bunu kırmadan nasıl söyleyebilirim ki çok utanıyor çünkü bu durumdan belli.kimse uykusu ağır diye altına işemez. babamı da dürtmeden asla uyandıramayız mesela top patlasa duymaz uykusunda ama altına işediğini hiç görmedim. sağlık problemi vardır. doktora gitmesi lazım.
utanıyorsa pisliğini kendi temizlesin doktora gitsin.bunu kırmadan nasıl söyleyebilirim ki çok utanıyor çünkü bu durumdan belli.
Yil olmus 2020. Utanması degil urologa görünmesi gerek. Hatta bunu dusunmeyen, beceremeyen bir adamla evlilik düşünmeyin. Insanlik hali denilebilecek durumlar ayridir.bunu kırmadan nasıl söyleyebilirim ki çok utanıyor çünkü bu durumdan belli.
Bunu düşünemeyecek yaşta mı bu kişi?bunu kırmadan nasıl söyleyebilirim ki çok utanıyor çünkü bu durumdan belli.
katılıyorum veZaten ayni evde yaşayacak kadar samimi olmuşsunuz. Kötü anlamda demiyorum yanlış anlamayın. Doktora gitmesini de söyleyebilirsiniz ya da doktordan randevu aldim senin icin deyin. Ayrinti vermeyin o zaten anlar
hayır beklemiyorum normalde ses etmem sağlık durumu bu çünkü ama ben üzgünken gelmedi yanıma sabah küsken bunu yapmak zoruma gitti biraz.Bunu düşünemeyecek yaşta mı bu kişi?
Utanıyor ne ya. Sağlık bu. Utanıyorsa kendi temizlesin veya huyunu biliyorsa ona göre yatsın. Ama siz de sırf yatağı temizlediniz diye gönlünüzün alınmasını beklemeyin. Karşılık bekleyerek mi yapıyorsunuz?
bilmiyorum konuşmadık o konuları utanıyor diye bir kere oldu zaten belki tek seferliktir dedim gitmedim üzerine.katılıyorum veyukki hatta internette beraber araştırın okuyun o da belki hastalık veya psikolojik bir sorun olduğunu kabul eder.
bu konuyu konuşurken utanılacak bir şey yok sen temizlerken utanıp kırılmıyor ki temizlemene izin veriyor değil mi? çok rahat söyleyebilirsin ona.
ya bu arada bu yeni mi başlamış hep mi varmış çocukluktan beri yani eğer öyleyse ailesi önlem almamış mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?