçekten. bu da mutlu son :)

en kısa zamanda regl olabilmek dileği ile...

bestesen, selendnz ve beyazbulut,

Nerelerdesiniz??? başarısız geçen bir bayram m oldu aceba sizin için? öyle bile olsa yarın pazartesi, yeni bir sayfa açmak için güsel birgün değil mi?

eveett... kafamdan geçirdiğim planladığım 2 inciri de yedim. peki bitti mi? hayırrrrr... normalde çok gaz yaptığı için hiç yemediğim mısırdan yedim. eşim tam bir mısır manyağı. gider alır haşlar ve sürekli yer. bu sefer ben de dayanamadım her şeye rağmen yedim. aslında dayanamadığım mısır değildi biliyorum, bir şeyler ye sinyaline dayanamadım nazar mı değdi ne? ne güsel irademle ilgili övgüler alıyordum ki şimdi bu tür şeyler yapıyorum. beynimi tekrardan hazırlamam lazım. regl döneminde böyle şeyler olur normaldir olayına girmemem lazım. çünkü evet vücut istiyor ama geçen ay da vücut aynı vücuttu ve ben o durumdayken başlamıştım rejime... hiç böyle olmamıştım. demekki beyinde bitiyorrr....

evet bu geceyi burada sonlandırıyorum yiyecek anlamında. yarın da kaldığım yerden kaçamaksız devam edicemmmm...

afiyet olsun, yarasın,şifa olsun.Olmuşla ölmüşe care bulunmazmış.
Tatlı krizlerine en güzeli meyve bencede. Ben tarçınlı süt tatlı krizini kesiyor diye duymuştum.Bol tarçınlı süt içtim.2 bardak.Genzimi yaktı, hafiften midem kalkar gibi oldu ama geçti sonar.Tarçını çok severim; zaten neyi sevmiyorum ki :)) Bazı bayanlar tatlı isteğini azlttığını yazmış ama dene istersen....
Bana hep mantıksız gelmiştir ama. Çünkü tarçın kokusu bende direk üstüne döküp yediğim tatlı şeyleri çağrıştırıyor.
Aslında hayatımıza biraz spor katsak canımız ne isterse yesek, pişmanlık duymasak, aldığımız enerjiyi yaksak hiç bir sorun kalmayacak ama her zaman mümkün olmuyor.Ben bayram tatiliboyunca ortalama günde 2 saat hızlı tempoda yürüdüm.Çocuklar olmayınca istediğim hızda yürüyebildim.Çocukları eşim parka götürdü.Tabi bu her gün mümkün olmuyor.
Yarından itibaren akşam 7 gibi ailece parka gidip, çocuklar oynarken eşimle ben voleybol sahasında yarım saat koşucaz.YALAN OLMAZ İNŞALLAH.Eşim pek bir hevesli görünüyor ama bakalım....

arife günü yani 7 ağustosta 60,9 idim. bu sabah tartıldım ve 61,7!!! ya offf şu mens dönemlerini hiç sevmiyorum motivasyonu bozuyor. benim bu şişlik 10 gün sürüyo nerdeyse. adetten önceki 3-4 gün şişiyorum adet olup da bitine kadar 1 hafta daha şişim. sadece 20 gün şiş gezmiyorum yani 61,7 olmam imkansız bayram performansımla o yüzden içim rahat sadece. yoksa bildiğiniz isyan moduna geçip her şeyi yiyebilirdim. çok etkiliyor böyle şeyler gerçekten. şimdi en kötü 60,7 olduğumu düşünüyorum çünkü bende en az 1 kilo farkettirir adet dönemleri.

neyse bu sabah kaldığımız yerden devam edelim. peynirli domatesli omlet yedim, yanında yeşillikleriyle. yanında çay. aslında bir sonraki kararım da çayı bırakmak olacak sanırım :) zaten çok içmem. hele ki "hayatdevamediyor" gibi bir içici hiç olmadım :) ama yemek sırasında ve hemen sonrasında içiyorum. bu da demir emilimini engelliyormuş. benim depo demirim yerlerde. kansızlığım çok var. bir türlü düzeltemedik. neler neler kullandım. geçen hafta en son gittiğimde yine 5 çıktı ferritin. normal aralığı 15-150. beni çok etkiliyor hiç kolum kalkmıyor. böyle bir sorunu olup da çözen varsa bana yardımcı olurlarsa çok sevinirim gerçekten. doktor bayram sonrası gel yine serumla ilaç verelim dedi. ama sıkıldım artık gerçekten pekmez içmiştim bir ara. çok işe yaradımı bilmem ama en azından daha da düşmemişti değerlerim. tekrar başlayabilirim o işe. tatlısız hayat derken pekmez içmem de ayrıca bir ironi olacak ama napalım sağlık bu :)

çok güzel bir konu açmışsın seninleyim artık :) bende 1 haftadır tatlı yemiyordum ki dün bir gıdım da olsa yedim ama tam sen de bahsetmişken mesajında, ben 74 kiloydum sonra sporla 64 kiloya düştüm taaaki şu lanet adet öncesi dönem gelene dek yaklaşık 1 hafta önce sabah tartıldığımda 64.3 kgdım sonra o gün normal bir şekilde geçti ne fazla bir su içtim ne tuzlu birşeyler yedim ne de kaçamak yaptım ama sonraki gün tartıldığımda BAM 67 kiloydum ve hala 1 haftadır lanet olsun ki geçmiyor çok moralim bozuk hala devam ediyorum çabama ama çok üzgünüm göğsüm falan şişti hep acıyor bazen cinsiyetime çok gıcık oluyorum ya 3 kilo su tutulur mu normal mi ki bu? sizde de bu kadar oluyor mu arkadaşlar?

Papatyacım, eğer ki aynı şekilde beslenme devam ediyorsan ve ona rağmen yaklaşık 3 kilo farketmişse o kesinlikle ödemdir canım. benim de ödemimi atmam 10 günü bulur. belki yeşil çay falan bu süreci hızlandırır bilemiyorum. vücudunun su tutma potansiyeli de bence kilo ile alakalıdır diye düşünüyorum. gerçi hemen hemen aynı kilodayız bende 1 kilo farketti ama sende 3 kilo olmuş. benim bir tanıdığım var yaklaşık 90 kilo ve her mens döneminde 5 kilo farkettiğini söylüyordu. demekki vücudun su tutma oranı değişebiliyor. yani 3 kilo normaldir ama bu sırada mümkün olduğunca tuzsuz beslen bari. dün ben mısır yedim misal ama tuz dökmedim. zaten ödemim var bir de o katkıda bulunmasın di mi ama :)

Bu arada hoşgeldin. umarım diğerleri gibi gelişin yalan olmaz

sabah peynirli domatezli omletten sonra, öğlen sadece bir kase çorba içtim. az önce de bir avuç fındık yedim. akşama da köfte yemeği planlıyorum. bakalım ne kadar başarılı olucam :) zaten çok yeme isteğim benim yemek sonrası akşamla gece arası hortluyor genellikle :) ne yapsam hemen yatsam mı ki yememek için :)

akşam yemeğinde sebzeli et yedim. yanında da ayran içtim. şimdi de yine meyve yiyorum. az önce tartıldım yine dayanamayıp sonuç: 62.4

saol cevabın için morkurbağa, içimi ferahlattın vallaha :) inşallah olmaz yalan çünkü vermek çok istiyorum bu kiloları desteksiz de olmuyor! başarıcaz diye düşünüyorum biraz faha gayretle :)) ama şuan aklıma geldi ben çok kahve içiyorum belki onla alakalıdır bu ödemler kahveden yeşil çaya geçsem hiç fena olmıycak yani :)

bak o kahve olayı bende de var. ama tek zevkim de o kaldı. onu bırak bunu bırak onu yeme bunu yeme:) bari onu içiyim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…