tavır yapmakta haklı mıyım ?

• Konu Sahibi Konu Sahibi yukki
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Bence burda daha büyük bir sorun var nisanlinizin sağlık problemi var malesef . Soğuk yorgun su bu demekle gecistimeyin bu önemli bir durum . Ilerde daha ağır hastalıklar oluşabilir. Muhakkak bir urologa gitsin sevgiliniz . Ha bu arada evet haklısınız yapan temizlesin bi zahmet yapip gitmek nedir ya

Üzgünum ama yetiskin bi insan bunu yasiyorsa,yatagı ben temizlemem sanırım.Siz bu adama olan askinizi cok muhafaza edemezsiniz ,o yataklari temizledikce.

Ağır uykuda altına kaçırmak diye bir gerekçeyi ilk kez duydum.
Söyleyin ürologa gitsin.

İyi de bu bir hastalık...
Ne alaka uykuyla soğukla.

Amcam askere gittiği dönem bile altına işermiş.
Babam liseye kadar
Amcamın oğlu da sanırım 12 13 yaşına kadar işedi
Valla ben de 6 7 yaljna kadar oyun oynarken işerdim bazen

Doğru düzgün bir açıklama, temizleme sebebi gelmiş mi diye yorumlara tekrar baktım da yok.
Hadi altına kaçırabilir. Sevgiliniz sonuçta ayıbı, iğrenmesi olmaz bu işin temizlenebilir ama adam da nasıl bir rahatlık var çişli yatağı çarşafı orada bırakıp işe gidebiliyor.
Çok acelesi varsa bile insan aşkım benim acil çıkmam lazım sen elleme ben gelince yaparım falan der.
Bu rahatlığa takıldım kaldım.

insanlık hali her şey olabilir.benim de hayatımda çok şükür 1 defa başıma geldi.hatta gel anlatıyım : istanbulda köprüyü tadilata almışlardı ve aşşşşırı bir trafik vardı.temmuzun ortası habire su içip duruyorsun da hava 1520 derece yaklaşık.tam 4.5 saat sadece köprüde oturduk.eve gelince koşarak girdim , tuvalete girdim ama pantolonumun düğmelerini açmaya yetişemedim
ama öyle uykusu ağırmış yorgunlukmuş falan böyle bir sebep olamaz ve hiç hafife almayın çok ciddi hastalılara yol açar bu.derhal bir üroloğa gitsin.ama daha bunun için acilen doktora gitmesi gerektiğini düşünmeyen adamla evliliği erteleyin.
onun dışında, ağır konuşan sizseniz neden özür bekliyorsunuz ki?

Büyük konuşmayayım da sevgilim altına işeyecek ben de utandırmamak için temizlicem söylemeden. Valla enayi misin kardeş

Merhaba. Ben de sağlık sorunu olduğunu düşünüyorum yorgunluktan olmaz.
Herkes çok sert konuşmuş ya olabilir insan sevdiği adamin bıraktığı şeyi temizleyebilir yeri gelir benimkini de o temizler . Kırıcı sakin konuşmayın.. doktora muhakkak gitsin normal değil çünkü. Küçük WC mi kaciriyor büyük mu ? Eğer büyük WC kaciriyoraa belki bağırsaklarında sorun vardır

Tartışma konusunu bilemicem çok genel yazmışsınız
Bir de evlilik böyle bişey küstun diye hayat durmuyor işte yapman gerekeni yapiyosun o ise gitti sen evdesin mecbur sana kaldı temizlemek.

hep merak ettim ilerde cocuk bezi birakinca bilgim olsun. o kocaman yatak nasil temizleniyo??? cisi icine cekmiyormu yattigin sünger??? onu nasil yikiyorsun? sadece silip yeni carsaf mi takiyorsun?

hep merak ettim ilerde cocuk bezi birakinca bilgim olsun. o kocaman yatak nasil temizleniyo??? cisi icine cekmiyormu yattigin sünger??? onu nasil yikiyorsun? sadece silip yeni carsaf mi takiyorsun?
Alez vardır. Yatağa geçmez.

Bezlesen diyorum tövbe tövbe hastalık bu doktora gitmeli

Sağlık sorununda kırılma, gücenme olmaz ve yaşadığı sorun çok korkunç. Onu en iyi siz tanıdığınıza göre, uygun cümlelerle doktora götürmeye ikna edebilirsiniz. Diğer sorun tamamen sizin kontrolünüzde.

bunu kırmadan nasıl söyleyebilirim ki çok utanıyor çünkü bu durumdan belli.
Muhtemelen çocukken belli bir yasa kadarda işemiş olabile. Anne ve babasının iletişimi nasıldı? Ona katlı davranışları nasıldı? Çocuklukta yaşadığı sorunlar ve şiddet içeren ailelerdeki sorunlardan dolayı oluyor diye biliyorum bu durum. Üniversitede işlemiştik şu an net hatırlamasamda. Psikoloğa gitsin derim

Tavrında haklı mı haksız mısın bilemedim de çok fedakar eş adayısın gibi geldi. Tavır işinden önce adamın ürolojik problemini çözün. Böyle olmaz Hadi oldu diyelim ki rahatsız sen niye temizliyorsun? Eş bile değilsin iyi günde kötü günde sözü vermemişsin. Güzel bir konuşma yap, üroloğa gitsin. soğuk yorucu günler bitmez hayatta.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…