Tavır yapan nişanlım

Normalde öyle biri degil pek. bu iki yıldır imtihan senesi gibi basimiza bir sürü hal geldi. Aşırı aşırı derecede birbirimizden kuvvet aldik.

Uyuyakaldim telefonun sarji bitmis dedi. ben gereksiz mevzularla oyalanmayi sevmiyorum boyle bir sey icin trip atmam sorumu sorar cevabini alirim..

Bu sefer gereksiz konularla bizi iyice üzdügü icin tavir yaptım bakalim ne olacak bu sefer..

5e kadar asla uyanık kalamam.siz 5e kadar onu dinlemissiniz fedakarlik yapmissiniz bir de üzerine trip atmış ..çok bencil nisanliniz maalesef..kaprisli ayrıca. .

Her şeyi anladım da telefonda susmak kısmını anlamadım.
Konuşmuyorsam kapatıveririm ben o telefonu arkadaş

Sanırım ben olayı anladım. Gary Chapman 5 sevgili dili adlı kitabı okursanız sizde anlayacaksınız. Bu adam böyle ve hayatının sonuna kadar değişmeyecek. Onun sevgi dili bu sanırım armağan almayı çok seviyor. Ona göre en büyük armağanda ihtiyacı olduğunda yanında olmanız.

Gunduz napıyosunuz? Sevgilin CEO mu? Hiç mi vakti yok? Gece konuşuyosunuz?

Sabah sekizden aksam dokuza kadar dersi oluyor hafta ici.. yemek vs derken mecburen gece..

Gecen yilda ben cok cok yogun calisiyordum. o evde sinava hazirlaniyordu. bu yıl hersey tersine..

Sevgi dilini yıllar önce lisedeyken okumustum. hatirlattiginiz icin teşekkür ederim. tekrar okuyayım.

Her şeyi anladım da telefonda susmak kısmını anlamadım.
Konuşmuyorsam kapatıveririm ben o telefonu arkadaş

O bizim sehir dışında okurken kalan bir aliskanligimiz. o kadar yalniz ve kötü hissediyorduk ki.. anlatacaklarimiz tükense yada konuşmak icin mecalimiz olsa bile susardik. bir nefes duymak iyi gelirdi. hala öyle kavga ettigimizde hele ben kapatmaktan nefret ederim.

5e kadar asla uyanık kalamam.siz 5e kadar onu dinlemissiniz fedakarlik yapmissiniz bir de üzerine trip atmış ..çok bencil nisanliniz maalesef..kaprisli ayrıca. .

Ona göre bu zamansiz bir yaninda olma.
Mesela o istedigi ihtiyaci olduğu anda olmaliyim yaninda oldugumu hissetirmeliyim. bir kac dakika sonra olsa bile o anki duyguyu kaçırdı mi asla yakalayamaz. değişiktir o noktada.

Anlamadigi nokta ise o dakikada yaninda olmak istememek degil. halbuki her halimde onu düşünüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…