- Emoji Skoru
- 400
- Puanlar
- 103
- Konu Sahibi Tatszhayat
-
Evet bir iki gün geçti hatta ondan mıdır acabaAdet dönemin mi yaklaştı?
Evet olabilir, keşke sorunsuz bir şekilde sadece evde dursaydım. Bir de ben üstüne kötü şeyler yaşadım . Kaldıramıyorum artık yaNe kadar çok böyle olan genelde covit atlatanlarda oluyor tv de osman müftüoğlu demişti
Bir yıldır evde durmak zaten başlı başına hepimizi etkiledi evde dura dura kendimizi dinlemekten psikolojimiz alt üst oldu.
Çalışıyormusun Ne gibi şeyler yaşadınEvet olabilir, keşke sorunsuz bir şekilde sadece evde dursaydım. Bir de ben üstüne kötü şeyler yaşadım . Kaldıramıyorum artık ya
Tamamen ondan.Evet bir iki gün geçti hatta ondan mıdır acaba
Böyle durumlarda en güzel teselli” Bu da geçer “ sözüdür geriye baktığımızda hangi güzel gün geçmemiş hangi kötü gün geçmemiş Size tavsiyem inşirah suresini bol bol okuyun bide Allah ın Ya Selam ismini bol bol zikredin Bulunduğunuz sıkıntıdan selamete ermek içinİçimde çok büyük sıkıntı var , ne önerirsiniz ? Böyle tarif edilemez bir şey . Anlatsam anlatmaya değmez , anlatmasam sanki o sancı içimi parçalayacakmış gibi. Anlatsam çaresi yok, anlatmasam içime ağlıyorum sanki. Çok değişken duygularım. Bazen bakıyorum mutluyum durduk yere, bazen aşırı mutsuz. Sanki güzel bir gelecek beni beklemiyormuş gibi. Sanki hiç mutlu olamayacakmışım, yüzüm hiç gülmeyecekmiş gibi. Kendimi hiçbir dönemimde bu kadar şansız hissetmemiştim. Hiçbir şeyden zevk alamıyorum. Çalışmaya gidiyorum, keyifli değilim. Muhatap olmak istemiyorum kimseyle. Kendi halimde gidip geliyorum , eski günlerimi özledim galiba..
İçimde çok büyük sıkıntı var , ne önerirsiniz ? Böyle tarif edilemez bir şey . Anlatsam anlatmaya değmez , anlatmasam sanki o sancı içimi parçalayacakmış gibi. Anlatsam çaresi yok, anlatmasam içime ağlıyorum sanki. Çok değişken duygularım. Bazen bakıyorum mutluyum durduk yere, bazen aşırı mutsuz. Sanki güzel bir gelecek beni beklemiyormuş gibi. Sanki hiç mutlu olamayacakmışım, yüzüm hiç gülmeyecekmiş gibi. Kendimi hiçbir dönemimde bu kadar şansız hissetmemiştim. Hiçbir şeyden zevk alamıyorum. Çalışmaya gidiyorum, keyifli değilim. Muhatap olmak istemiyorum kimseyle. Kendi halimde gidip geliyorum , eski günlerimi özledim galiba..
Canım vitamin değerlerine baktır bazı vıtamın eksıklıklerı ruh halı bozuklukları,depresyon,öfke kontrolsuzlugu yapabılıyor b12 d vitamin eksıklıgı gibi..İçimde çok büyük sıkıntı var , ne önerirsiniz ? Böyle tarif edilemez bir şey . Anlatsam anlatmaya değmez , anlatmasam sanki o sancı içimi parçalayacakmış gibi. Anlatsam çaresi yok, anlatmasam içime ağlıyorum sanki. Çok değişken duygularım. Bazen bakıyorum mutluyum durduk yere, bazen aşırı mutsuz. Sanki güzel bir gelecek beni beklemiyormuş gibi. Sanki hiç mutlu olamayacakmışım, yüzüm hiç gülmeyecekmiş gibi. Kendimi hiçbir dönemimde bu kadar şansız hissetmemiştim. Hiçbir şeyden zevk alamıyorum. Çalışmaya gidiyorum, keyifli değilim. Muhatap olmak istemiyorum kimseyle. Kendi halimde gidip geliyorum , eski günlerimi özledim galiba..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?