- Konu Sahibi morkurbaga
-
Burayı ihmal ettim ama malum Bayram filan olayları iste:)
Size kısaca dün ve bugün yediklerimden ve neyi yemediklerimden bahsedeyim ayaküstü. Dün sabah peyniri omlet yedim. Öğlen sebzeli kofte(4 köfte) ve yoğurt. Aksam da kalabalık bir iftar sofrasindaydik. Yoğurt çorbası 2 kasık güveç 3er kasık kabaklihavuclu yoğurt ve tavuklu buğdayli yine yoğurtlar meze salata. Dün Yemediklerim: hiç ekmek yemedim. Aksam pilav vardı yemedim. Ev baklavası vardı ki bayılırım hiç yemedim. Mısır vardı yemedim.
Bugün bol peyniri ve yumurta. Hiç ekmek ve recel yok. Öğlen yolsaydık yemek giyemedim bol ceviz badem yedim ve bir ayran ictim. Aksam da 5 kasık barbunya bir kase cacik 2 mücver 3 kofte. Sigara böreği yemedim. Ekmek yemedim patates kızartması yemedim dondurma kurabiye yemedim. Bence ben superim :) ha aksam 2 kayısı yedim
Cesareti olan neler yediğini yazsın :)
Herkese iyi bayramlarrr...
iyi bayramlar :) cesaret dedin de geldim hemennn ben bügün sabah karpuz peynir 3 y.zeytin 2 dilim ekmek(tahıllı)
öğlen aynı ama gün içinde 3 tane küçük çukulataonun içinde akşam yemeği yok
Sabah kahvaltısında yumurtalı patates yedim ama yarım patates anca yemişimdir az yedim yani. Peynir yedim çeşit çeşit. O kadar (ay azmış ya:) ) kıymalı ve peynirli karaköy böreği, simit, poğaça yemedimm. Reçel çeşitleri tahin pekmez yemedimm.
Öğlen 10 tane sarma yedim. Akşam bir küçük karnıyarık yanında yoğurt yedim. Biber dolması ve ekmek yemedim...
maaşallah. İreden süper. İnşallah hep böyle devam eder.Bu kendi elimizde tabiiki ama bazen işler değişiyor.
Ben sabah hastalandım.Bugün son tatlılarımı yedim ve yarından itibaren azami dikkat,sıfır kaçamak moduna gireceğim.
Korktuğum kadar aşırı yemedim bu arada.Bazen karnım çok şiş geliyor ama yazınca yediklerimi görüyorum, korktuğum kadar değilmiş diyorum.
Sanırım tatildesin, bol bol yüzersin.
Menülerin çok güzel.tebrik ederim.
Beğendiğin kıyafetleri giymenin hazzı hiç bir yiyecekte yok.Yiyeceğin hazzı boğazından geçene kadar, 30 saniye bile sürmüyor.Ama güzel kıyafetlerini giyince kendine baktıkça bakasın geliyor.
Evet aynen arkadaşım. Giyeceklerimi düşünüyorum sadece:) bir de kilo kontrolüne geçene kadar böyle. Sonra inşallah senin gibi yicem:) yazdıklarını ve kaçamaklarını okuyorum da acaba kilo aldın mı merak ettim. Ben de 4 güne hastalanıcam. Şimdiden şiştiğimi hissediyorum. Bu arada tatil planımız yattı malesefyüzemiyorum yani:) annem ve kayınvalidem arasında bölüştürdük günleri:) şuan kayınvalidemdeyim. Ev baklavası var bayılırımmm hiç cnm tatlı istemiyor ama onun yeri bende farklı. Birkereyersem gerisi gelir diye korktuğumdan yemiyorum:) bugün dönüyoruz artık. Yarın tartılıcam. Bakalım ne kadar verdim ama muhtemelen kilo artışı görünücek şişlikten. Adet öncesi korkunç oluyorum. Hem şişlik hem psikolojisi hiç çekilmiyor:)
evet ramazan dedik bayram dedik hepsi bitti gitti. acaba nasıl bitirdik bu bayramı? ben çok sağlıklı bir tespit yapamıcam zira şuanda kocaman bir göbeğim var. aslında 16sında hastalanmam gerek daha 4 günden bile fazla var ama ben şimdiden şişştim. acaba erken olur muyum ki? bu tatlısız hayat öne çeker mi ki adet tarihimi? bakıcaz ve görücez. akşam yemeğinde tavuk sote yedim yanında yoğurtla. ama şimdi meyve yiyorum hem de çokmalum tatlı isteğinin tırmandığı dönemimdeyim. nasıl geçiştireceğimi bilmiyorum. ben de meyve yiyorum. şuana kadar yarım şeftali ve 3 kayısı yedim ama kesmedi. bu satırlarımı yazarken 2 de incir yemeyi planlıyorum ya biliyorum meyvede de çok şeker var ve çok kalorili ama inanın bence aynı kaloriyi bir bisküviden veya kurabiyeden almam daha kötü. ben bu şekilde düşünüyorum valla :)
ha hayatdevam ediyor, canım o ev baklavasından dayanamadım bir tane yedimamaaaa hiç hoşuma gitmedi. ya annem kötü yapmıştı bu sefer ya da benim tatlı konusunda damak tadım değişti gerçekten. bu da mutlu son :)
en kısa zamanda regl olabilmek dileği ile...
çok güzel bir konu açmışsın seninleyim artık :) bende 1 haftadır tatlı yemiyordum ki dün bir gıdım da olsa yedim ama tam sen de bahsetmişken mesajında, ben 74 kiloydum sonra sporla 64 kiloya düştüm taaaki şu lanet adet öncesi dönem gelene dek yaklaşık 1 hafta önce sabah tartıldığımda 64.3 kgdım sonra o gün normal bir şekilde geçti ne fazla bir su içtim ne tuzlu birşeyler yedim ne de kaçamak yaptım ama sonraki gün tartıldığımda BAM 67 kiloydum ve hala 1 haftadır lanet olsun ki geçmiyor çok moralim bozukhala devam ediyorum çabama ama çok üzgünüm göğsüm falan şişti hep acıyor bazen cinsiyetime çok gıcık oluyorum ya 3 kilo su tutulur mu normal mi ki bu? sizde de bu kadar oluyor mu arkadaşlar?
Papatyacım, eğer ki aynı şekilde beslenme devam ediyorsan ve ona rağmen yaklaşık 3 kilo farketmişse o kesinlikle ödemdir canım. benim de ödemimi atmam 10 günü bulur. belki yeşil çay falan bu süreci hızlandırır bilemiyorum. vücudunun su tutma potansiyeli de bence kilo ile alakalıdır diye düşünüyorum. gerçi hemen hemen aynı kilodayız bende 1 kilo farketti ama sende 3 kilo olmuş. benim bir tanıdığım var yaklaşık 90 kilo ve her mens döneminde 5 kilo farkettiğini söylüyordu. demekki vücudun su tutma oranı değişebiliyor. yani 3 kilo normaldir ama bu sırada mümkün olduğunca tuzsuz beslen bari. dün ben mısır yedim misal ama tuz dökmedim. zaten ödemim var bir de o katkıda bulunmasın di mi ama :)
Bu arada hoşgeldin. umarım diğerleri gibi gelişin yalan olmaz
saol cevabın için morkurbağa, içimi ferahlattın vallaha :) inşallah olmaz yalan çünkü vermek çok istiyorum bu kiloları desteksiz de olmuyor! başarıcaz diye düşünüyorum biraz faha gayretle :)) ama şuan aklıma geldi ben çok kahve içiyorum belki onla alakalıdır bu ödemler kahveden yeşil çaya geçsem hiç fena olmıycak yani :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?