- Konu Sahibi morkurbaga
-
Tatlı yiyerek zayıflamak istiyorum.
ben kilo verme derdindeyken regl dönemlerinde aklıma hiç tatlı falan gelmiyordu.Zayıflamayı iyice kafama koymuştum.HEDEFE KİLİTLENMİŞTİM. iştahım bariz bir şekilde açılıyordu, her regl öncesi olduğu gibi ama hedefime ulaşana kadar irademe çok güzel sahip çıkabildim. Nefsim bile çekmiyordu yani.Demek istediğim herşey beyinde bitiyor. Bunca zaman o kadar çok tatlı yedikte ne oldu ki.Sonunda morali bozulan yine biz olduk...
merhaba morkurbağa ben daha önce yediklerimi azaltarak sporsuz 1 yılda 20 kg verdim şimdi 60-61 arası gelip gidiyorum boy:1.70
ama seneye çocuk planım var inş. o açıdan 57-58 olsam diyorum ama benim beslenmemde tatlı çook önemli bir yer tutuyor düşün burma kadayıf hastasıyım kahve yanında mutlaka lokum vs. olacak tatlı düşkünüyüm ben yaa...
çok şükür buna rağmen verdim de ama senin gibi 4 kg versem süper olacak en azından azaltayım istiyorum tatlı olayını .. istersen destek olalım birbirimize
Merhaba sudenaz.Hoşgeldin :) Aslında çocuk da dahil hedeflerimiz aynıboy kilo oranımız ve vermemiz gereken de aynı. ben 8 kilo vermem gerekiyor diye başlamıştım 4ü gitti kaldı 4. tatlısız asıl ben yaşayamazdım ne diyosun :) ama 1 aydır pek de güzel yaşanıyormuş canım :) okudun mu tüm yazılanları bilmem, tekrara düşmek istemem ama azaltmayla olmuyor bu iş pat diye kes tatlıyı bak sonra nasıl gidece 4 kilo. bir de şimdi 20 kilo fazlamız olsa kiloyu vermek kolay olurdu da 4 kilo olunca sadece çok zorlanıcaz.ben bundan sonra ayda 2 verirsem mutlu olucam. asıl şimdi başlıyor benim için zorluk.
Kısacası aramıza hoşgeldin, pek mutluluk getirdin. destek her zaman istediğimiz bir şeydir :)
vallaha ben hala 66 da geziyorum, reglimde yeni başladı ne zaman geçecek bu şişlik hiç bilmiyorum ama bu aralar hep tostla ekmek yedim ona rağmen neyse ki kilo almadım adet öncesinde bir türlü gözüm doymuyordu tatlıya abanmamak için tost yaptım yedim ama tekrar düzenimdeyim şuan. Gidicek yavaş yavaş kilolar. Hem 3 kilo şişimi de çıkarırsak adet öncesinden ki umuyorum gitçek o sular vücudumdan 63 olcam inşallah bakalım bir 50 leri görseydim... morkurbağacım sana da çok sevindim sende 50 lere düşmüşsün bile şişkinlği sayma :) helal olsun!!!
hmmm bence şöyle fırında sebzeli tavuk gibi bir şey yapsan mantı canım hiç istemiyor diyip. Yanına arkadaşların için pilav yaparsın sen yemezsin, yoğurtlu bir iki meze yaparsın ya da salata onlardan alırsın pilav yerine, çaktırmadan :) yada pilav da canım istemiyor dersin. nasıl böyle bir şeyler olur mu ki?
canım böyle sıkıştığın zamanlarda hazır kızarmış piliç çevirme varya,üdükkanların önünde fırında olur hani.Onlardan alabilirsin.Hem çok lezzetli hem protein,bütün diyetlere uygun yani.Yanına salata,çorba,yoğurt yada ayran super bir menu olur.
Ben 7.yılımı bitirmek üzereyim.İlk yıllarda misafir geleceği zaman elim ayağıma dolaşırdı, şimdi tecribeli oldum artık, daha rahatım.
Eşimin hiç tanımadığım iş arkadaşı falan olursa panikliyorum ama akrabaları olursa zaten aynı memleketli olduğumuz için menu planlamak hiç sorun olmuyor....
geç oldu ama fikir vermesi için yazdım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?