ya teşekkür ediyorum gerçekten çünkü geçenlerde enfeksiyon vardı bende evet ben doktora gittim ilaç yazdı ikimize de kullandık fakat o gitmedi sonrasında acaba ondan mı ? doktora git dedim biraz çekindi ama tamam dedi.Konuyu uzatmayın bence soruna odaklanın doktora gitmeyi teklif etseniz nasıl karşılar? Enfeksiyon oluncada tutamama durumları oluyor hem sizin sağlığınız açısından da tedavi edilmeli eğer öyleyse sizde de enfeksiyon gelişebilir.
Ben sıdıgı kibirimden temizlemem evet, ne yapacaksınız?yatagını ıslatan ınsanın sırtına kadar çiş olmustur dusa gırmeden mı ıse gıder mesela esınız
carsafı kaldırmak 2 dk :)
neyse ıyı forumlar
Evet benimki lastikliydi kaldırdım bakayım ben buna teşekkürlerlastıkle gecırılen alezler berbat alezı gecırdıgım gunun 3 saat sonrası hepsı ayak altına toplanıyor
ama sunu önerırım komple sıkı sıkı lastıklı carsaf gıbı tum yatagı saran var hortum tutup yıkasanız bır damla su gecırmıyor nano teknolojılı
Eki Görüntüle 2574484 madame coco da tac da falan satılıyor gecen gun a101 de de vardı uygun da fıyatı
Ben çocuğumun isedigi yatağı bile zor temizliyorum siz nasıl yapabiliyorsunuz doktora görünse belki öyle bi sorunu kalmıycakMerhabalar, çok uzatmadan anlatmaya çalışayım. biz sevgilimle aynı evde yaşıyoruz ben evliliğin çok önemli bir karar olduğunu düşünüyorum bu yüzden çok iyi tanıdığım emin olduğum biriyle olmasını istedim. her neyse normalde kavga etmeyiz anlaşıyoruz güzel ailesiyle vs de tanışıyorum zaten resmi olarak. dün gece saçma bir şeyden tartışma çıktı ben bile hatırlamıyorum tam olarak benim galiba biraz sert bir konuşma tarzım var ama bana göre bu böyle değil ama doğru da olabilir bir kaç kişiden daha duymuştum bunu geçmişte çünkü.
Gece saçma bir şey yüzünden tartışma çıktı inanın ben bile hatırlamıyorum nedeni neydi patladı işte konuşmamın sert olduğuna laf etti vs. ben odaya gittim kötü oldum ağladım falan sonra yanıma geldi uyudu sadece. bir süre geçti ben de uyudum. sevgilimin uykusu inanılmaz ağır yorucu bir işte de çalışıyor bu aralar da elde olmayan nedenlerden ev biraz soğuk oluyor daha önce de bi kere yaşandı sevgilim tuvaletinin geldiğini fark etmiyor muhtemelen uykusu çok ağır olduğundan ve altına kaçırıyor böyle yorgun ve soğuk gecelerde bazen dün de öyle olmuş çok da utanıyor kendisi bunu söylemekten ben fark ediyorum temizliyorum konu kapanıyor bir kere oldu daha önce bu ikinci. neyse sabah kalktı işe gitmek için kalktı öptü beni falan sonra aradı telefonla sabah konuştuk biraz geri adım attı sanki. dün ben çok üzgündüm bunu fark etti ama bir şey yapmadı gece, sabah onun için yatağı temizlemek zorunda kaldım falan biraz kötü oldum bu yüzden moralim bozuldu. gönlümün alınmasını bekliyorum biraz sizce tavır yapmakta haklı mıyım?
ilk olduğunda zaten bi kereliktir dedim de ikincide konuştum gideceğini söyledi açıkcası normalde ben de yapamazdım herhalde ama diğer huyları o kadar iyi ki gerçekten bi bu olsun sıkıntı değil diyorum o da beni çekiyor yeri geldiğinde çünkü.Ben çocuğumun isedigi yatağı bile zor temizliyorum siz nasıl yapabiliyorsunuz doktora görünse belki öyle bi sorunu kalmıycak
ilk olduğunda zaten bi kereliktir dedim de ikincide konuştum gideceğini söyledi açıkcası normalde ben de yapamazdım herhalde ama diğer huyları o kadar iyi ki gerçekten bi bu olsun sıkıntı değil diyorum o da beni çekiyor yeri geldiğinde çünkü.
buradaki yorumları okudum da konuştum utandırmamak için çok üzerine gitmemiştim de sıkıntı da olmadı yani ben de abartmışım biraz çekindi ama halloldu sonra. ilk yazdığımda konuşmamıştım daha.Hani konuşmadan konu kapanıyor demiştiniz.
buradaki yorumları okudum da konuştum utandırmamak için çok üzerine gitmemiştim de sıkıntı da olmadı yani ben de abartmışım biraz çekindi ama halloldu sonra. ilk yazdığımda konuşmamıştım daha.
sağlık konularını sıkıntı etmiyorum aslında benim için önemli olan birlikte anlaşmak ve zaman geçirebiliyor olmak ve hayat görüşlerimizin benzemesi. benim takıldığım şey daha çok gönlümü almaması idi. yorumlardan da cesaret alarak çekinmesine rağmen doktor konusunu da açtım.Bu konu ya hastalık ya da psikolojik. Küçükken çok korkmussa , şiddet veya taciz görmüşse olabiliyormuş.
Tedavi olmalı. Utanan kişi yatağını o şekilde bırakmaz , saklar, kaldırır , akşama döndüğünde ya yok eder ya da yıkar.
Üstelik evli değilsiniz ve evlendikten sonra ortaya çıkmış bir durum değil.
Birlikte yaşamaya karşı bir insanim buna rağmen diyorum ki birlikte yaşamak demek Eğer bu adım evlilik içinse , ölçmek , biçmek , öğrenmek, öğretmek alışmak içindir.
Uygun olmayan durumlarda birlikteliği son vermektir.
Ama çok büyük oranda ne kadar olumsuz ve uygunsuz durumlar olsa da kadınlar yine de evleniyor.
Madem tanımadan evlenmem bu yüzden birlikteyim diyorsunuz öyleyse ona göre kurallariniz net olsun.
evet gidecekNasıl çözüm buldunuz , doktora mı gidecek ?
evet konu ondan çıktı biraz bilmiyorum sağlık sorunu olduğu için böyle bi konudan bırakmıyorum ben ama çabalamazsa o farklı bir durum olur. evlilik tek bir parametreye bağlı değil bence genel olarak ben de anlaşılması zor bir insanım birbirimizin eksiklerini tolere etmemiz lazım bazenAltınamı kacırıyorr yok artık o degılde benım 5 yasındakı kızım kacırınca bıle kokuyor kocaman adamınkı kokmuyormu nasıl temızlıyorsun bence sırf bu yuzden evlenılmez. Konuya gelınce cok bagımsız bır konu olmus altına kacırması evlılık dusuncesı ve gereksız tavır yapmanız hıc bısey anlamadım hatırlamadıgınız bıseye neden tavır yapıyorsunuzkı gelıp yanınızda yatmıs ozure gerek yok zaten basıt bı konuysa aramısta daha ne tavrı kendılıgınnden utunulur boyle basıt konular konusur gıdersınız
Olabilir tabiki bizim böyle çok hastamız var ve eşli tedavi şart. Özelinize karışmak istemem ama mutlaka kondom kullanın kronikleşebilir. Ama dediğim gibi psikolojik olabilirde. İlk olduğunda da aranız bozuk muydu?ya teşekkür ediyorum gerçekten çünkü geçenlerde enfeksiyon vardı bende evet ben doktora gittim ilaç yazdı ikimize de kullandık fakat o gitmedi sonrasında acaba ondan mı ? doktora git dedim biraz çekindi ama tamam dedi.
olabilir açıkcası ya ama sanki o gün iş yüzünden sıkıntılıydı diye hatırladım.Olabilir tabiki bizim böyle çok hastamız var ve eşli tedavi şart. Özelinize karışmak istemem ama mutlaka kondom kullanın kronikleşebilir. Ama dediğim gibi psikolojik olabilirde. İlk olduğunda da aranız bozuk muydu?
Evet oyle ama ne bılım cok tavır yapmak sert tavır takınmak kusluk falan fılan evlıkte olmuyor ınsanı karsı taraftan sogutuyor esımden bılıyorum evlenınce asırı alıngan kusen sınırlı bırı olmustu artık yeter dedım ya ınsan bezıyor sende yapma oda yapmasın bıde kımseyı tam tanıyamazsın zaten erkekler yası gectıkce degısıyor yenı huylar edınıyor. Ya evlenmıceksın yada bıseylerde orta yol bulmaya calısacaksınızevet konu ondan çıktı biraz bilmiyorum sağlık sorunu olduğu için böyle bi konudan bırakmıyorum ben ama çabalamazsa o farklı bir durum olur. evlilik tek bir parametreye bağlı değil bence genel olarak ben de anlaşılması zor bir insanım birbirimizin eksiklerini tolere etmemiz lazım bazen
Yinede bir muayene olsun bence direk üroloji bölümüne gitmesi gerekiyorolabilir açıkcası ya ama sanki o gün iş yüzünden sıkıntılıydı diye hatırladım.
tamam söyledim gidecekmiş teşekkür ediyorumYinede bir muayene olsun bence direk üroloji bölümüne gitmesi gerekiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?